Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Píšete to přesně. R^Samozřejmě na tom nemůže změnit nic ani místní hýkající postbolševická letka. Ale ruku na srdce, on to totiž má Putin velmi snadné. Mám na mysli ty šedé myšky, nerozhodné a pokrytecké elity EU.

A je to podobné i v jiných zemích. K tématu: Včera mi nemohl uniknout omluvný dopis Putinovi, pod který se v Rakousku k dnešnímu dni podepsalo téměř 100 000 lidí.

2 1
možnosti

...když to porovnáte s tím, kolik lidí v průměrné evropské populaci trpí pokročilou nebo začínající mentální retardací, není to tak mnoho....:-)

1 1
možnosti
MS

Až bude v prodeji toaletní papír, kde bude na každém útržku obrázek Putina, tak si ho s radostí koupím. Jeden takový s naším nepopulárním politikem s bradavicí už byl kdysi v prodeji.:-P

4 2
možnosti
Foto

Stále více lidí - Hermánek, Olšer, Havránek, Vyvadil - kdo je další?

5 4
možnosti

...zapomněl jste na Fojtíka a superstalinistu Petříka:-)

3 3
možnosti
Foto

Já si obrázek Putina koupím, až někoho napadne, že by se dobře vyjímal na spoďárech. To by byl kšeft!

1 2
možnosti
MM

Vy jste se poblil jako Alík po návštěvě restaurace a stálo vás to spoustu peněz. Mně stačí přečíst si váš článek a mám na krajíčku. Zadarmo!

3 3
možnosti
Foto

J62o72z74e44f 40N82o65v77a58k

18. 9. 2014 10:59

Tak to vám moc nevyšlo pane Hermánku. Na těch stránkách se taky tvrdí, že podíl Albrightové v PTK jí zařídil Hashim Thaci na základě jejich mileneckého vztahu ;-D Nehledě na to, že podle všech zdrojů, které jsem byl schopen najít byla privatizace PTK zrušena a firma pořád patří Kosovu.

3 4
možnosti
AH

Přesně tak to propagandisté Hermánkovského typu dělají - plivnout lež, bez reálného podkladu. Stačí, když jen troška z toho plivance na někom ulpí a je to. Navíc si pak přidají oblíbené sexistické téma.

3 3
možnosti
ZK

Hermánek, snažíte se hezky, ale nevyjde vám to Rv

2 3
možnosti
Foto

J82o65z37e37f 46N73o76v68a88k

18. 9. 2014 10:32

Uveďte jediný důkaz pro vaše tvrzení o tom, že Albrightová vlastní 50 procent nějakého telekomunikačního operátora v Kosovu.

4 3
možnosti
Foto

Odpověď na Vaši otázku: Příčinou bude kvalita, nikoliv marketing. Ale trochu mě udivuje, vzhledem k Vaší přemýšlivé nátuře, že jste prozřel až s Kadáffím. Takových státních převratů už bylo dost i před Kadáffím...

3 5
možnosti
PV

To mi taky vrtalo hlavou. Dnes si říkám, kdoví, jak to bylo s tím prvním Irákem...

2 0
možnosti

pan Hermanek se velice mýlí. Popularita Putina v Česku vůbec neroste. Jenže výrazně klesá popularita EU a USA díky jejich podpoře násilných pučů ve světě.

Začalo to separatistickým Kosovem, kdy EU a USA podpořily separatisty i tím, že byl bombardován Bělehrad. Teď to pokračuje podporou pučistů v Kyjevě. A všechno má stejný rukopis : snaha o oslabení Ruska.

Já tedy vůbec nemám broblém se snahami oslabit Rusko. Problém mám s metodami, jakými se tato snaha provádí. Srbsko je tradičním spojencem Ruska, takže ho rozbombardujeme, abychom naštvali Rusáky, a ještě odtrhneme Srbku kus území. Účel přece světí prostředky, že?

Ukrajinu potřebujeme odtrhnout od spolupráce s Ruskem, tak podpoříme násilný kyjevský puč, abychom naštvali Rusáky. Že ten puč byl nedemokratický? No a co? Účel přece světí prostředky, že?

A výsledek? Výsledkem je ztráta prestiže "západní demokracie". Tedy ne růst popularity Ruska, ale těžký pokles polpularity EU a USA.

10 3
možnosti

Panu Hermánkovi je to šumák, Putin, nePutin. Hlavně , když to sype karmu:-)

4 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.