Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud je to ceska povaha je mi to lito, pokud par trollu zdima ze situace maximum tak asi neni az tak zle. Ale kazdopadne me neustale prekvapuje, kolik cechu to amikum zere. Pokazili, co mohli, alespon za poslednich asi 10 let.

1 3
možnosti
Foto

Vaše názory, ač v zásadě logické a správné, jsou v rozporu s politickou linií převládající propagandy. To ale vede k nevyhnutelným konfliktům s těmi, kteří nejsou vybaveni schopnostmi analytického myšlení. Nelze se pak divit, že se reagují prchlivě, mínusují, udávají, a vůbec celkově se projevují v duchu schémat svazáckého aktivismu. Proto karma, hezký den !

2 6
možnosti

Tak Macku hlavně že vy nedáváme mínusy, jste pokrytec.

5 1
možnosti

Vazeni ctenari. Snad bude dobre se podivat na clanek pana Jiriho Hermanka jako na rozbor zivota v USA. Osobne mohu, az na nekolik malickosti, s panem Jirim souhlasit. A hned dodat velmi dulezitou vetu. 'Nechtejte privest zivot z USA do CR!!!' Nepracoval by zde. Je jiny. To je muj osobni pohled.

Ze stejnym dechem vsak mohu prispet malou poznamkou. Kdyz nekdo studuje zivot v kterekoliv zemi, je dobre studovat jejich dobre zvyky, ktere mohou pracovat i v CR. Mluvte o nich. Diskutujte o nich. Tim chci poznamenat, ze kazda dobra vec 'z ciziny' nam muze ulehcit zivot a udelat nas lepsi. Nebojme se. At tato vec prichazi z RF nebo z USA.

Jiz Bata zjistil, ze jeho budovy ktere stavel pred tim nez poznal budovy Fordovych zavodu, jsou pracne a velmi nakladne. Toto je ukazka a podpora meho prispevku.

Bez ohledu na vasi minulost, pane Hermanku, vzdy budu hodnotit to, co napisete. Vasi minulost neznam a take me pri diskuzi nezajima. To je odpoved vsem diskutujicim, kteri jinak nemaji co rici k vasim myslenkam. Dekuji za pozornost.

9 3
možnosti

Obdivuji vás, že jste někdy v článcích pana Herrmánka někdy našel i nějakou myšlenku. Mně se to zatím nepodařilo, ale to víte...i průměrně inteligentní delfín...:-/

9 5
možnosti

V dobách bájné Normalizace, "přišla řada i na nás" a jako mládežník jsem vyrazil vlakem Družby. Nebylo to povinné, ale vhodné ... Tak jsem se ocitnul až v daleké Dubovce - poblíž Stalingradu. Nelituji opravdu , námětů na celý život - Vlak jede 4 hod - stejný obraz - lesy - Napoleon - Hilter... Družba = vodka - Kdo nepije (nemožné), ohrožuje světový mír ! Za cca 2 hodiny neuvěřitelná proměna veselící se společnosti, demolice protokolu ... Direktor traktorovo zavoda se vynořil u popelnic ... Na můj dotaz - Kudá na WC odpověď - Vam nado idti na úlicu ... (Říkám už jsem ovodkován), tedy další dotaz jinému - odpověď stejná - Na úlicu ... Restaurace neměla kanalizaci - byla válka, nebyl čas ... Mladí lidé s kyticemi, oslava - svatba, jdou na hřbitov - každý tam někoho má ... Závěr - 1) Jsem rád, že jsem vyjel 2) Ruský člověk jest člověkem opravdu dobrým a neuvěřitelně odolným 3) Problémem je, v jakém režimu žije a kam jej tento vede ... Úžasná cesta - v žádném případě náš vzor ... :-)

8 0
možnosti

Protože STB je navždy v člověku a USA byl je a bude jejich úhlavním nepřítelem soudruhu Heřmánku...Rv

10 7
možnosti
Foto

J66i31ř25í 57K55i21n60d34l

25. 12. 2016 12:48

Proč mám vůči milovaným USA takové výhrad já, Jiří Hermánek. Protože celá léta jsem sloužil komunistickému režimu v organizaci, která byla podřízena KGB. Dnes jsem pán nikdo, kterého se nikdo nebojí a je všem pro srandu králíkům.Tak mně zůstal, jenom ten blog, kde můžu prskat svoji nenávist na svět, na můj bez

významný život na vrátnici a na to, že ten svět, kde jsem se měl dobře a něco jsem znamenal je pryč. Ach jo, že panu Hermánku.

17 3
možnosti

Občas si tu svou nynější bezvýznamnost Jyřik vynahrazuje vyhrožováním smazáním...;-D;-D

10 2
možnosti

že jste smýšlením komouš a rusáček, to vím už dávno. Že nostalgicky vzpomínáte každý den na normalizaci dokáži pochopit, znám několik seniorů a vím že dokáží být senilní a ztratit soudnost. Ale že si dokážete tak nasrat na hlavu na Boží hod vánoční, to je skutečně unikátní počin.

11 9
možnosti
Foto

Úžasné. A něco konkrétního by nebylo?

A co Vy, Hod boží vánoční? Psát nesmysly je povoleno?

3 4
možnosti

Něco vyplodit každý den musí být otrava. Nechtěl byste zkusit psát jednou za čas, až nějaký názor ve Vás uzraje a stojí za to jej sdělit ostatním?

12 2
možnosti
Foto

Víte co? Mind your own business.

2 5
možnosti

Ve Vánoční čas pitvat lásku nebo nelásku k USA a Rusku, to je síla!

A dcera dorazí bez manžela, případně partnera?

8 4
možnosti
Foto

Já s tím prosím nezačal, viz níže.

A dcera se ohlásila sama, přeberte si to, jak umíte. Já to, na rozdíl od Vás, nepitvám.

2 2
možnosti
Foto

Mezinárodní politika je o tom, že státy nemají přátelé, ale zájmy. Hrajete šachy na 200 šachovnicích současně, a to už emoce musí stranou.

1 5
možnosti

To je taková sofistická realistická mantra. Ve skutečnosti je zájmem státu mít přátele... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.