Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3Cvlad

27. 10. 2012 19:26
Dle mého názoru.

je p.Jakl trapný šašek zrovna jako jeho kolega Hájek.A to že jim jejich šéf takové šaškárny toleruje je obraz ne těch šašků ale jejich šéfa.

1 0
možnosti

Jan Vesely :-)

26. 10. 2012 19:01
Lžete společně s Jaklem, co nám ta zlá EU vnutila.

V EU je 27 zemí a teď pojdme jen v naší drahé vlasti.

Která země prodala své cukrovary i s dohodnutou a vyjednanou kvótou na cukr, aby pak lidé nadávali na zlou EU za ceny cukru? Která země přidává do PHM větší (než dobrovolně dohodnuté) množství boipřísad, aby tak lidé nadávali na zlou EU? Která země pojala fotovoltaiku jako nezrušitelný závazek a tunel s tak enormní nezrušitelnou kompenzací vyvoleným, aby pak lidé nadávali na zlou EU a ceny elektřiny? Snad ne slunný Kypr a nebo Finsko s ještě větším slunečním deficitem než na 50 rovnoběžce! Která země si svými zloději rozkrade dotace a místo kriminálu pro své zloděje nadává na EU? Která země, když už EU chce vrátit dotaci na nesplněný dohodnutý projekt, nezatočí se svými línými úředníky, ale zase nadává jen na zlou EU?

27 zemí se stejnými dohodnutými pravidly. Zkuste mi tedy najít alespoň jednu mimo ČR, která má zároveň alespoň tři stejné nectnosti, které jsme si zavinili zcela sami v dané bojovce "Stejná pravidla pro 27 zemí"...

0 0
možnosti

beldor8

26. 10. 2012 12:51
hmm

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1qZo3krth7M Nechapu jak muze mit s timhle clovekem nekdo problem . Konecne nekdo koho bych se nestydel volit za prezidenta

0 0
možnosti

ateistasapiens

26. 10. 2012 9:13
nářek

Tak vlastně naříkáte nad faktem, že jste sice povahou stejný jako bruselské pijavice, ale že jste nebyl připuštěn k sosání z bruselského EUrostruku a strašně rád byste si i vy nasosal, je to tak? Jak jinak si vyložit váš výrok z předposledního odstavce, že i vy byste velmi EU chválil, tedy kdybyste byl přisát ke struku EU.

Rozumím vám, lidí jako vy je většina. Bohužel je závist, (a závist tohoto typu zvlášť) už tak rozšířená zvrácenost, že je namnoze považováno za normální se k závisti bezostyšně přiznat. Raději se zapomnělo na základní konzervativní hodnoty, chápu, za čest a slušnost se nedá nic koupit.

Ke svému pojetí morálky jste se nám tu přiznal a nyní mi ještě dovolte postřeh o vašem motivu, proč jste hlasoval pro vstup České Republiky do EU. Jestli jste pomohl naši zem zavléci do otroctví EU jen kvůli frontám na hranicích, tak mě přechází mráz z představy, kolik vám podobných lidí tu s námi žije.

1 0
možnosti

StB-hunter

26. 10. 2012 13:27
Re: nářek

O morálce tohodle pána netřeba vůbec diskutovat - viz svazky StBRvRv

1 0
možnosti

StB-hunter

24. 10. 2012 18:07
Možná to nebyla parodie,

ale zcela jistě to byla "povedená taškařice a legrace". Stejně, jako je legrační celá ta prapodivná hradní partička: Jakl, Hájek Klaus. Jeden exot větší druhého.....;-D;-D

4 0
možnosti

StB-hunter

24. 10. 2012 20:38
Re: Možná to nebyla parodie,

A neustále si musíme připomínat, kdo že to vlastně podepsal přístupovou smlouvu k EU?? Nebyl to náhodou ten váš  prezident všech narcisů....???;-D;-D

3 0
možnosti

kral

24. 10. 2012 16:21
Karma

ale nesouhlasim ze to nebyla parodie. Byla a opravdu hodne povedena a to pisu jako priznivec Vaclava Havla. Ten cirkus co se kolem toho videa odehral a odehrava mne pobavil, stejne jako samotne video. Svedci o tom, ze cast verejnosti nema smysl pro ironii, pro humor, specialne takzvany cerny humor a o satire ani nemluve. Osobne povazuju za recesi i Jaklovu kandidaturu na presidenta, protoze jemu i presidentovi, ktery podepsat tuto kandidaturu, musi byt jasne, ze pan Jakl na tuto roli jeste nedozral. Nicmene, jeho aktivity volbu ozivuji a to video bylo opravdu vtipne.

0 0
možnosti

George.Camomile.blog.idnes.cz

24. 10. 2012 17:06
Re: Karma

Dobře, dohodněme se, že tam byly prvky VH parodující, ale, že základním účelem toho videa nebylo parodovat VH, zatímco poslední Vieweghovo dílko nemá jiná účel než zaútočit na a poškodit VK.

0 0
možnosti

IoannesBaptist

24. 10. 2012 15:16
Všichni lidé dobré vůle,

podpořte prosím kandidaturu pana Jiřího Karase (http://www.jirikaras.cz) na prezidenta ČR. Děkuji.

0 0
možnosti

strycek-Joe LLC

24. 10. 2012 15:29
Re: Všichni lidé dobré vůle,

jsem člověk zlé vůle. Mohu také podpořit kandidaturu p.Jiřího Karase na prezidenta ČR ?

0 0
možnosti

villík

24. 10. 2012 15:16
Víte, pane Hermánku... někdy ..(víte co). Ale dneska přesné!

;-)R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.