Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

:-)...Již první příspěvek Kudličkův prokazuje, že obsahově článek představuje typické Hermánkovské, provokativní žvandy, bez pádných argumentů a důkazů.

0 0
možnosti
Foto

pane, Jiří, to je přesně tak, jako to bylo s tím segedínem. Nevíte sice o tom nic, ale napíšte o tom úvahu na A4.

Ale budete mít pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Ale já jsem, milý Zdeňku nikdy žádnou úvahu o segedínu, ani o kološvárském zelí nepsal. Já psal úvahu o idiotských zelených nařízeních, která zakazují obyčejné žárovky, ale vůbec je nenapadne daňově zvýhodnit indukční plotny.

A přitom jsem poznamenal, že jsem na té indukční plotně dělal segedín, tedy vlastně po maďarsku kološvárské zelí. A rozpoutala se, přiznávám, že mojí vinou, obrovská mela, po které jsem nakonec přiznal porážku.

Pro mě jsou prozatím tyto ekvivalenty mezi českými a maďarskými jídly:

Guláš = perkelt

Kotlíkový guláš = guláš

Segedín - Nevím ??? (existuje to jídlo v Maďarsku vůbec?). Já tedy myslím, že existuje a dokonce jsem četl jakousi humornou příhodu jak vzniklo. Jakýsi známý umělec přišel pozdě večer do své oblíbené restaurace a měl hrozný hlad. Ovšem v kuchyni zbyly jen dvě poloviční porce dvou různých jídel. A on řekl, tak to smíchejte a přineste mi to. Na tuto historku si nečiním žádný nárok na správnost, ať ji každý doplní či opraví podle svého. A co se tohoto článku týče, tak jsem vůbec nevařil z vody, všechny historky z totality jsou doložené.

0 2
možnosti
PK

Ani Torubarov ani pornodiva Hagen azyl nedostali. Z čeho usuzujete, že by ČR měla být rájem pro azylanty? Loni bylo podáno v ČR nejmíň žádostí o azyl a taky bylo nejmíň uděleno, konkrétně 49 z 753 žádostí. Takhle si ráj nepředstavuju:-)

http://zpravy.idnes.cz/do-ceska-zamirilo-nejmene-uprchliku-dbq-/domaci.aspx?c=A130220_115904_domaci_jj

6 2
možnosti
Foto

Já, pane Kudličko, žádné statistiky nestuduji. Nad to jsem povznesen. Já jsem pouze reagoval na nedávný skandál s cisternou na letišti. Ale máte pravdu v tom, že asi úspěšnost těch žádostí není valná.

Dobře, tak virtuálně opravuji titulek článku na Česko, ráj pro neoprávněné žadatele o azyl. Je to tak lepší?

0 10
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JS

Asi tak nějak to je.

0 9
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.