Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konfidenti a doporučení administraci, nebo nadzor admini?

Byl mi smazán tento příspěvek do diskuse:

"Jenom bych dodal - po letech by herci a studenti Dívadla vzpomínali, jak to vlastně bylo ... hlavně, že touto akcí zviditelnili svoji Antipartu, vytáhli Bradovu neteř a současně donutili k abdikaci ředitelku divadla, na kterou to bylo hlavně zaměřeno - provokace proti paní prezidentové měla být pouze parallel damage.

(a paní ředitelka by mohla vzpomínat, jak se jí ten Ovar pomstil!)"

Zajímalo by mě PROČ a Jak to funguje. Bylo to k věci, žádné vulgarity, přídomky běžné v politickospolečenském diskursu a ...

0 0
možnosti
Foto

Pane Hermánku , z četby Vašich blogů ( ne všech , nestíhám) jsem zjistil , že máte rád Zemana , Putina , Trumpa , silná auta a pěkné ženy.

Dost podivný mix , leč každej jsme nějak trhlej.

;-D.

Signifikantní však je , že první souhlasný ohlas na tento blog je asi na desátem místě - pan Macek - stejně ale s výrazně negativním hodnocením.

Zřejmě jsme všichni "pražští kavárníci".

0 0
možnosti

A VY, pane Sekle, to ani netušíte - to se cestou do kotára stává)

0 0
možnosti
FV

Takže Jirka nejprve zaujme stanovisko.

Pak napíše: Tak já samozřejmě nevím, jak to ve skutečnosti bylo."

Pak si v diskusi postěžuje: "...pozice autora zde i jinde je složitá"

A já se válím smíchy. :-DD Bravo, Jirko, tohle dokáže málokdo. R^

3 0
možnosti
AH

A24l79e54s 53H45r43y10c

6. 11. 2016 3:30

Mně se ještě líbí, jak když už neví, kudy kam, tak vypouští střídavě Ševečka s Karáskem. Ševeček ten se má, ten smí aspoň psát, ale s Karáskem vyčkává, ten zatím jen plusuje Jiřinu a ostatní mínusuje. Uvidíme, jaký bude vývoj.

0 0
možnosti

Pane Hermánku, divím se, že se zahazujete s "diskutéry" typu Hryce a dalšími, ti jsou schopni jen sprostot. A ono to má - myslím teď to kavárenské štvaní - jeden podstatnější, negativní rozměr: polarizaci názorů, kdy pěna u úst znemožňuje vidět např. reálné plusy a mínusy prezidenta, kdo a jaké zájmy postrkují kavárnu do záhuby nevěrohodnosti a směšnosti, i to, že oligarcha má za oponou zatemněného rozumu vskutku hojně času i prostoru pro "práci". Kavárna zapomněla, že žijeme v demokracii a s bezelstnou horlivostí otevírá dveře majdanu.

5 14
možnosti
AH

A16l27e65s 30H25r30y87c

5. 11. 2016 12:44

A kdepa je ta kavárna, Štípku, já bych už si do ní tak rád zašel. Furt o ní jen slyším, ale ať se zeptám kohokoli, nikdo nezná adresu.?

11 2
možnosti
Foto

Panu divadelnímu principálovi z nějakého důvodu velmi záleželo na tom, aby sedadla pracovníků České televize byla přasně na těch místech, odkud lze velmi dobře zaznamenat akci proti manželce prezidenta a zdokumentovat její reakci. Nezabukovali tedy sedadla za ní, odkud je teoreticky lepší výhled, ale právě sedadla více na kraji, aby se do záběru dostala též sama napadená. To že televize nyní mlží je logické, nikdo nemá důkazy o tom, že právě tohle chtěli provést. Ale podobné akce provedli již mnohokrát předtím a budou to dělat i nadále.

5 7
možnosti
Foto

Tak já samozřejmě nevím, jak to ve skutečnosti bylo, ale pokud se protestující vnutí do hudebního pořadu nebo producent dodá televizi zcela jiný pořad a to s jasným politickým záměrem, tak je snad logické, že se něco takového může semlít, za přítomnosti kamer i v divadle, že?

5 8
možnosti
JL

Jiří - měl se hrát Spalovač mrtvol - a víš, co se hrálo? Tomu neuvěříš - Spalovač mrtvol.

11 1
možnosti
JL

To vysvětlení je naprosto jednoduché. Paní Ivana chtěla jít bez nějaké větší pozornosti do divadla na představení, o kterém se tvrdí, že je výborné (zatím jsem ho neviděl). Samozřejmě při té příležitosti musí ochranka objekt zkontrolovat. Zjistili dvě věci - že tam má natáčet ČT, a že na budově divadla je vlajka Tibetu. Paní Ivaně účast na představení zakázali - a jediným důvodem byla ta vlajka. Bohužel - jestli na Hradě něco nechybí, tak je to fantazie - a tak do toho ještě dodali tu verzi o nějaké frašce při představení - o lidech se štěnicemi. Vždyť to není ani trochu důstojné. Po těch nedávných zmatcích chápu tu vlajku, vždyť by jim i mohli vynadat z Číny, ale ta pohádka navíc už je ubohá.

7 1
možnosti
Foto

Takže, jinými slovy, pokud jsem Vás správně pochopil, tak si to ochranka celé vycucala z prstu a blogeři a další na to skočili?

1 5
možnosti
Foto

V jednom Renčínově kresleném vtipu stojí občan s rozpaženýma rukama a s očima upřenýma do dáli hlásá:

"Státe, odpusť, že i má rodina je tvým základem."

3 1
možnosti
Foto

A to, sebekriticky, vztahujete i na sebe?

4 7
možnosti

Neslyšíte Hermánku, tak jako schízouš Zeman a Ovčáček, náhodou trávu růst?

6 2
možnosti
Foto

Nerozumím otázce. Dnes ráno jsem četl dva články na toto téma a tak jsme přidal svůj názor.

To se nesmí? To je "slyšení trávu růst?", což tedy opravdu slyšet lze.

4 2
možnosti
MM

Baví mě, jak ochránci Zemana bojují až do roztrhání těla proti celému světu, teď už i proti celorepublikové kavárně, za jeho čest, pravdomluvnost, slušnost a vůbec samé obrovské zásluhy za náš stát.

Trochu jste tu zábavnost vylepšil svým tvrzením, jak si jako zaměstnaný člověk odtrháváte čas od úst pro svojí bohulibou činnost! ;-D

6 2
možnosti
AH

A56l45e54s 95H75r32y41c

5. 11. 2016 11:01

No, je to fakt hlína dneska. Ještě větší než obvykle.

5 1
možnosti