Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Považuji sice spojení problematiky pedofilie a silničního pirátství za trochu násilné, ale budiž. S vaším článkem víceméně souhlasím. Jen otázka: Jak jste přišel na to, že zlehčuji invazi islámu do Evropy tím, že se nás to netýká? To jste si nemohl z mých textů, ani toho posledního, vydedukovat, leda tak, že jste si to vydedukovat chtěl a kvůli tomu mě desinterpretujete. Co mi přijde nepřirozené, že je tolik lidí, náhle tak jasnozřivých a varují před potenciálním nebezpečím islamizace, ač pro to v realitě ČR nemají oporu, zatímco jiná nebezpečí je nechávají v zásadě klidnými.

1 0
možnosti
Foto

No a co tedy radíte, máme se orientovat jako republika na Riad?

0 0
možnosti
MS

Je docela těžké vyčíst pointu článku,když silniční piráty načnete jen okrajově a cynicky(každý má pochopení pro zabití jen tří lidí....),ačkoli je máte v nadpisu.

Je jasné,že pojem dítě není pořádně sociálně a psychicky vymezen,aby jeho zneužití mohlo být právně klasifikováno jako pedofilie.Hlavně je to u každého jedince individuální.V ČR je právní věk zletilosti sice 15let -pak je mladistvost -,ale sám jste přiznal,že jste potkal vyvinutou slovenku,které bylo 13.Takže fyzicky se blížila plnoletosti,nebo mladistvosti,ale psychicky a sociálně byla nezletilá jen v případě,že na Slovensku mají stejnou spodní hranici nezletilosti jako v ČR-tedy 15let,což vy potvrdíte,nebo vyvrátíte více více.U nás češky vypadají stejně dospěle.

Bagatelizovat obecně současnou pedofili jenom proto,že před několika stoletími v době proroka Mohameda byla normální a posuzovala se jinak, může jen sám pedofil,nebo rodič s hlavou v zadku,který nikdy nezažil svoje dítě jako oběť.To by pak reagoval na pedofilii jinak. Tolik k celé diskuzi na téma pedofil Mohamed.

Silniční pirát pro mě je i řidič,který v levém pruhu jede schválně 130, a "pirátsky" si nárokuje právo suplovat polici v omezování plynulosti provozu.Nebo "idiot",který v koloně schválně nedodržuje rozestupy a nechá rychlejší řidiče "vypotit" v protisměru. Kolik se stalo podobných smrťáků s botama na silnici a čelní srážkou s protijedoucím autem?Bohužel v dnešní době se pořádají spanilé jízdy jen na vybržďování a bránění v předjíždění se "elitářsky" zametá pod koberec.

1 1
možnosti
Foto

Pane Svobodo, já už moc nejezdím, asi tak 10k ročně (10.000 km), ale bývaly doby, kdy jsem se služebním vozem najel okolo 100k ročně a pamatuji snad jen jediný případ, kdy se řidička (toto totiž dělají většinou ženy) držela v levém pruhu déle.

A hlavně, i když se s tímto nedobrým jevem řidič setká, nesmí to brát jako záminku k tomu, aby sám porušil předpisy a třeba i způsobil nehodu.

0 0
možnosti
MD

Je zde vazne podezreni, ze nektere clanky vznikaji za ucelem stvoreni blogoveho pirata, ktery ma autora vybrzdit. Pokud nekdo nato takto ucini, neni vlastne postizitelnym. Tyden sem, tyden tam.

1 0
možnosti
MB

Tangua čekat dva slunce, pak nepřítel.

2 0
možnosti
PC

Zbytečná slátanina.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LW

L55e22o 25W25o78l46f

12. 2. 2017 12:38

Nuda nutně neznamená, že člověk vůbec nemá co dělat, ale spíše to, že se nedokáže pro žádnou aktivitu nadchnout, i když by si přál se v něčem angažovat. Pro nudu jsou charakteristické pocity omrzelosti, zbytečnosti, nespokojenosti, nezajímavosti, snížená pozornost, pocit únavy. Výsledkem jsou články tohoto typu.:-)

4 0
možnosti
Foto

Nebo diskuzní příspěvky tohoto typu

0 6
možnosti
Foto

Napsat, že za silničního piráta bývá označen ten, kdo nikomu neublížil, je tak donebevolající blbost, že ji mohl napsat jedině Hermánek.

A jo, vlastně...

8 1
možnosti
Foto

Ale přesně tak to bylo. Teď už tak trochu ano, protože

"The Times They are a Changing' (1964) Directed by: Daryl Duke Starring: Bob Dylan."

https://www.google.cz/search?q=The+Times+There+are+&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=PDOgWL_MKqTCXtKYk-AH

0 1
možnosti
Foto

vy ty nesmysly stejně plodíte jenom proto, abyste potom zabil čas psaním dalších nesmyslů do diskuze.

Vaše příspěvky v diskuzi jsou dost dětinské.

12 1
možnosti
Foto

Příliš chvály škodí, pane Matuško. Šetřete s ní trochu, prosím.

0 1
možnosti

Všichni do ulic! Stavějte barikády! Ať žije revoluce! Sice nevím, co to je pedofilie a pletu si panny s tvárnicema, ale to nevadí! Zboříme vše! Pryč s právem a zákony! Ať žije anarchie!

Prostě, náš právní systém, ač se tváří jakkoli moderně, je sto let za vopicema. Jakýsi právní purismus nám brání, abychom postupovali podle zdravého rozumu a držíme se jen pitomých paragrafů.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586539

1 0
možnosti
Foto

Ano, citujete to poměrně správně, až na to, že hurdisky, podle mě, nejsou ani náhodou panny.

Ale mýlit se je lidské a odpouštět je božské.

Jo a hurdisky nejsou ani náhodou tvárnice. Ty dělají hlavně v Albánii.

0 1
možnosti
Foto

Jenom se lze divit, že právě Vy máte něco proti islámu, který pléduje za huristky a mnohoženství. Leda, že byste nespal hrůzou z toho, že byste je musel všechny živit.

O tedy přijdete kromě vína, stanou-li machometáni hegemony v české kotlině. Lze předpokládat, že Morava se svým sklonem k pití vína se hrdinně ubrání.

0 0
možnosti
Foto

Co to, pane Řezníku plácáte? Jaké mnohoženství, jaké hurdisky? Vždyť já už nic stavět nebudu. Proto jsem přece tu chalupu prodal?

A to, že v mládí, co neuteklo na strom, bylo moje, s tím vůbec nesouvisí.

0 0
možnosti
Foto

Ty dvě věci mají společného akorát Hermánka :-/

4 0
možnosti
Foto

A to je víc než dost, že?

1 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.