Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidim, ze se vam ten "rohlicek v mikrovlnce" libi. Uz jste ten muj napad pouzil 2x. No mne, to nevadi, jen byste mohl pridat poznamku, ze to vzeslo z meho blogu. Jinak jak rikam, zacnete od sexualniho zneuziti a skoncite u korupce. Je to zajimave cteni. Jeste ted mi to nejak nedoslo, ale svedci to o tom, co jsem se vas ptal v jinem clanku. Jste casto nadrzeny? Hehehe, nebo jen hubou?;-D

1 0
možnosti
Foto

Máte recht, trochu jsem "plagiátoroval", ale problém je ten, že když člověk čte nějakou vtipnost, která se mu líbí, tak si obvykle nepamatuje, kde to četl.

Pokud cituji nějaký delší text, tak odkaz vždy dávám. Ale dejte pozor, víte přece, proč se slovo "lux" nedá chránit jako ochranná známka?

Pohlavní zneužití a korupce? Ono to souvislost má. Před 60 lety byla trestná jen soulož s nezletilou nebo nezletilým. Ale teď už je trestné vlastně vše, i se an nahaté nezletilé dívat a oblívat je vodou (případ Kulínský).

A nadrženost? Znáte ten vtip: Na co myslí Slovák u Niagarských vodopádů? Jasně, na to. A víte proč? Slovák na to myslí stále. Ale já mám jen polovinu slovenské krve, takže to je v praxi tak na 70% Martina Luthera. Jinak samozřejmě hubou, protože mě sex jednak baví a mnohé to číslo 70 minus 1 měly rády.

P.S. Tak jsem Vás uvedl jako autora té vysokofrekvenční trouby, co rozpéká rohlíky tak, až jsou zcela měkké a lze je bez problémů požít.

0 2
možnosti
JC

To s tím Špidlou je dobrá připomínka.

Přesně tak to bylo - politický handl, čili podle pana JUDr. Istvána korupce.

1 0
možnosti
Foto

Ano, už jsem to pochopil pane Strouhale. Moc děkuji. Pokud tedy mladík vezme krásnou dívku na diskotéku, tam ji něco nasype do pití, v polovičním bezvědomí odveze k sobě domů a tam se s ní vyspí, tak to bude znásilnění.

Ale pokud se někdo udělá totéž a bude hájit tím, že mu nešlo o nějaký fyzický požitek s krásným tělem dotyčné, ale jen a pouze o to, aby jí udělal krásné a chytré děťátko a ono se za 9 měsíců skutečně takové narodí, tak už o znásilnění nepůjde, že?

0 1
možnosti
DS

Dívka je volič.

V případě oněch tří poslanců někdo voliči nasypal něco do pití.

V případě Špidly se šlo do další diskotéky.

1 1
možnosti
DS

Vysvětlím Vám rozdíl.

Pokud politik se vzdá svého mandátu, aby mohl pokračovat v politické reprezentaci, pak je to v pořádku. Ostatně to měla být například první věc, kterou měl udělat KS, při kandidatuře na prezidenta. Nevzdal se, nedostal, zůstal. OK. Svět jede dál.

Pokud se ale zbavíte mandátu ve prospěch či na nátlak, je to už něco jiného. Ti tři byli zvoleni do kandidátky a lidé je kroužkovali - vybrali si je. Oni potom tyto hlasy vzali, vytřeli si jimi zadnici a spláchli do záchoda, zatímco mířili ke svým korýtkům.

Špidla tedy odstoupil kvůli reprezentaci, aby mohl pokračovat s naší politikou v Bruselu. Ti tři ne. Ti šli jen ke korytům.

Pokud dojde k setření tohoto rozdílu, pak jde o poctivou papalášokracii.

0 0
možnosti
JC

To není pravda.

Špidla odstoupil, protože jeho premiérská neschopnost už byla nepřekousnutelná i pro ČSSD a ve vedení strany se také neosvědčil a tak ho poslali co nejdál.

1 0
možnosti
WS

Lépe to nechápajícím vysvětlit nešlo, děkuji.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.