Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M96a42r67t79i42n 39P26a38u57l

12. 1. 2014 12:30

Nebýt tam Vaše fotka, soudil bych, že je vám vosum a zkoušíte svůj první literární pokus, k čemuž Vám slouží včrejší rozčilení Vašeho dědečka na třetím pivem. Rv

3 0
možnosti
Foto

Já dědečka třetím pivem nerozčiluji, já ho vůbec nepoznal.

0 1
možnosti
PK

To se vám kocourku moc nepovedlo.;-)

4 0
možnosti
IK

Z vaseho clanku cisi absolutni zavist. Musi vas hodne mrzet, ze sam nepatrite ke slechte a to, ze z vasi pozice nebudete mit moznost dobyt mladou krasu a i kdyz se chvastate, jak si uzivate s mladymi damami, tak to budou takove, ktere muze na zaklade jejich zevnejsku rada jen jejich vlastni matka.

Minutovy spanek v metru, parlamentu atd. je napr. v Japonsku zvykem a patri k dobremu tonu, zvysuje koncentraci a motivuje k vyssim vykonum.

1 0
možnosti
Foto

Koho by nemrzelo, že nepatří ke šlechtě? Vy nad tím jistě přemýšlíte dnem i nocí. A nejlepší a nejzdravější je sekundový mikrospánek, protože pak je člověk často hned v nebi.

0 1
možnosti
JS

Nějak jsem dnes nepochopil co jste chtěl říct. Buď jste pod vlivem nevím čeho nebo si musím doplnit vzdělání studiem práv v Plzni.

5 0
možnosti
Foto

Myslíte, že je nutné chtít vždy něco říci? Já ne a přesto myslím, že to moje povídání dost lidí nadzvedlo, takže jsem asi nechtěně něco řekl.

0 1
možnosti
MM

Probůh, je vůbec možné aby to napsal psychicky zdravý člověk? Doufám, že mě stihnete smáznout než půjdete s manželkou na procházku.

10 0
možnosti
Foto

Probůh Mudře, proč bych Vaše hlubokomyslné úvahy mazal? Kde je Váš smysl pro třesknou pomluvu, pro nepodložený kategorický odsudek a vše ostatní, čímž se Vaše skvělá tvorba doteď vyznačovala?

Pochybnosti o duševním zdraví blogera, to je to nejotřepanější klišé vůbec. S tím tedy neprorazíte. Buď se okamžitě zlepšíte nebo budete vyřazen z kádru "StB-Hunter for Hermánek".

0 1
možnosti

Až v příštích prezidentských volbách vyhraje pan Klaus, tak se prostě "Zemanovo koťátko" vymění za Zemanovu ženu. Nic neobvyklého.

0 2
možnosti
Foto

Ano, na to se těším a ptám se, zda je mezi lidmi někdo, kdo to Klausovi nehodí. To je na Zemana ta nejlepší léčba.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.