Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sice na jedné straně umělce chápu, zajímavé ale je, že se takto "zabejčili" zrovna když byl jmenovaný premiérem Jiří Rusnok.

Že nestávkovali již dříve za premiérů Petra Nečase, či Mirka Topolánka.

Pro Vás pane Hermánku karma R^

2 4
možnosti
Foto

Za karmu děkuji a také jsem udiven, protože podle všech známek to v ND vře již delší dobu.

1 2
možnosti
PV

R^ Asi tak nějak, jak píšete, to tu v našem malém Kocourkově chodí. Pravdoláskaři budou dosazovat své šéfy do vedení. A vůbec! Nevím, co je na tom špatného, vždyť oni všemu rozumí nejlíp!!! Taky by se vám líbilo si zvolit svého poslušného šéfika.

4 5
možnosti
Foto

Kdo je pravdoláskař?

2 1
možnosti
Foto

No, no, abyste se neušpinil. Znáte nějaký lepší důvod proč pracovat než peníze? Furt je to stokrát lepší než být komunistickým fanatikem, které asi obdivujete. Na mě, kromě svých žvástů nemáte co vytáhnout. Recyklujete a mlátíte furt dokola prázdnou slámu. Ale nějaký rozumný argument Vám chybí.

No, jo. Hermánek chtěl vydělávat prachy a jezdit do ciziny. A co je na tom špatného, Vy karateli? Jak jste se choval Vy? O tom raději pomlčíme, že?

Neustále omíláte "agent, agent", ale co to znamenalo nevíte. Vy jste prostě z těch, kteří by každého nejraději hned ukamenovali, že?

0 5
možnosti
Foto

Patří pod Jana Veselého. Občas to řazení blbne.

0 1
možnosti
JV

J62a70n 40V35e93s74e87l55ý

5. 8. 2013 22:11

Agente Hermane! Ne všem jde o prachy jako kdysi Vám. Nedivte se, že někdo nechce pracovat v organizaci, kde politici obvolávají a překotně jmenují vedení, aniž by dodržovali alespoň elementátní slušnost. Tedy to, co Vám naprosto chybí... ;-)

Cituji Vás: " že když jsem v roce 1979 něco podepsal, abych dostal dobrý kšeft"

A tenhletem STBáckej pitomec, agent Herman hodnotí Donutila a Wericha...  Fuj, špindíro! Rv

7 1
možnosti
Foto

Pane Hermánku, nic se neurovnalo. Mám k vám pořád stejný přístup a vy, jak tak sleduji, neuděláte nic pro to, aby se to změnilo.

3 0
možnosti
MP

V ND už to velmi dlouho neklapalo, jak řekl M. Donutil a nebylo to veřejné tajemství. Bavilo by vás pracovat ve firmě, kde to řídí vedení od deseti k pěti? Jinak M. Donutil patří mezi vynikající herce.

0 0
možnosti
Foto

Nikdo neříká, že M. Donutil je špatným hercem, jen jsem měl někdy pocit, že je ho v té televizi příliš. Možná jako kdysi Polívky.

0 1
možnosti
BM

Pane Hermánku, nezlobte se, ale proč tak hustě mažete příspěvky? Možná nebyly příliš lichotivé, ale to k diskusi patří....

To jenom na okraj.......Hezký večer;-)

0 0
možnosti
Foto

To je jinak. Já jsme dal panu Macháčkovi za jeho soustavné útoky červenou a tak jsem ho mazal globálně bez ohledu na obsah, který jsem ani nečetl. Ale snad se to už trochu srovnalo.

Diskuze není od toho, aby byl autor soustavně otloukán a když to přesáhne únosnou míru, tak zasahuji.

0 1
možnosti
JP

No Jirko tady i v diskuzi vidíš, že celá kulturní a odborná fronta se proti tobě obrátila. Problém ND mě nijak nezajímal, protože pány Balvína ani Buriána neznám. Ale jakmile proti odvolání Buriána povstala celé pokroková divadelní a divácká veřejnost, tak si říkám, že na tom jeho odvolání asi něco bylo. Teď se koukám, že kulturtrégři jsou nešťastní z odchodu Donutila (dnes již dost velkého trapáka). Podle mne je to herec, kterých máme 12 do tuctu. Kdyby byl tak dobrý, tak by mu nevadilo, kdo mu bude šéfovat, protože kvalitních lidí si  šéfové vážej. Za bolševika bylo vždy ND přehercováno a přerežiserováno a předpokládám, že tento stav trvá  dodnes. Tedy odchody herců jenom ND pomohou a možná, že šanci dostane nová herecká krev. Teď mne jen zajímá, kam se ti odhzející vrtnou. Pokud nebudou členy ND, zájem o ně v TV a filmu brzy opadne a z důchodu při jejich   životním stylu nevyžijí.

0 4
možnosti
Foto

Samozřejmě se dá Sluha dvou pánů hrát i bez Donutila. Podle mého názoru bude však jeho nástupce mít hodně práce s vysoko nasazenou laťkou.

A tak je to i v životě. Jenže opačně, bez mnoha lidí by život byl snazší, ale je dobře poznat i stinné stránky, abychom si toho dobrého víc vážili...

Závěrem Werich, kterého jste označil za komunistu:

Za blbost se nezavírá. Kdyby se za blbost zavíralo, to by bylo bytů volnejch.

4 0
možnosti
BT

samozřejmě že dá,  hraje se bez Donutila na celém světě ale nevím kdo by v ND měl tu odvahu jít dělat Truffaldina po něm musel by znovu najít originální ztvárnění stejně jako ho našel Donutil

4 0
možnosti
JH

Psal jste kdysi celkem rozumné blogy, ale tady se plácáte, jako ryba na suchu. V jednom předešlém blogu jste tvrdil, že Jirku Balvína máte rád, teď zase, že není žádný zázrak. Také jste kdysi napsal, že nejste zemanofil, nyní produkujete jeden oslavný článek na vůdcovy činy za druhým. Máte Vy vůbec nějaký názor nebo se chcete svými blogy komusi zalíbit? :-/

1 0
možnosti
Foto

Před časem napsal, že jeho cílem je stát se blogerem roku. Proto ta záplava textu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.