Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

To víte, pane Hermanku, s informacemi je to složité. Řeknete něco z jedné strany a obviní Vás druhá strana, že jste neřekl to, co chtěla slyšet, a naopak. A když to řeknete tak, že tam dáte názory obou stran, tak je z toho teprve guláš. Já to stále říkám, poslouchejte a čtěte to, kam Vás srdce táhne. A nedivte se, když většina poslouchá něco jiného. Třeba se mejlí a Vy jí to pak budete moci po čase otlouci o hlavu a žádat, aby si na hlavu sypala popel , jak to jistě bude vyžadovat pan bloger Kraus.

Dezinformace vznikají různě. Nedáte si pozor a průšvih je na cestě. Tak například Vy nám tu vykládáte, že Švejk něco říkával. A on to neříkával, on pouze vyprávěl, že cosi podobného, co jste ráčil utrousit, řekl u výslechu nějaký František Škvor.

A teď si představte, že tohle předvedete ve stylu takové informace, kterou řeknete o Ukrajině, Putinovi, Obamovi a už je oheň na střeše. U Švejka to pravda nevadí, že?

0 0
možnosti
PH

a která strana je ta správná, já nejsem rozhodnutý a chci se někam přiřadit, už jenom proto aby my byly dány ty správné přívlastky, které jsou velmi pozoruhodné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.