Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš poslední odstavec je 100% pravdivý a podepisuji se pod něj R^

0 1
možnosti
Foto

Vystihla jsi to Naď výborně. Děkuji.

Člověk se pod tíhou těch reakcí buď složí nebo ho to otuží.

Nevím, jestli jsem už zcela otužen, ale jsem otužen dostatečně na to, abych vzdoroval.

0 1
možnosti

...extra hroší kůži jste měl vždy, jak jinak , při vaší minulosti...Rv

0 0
možnosti
ND

Autor je podle velké většiny příšernej, charakter blížící se nule, články děsný, možná je to tajemství úspěchu na IDnes. Čtenost a karma nadprůměrná a komentářů  hafo. Má své stále komentátory, kteří se na něj těší. přímo číhají na to, aby se přišli vyřádit. Je to jako návštěvníci fotbalového zápasu, které fotbal nezajímá, ale přišli se poprat. Tady je příležitost si přijít kopnout, pokořit ho, uspokojit svoji frustraci, proč by sem jinak chodili? Proč ho neignorují?. Asi se těší, jak klesne pod tíhou plivanců, pokoření a kopanců a bude doma tiše lkát, či opustí IDnes..Komentátory kteří "prahnou po jeho krvi"  hodně štve, protože jim vzdoruje. Dobře jim tak. Je mi milejší člověk, který o svém působení je schopen mluvit, a nikomu neublížil,  než ten, který je taky v seznamu a lže, a lže, že on za to nemohl a že se tam dostal bez toho, aby to věděl..

0 3
možnosti
JH

KOUKÁM, ŽE DEMOGGGRAT Hermanek zase jede. Pochvalme ho, to on nemaže. Hermanku, jděte zase válčit na Ukrajinu!!! Nebo do ;-O;-O;-ORvRvRv

1 0
možnosti
ND

No vida, jeden z nich. Co jste to sem pane Hejno přišel vlastně říct? Jen jste si přišel kopnout. V davu je to nejlepší, že.

0 2
možnosti
JR

J78a47r67a 59R23a18n20k

26. 4. 2015 8:09

Jiri, proc tolik mazete, ja ted prisla o vsechny lahudky a uz zde neni nic k zasmani.....skoda;-(

1 0
možnosti
Foto

Mažu urážky a věci s obsahem článku nesouvisející. Jestli se chcete pokochat mým svazkem, tak, při Vašich schopnostech, dozajista najdete dost odkazů.

0 1
možnosti
ZK

Namazaný TS opět mazal ;-D Zlo je ovšem potřeba pojmenovat, na tom se nic nemění. Marná snaha konfidente.

0 0
možnosti
Foto

Jmenuj. jmenuj, Valentine Dobrotivý.

0 0
možnosti
JK

Jste divný člověk pane Hermánku. Píšete jen proto, aby jste vyvolával nevraživost zde v diskuzi. Vaše články jsou jen tlachy. Čekal bych víc soudnosti, sebereflexe a pokory. Hlavně ve věcech minulého režimu. Jste jak Pitralon (jistě víte o co jde, mj. přezdívka pro spolužáka na VŠ, který na nás donášel - podobná povaha... taková vtíravá...).

2 0
možnosti
JH

Do této diskuse jsem ani jít nechtěl, mám jí dost u svého článku. Pan Hermánek má pravdu. Existuje causalita a to obrátit nelze a kdo se o to pokouší nemá všech pět pohromadě. Obrátíme Vesmír zevnitř na povrch, vrátíme čas na cestu zpět? Nikoliv jsme jen pouhé nicky a kdo si dokáže představit velikost Vesmíru a jeho zákony? Ani největší vědci si s tím nedokáží poradit. Mohl bych o tom napsat celý článek, možná i knihu. Jirko, poprvé ode mne karma.

1 2
možnosti
Foto

Pročtu-li si tady diskuzi, opravdu potvrzuje rčení, že muži nestárnou. Vzájemné napadání je úplně stejné, jaké jsme dělali při škorpení na základce.

1 0
možnosti
Foto

To je dobrý postřeh. Já cítil to samé, ale neuměl jsem to definovat.

0 0
možnosti
VV

Tato diskuse je skutecne vykladni skrini zdejsiho blogu. A nejlepsi jsou odpovedi s.a.Hermanka na prispevky, ktere pak smazal.

Pekne Panoptikum.

2 0
možnosti
Foto

Ano, je to pěkné panoptikum a pěkný vzorek diskuze.

Že by to ale zas až tak moc vybočovalo?

Třída IB - IC nebo IIA. IA to není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.