Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Akorát soudruhu mezi těmi sestřely nad Sachalinem a tím co patřil USA přeci jenom drobný rozdíl byl, Rusové to "vyšetřili" tak že prohlásili že sice to bylo civilní letadlo, ale bez ohledu na to bylo špionážní a proto bylo naprosto správně sestřeleno.

Oproti tomu "hnusní amíci" ten svůj sestřel velmi pečlivě vyšetřili a vysvětlili jako velmi nešťastnou shodu okolností za kterou nesou zodpovědnost  oni.

Motat do tohohle situaci kdy psychopatický Putin dodá rebelům systém schopný sestřelovat civilní letadla ve výšce nad 10 km a kdy to ti dementní mužici po zapnutí použijí na první letadlo co vidí to je karneval demagogie.

2 0
možnosti
Foto

Největší tragédii způsobila ta letadla, která nebyla sestřelena v noci na 21. srpna.

3 0
možnosti
ZM

Kam to komanči odkláníte? Na bedra Ukrajinců, že tam navedli letadlo schválně, ačkoliv jde o dohodnutý koridor? Hitler byl procházkou růžovým sadem a propaganda byla stejná, když z agresora se snažila  vyrobit obětního beránka? Jen Goebels by nad Vašimi "argumenty" bledl závistí. Kdyby najatí žoldáci Ruskem opustili partyzánský boj a zasedli k jednání, bylo by po nepokojích a civilní obyvatelstvo by mohlo opět se věnovat civilním starostem i s řešením budoucnosti Ukrajinců.

2 2
možnosti
HJ

Komouš Mikula se rozkecal.:-)

1 1
možnosti
ZK

Hermánek, víte co? Chyťte se s Vyvadilem za ručky a odkvačte do vámi milovaného Ruska. Všem se uleví.

4 0
možnosti
MP

Každý věří tomu, čemu CHCE věřit.

1 1
možnosti
PV

Velice dobře si pamatuji na váš článek, který používal kacířskou myšlenku, že je potřeba na Majdanu krev. Bylo to prorocké, tak se i stalo. A vidíme, kam to zašlo. Tyhle hrátky CIA nejsou pro evropský kontinent nic moc... 

Měl jsem za to, že jsme už dále. Ale omyl, Evropa je nepoučitelná. To nemluvím o Němcích, kteří si nechají do aleluja líbit ty věčné odposlechy nochsledů z CIA.

1 7
možnosti
FS

Tak tady je vymalováno, jirko. Stejně jako u fojtíka

Doporučuji studené zábaly, chinin a dvojitý klystýr.

6 0
možnosti
Foto

Zírám. Možná ani další sankce nebudou nutné. Ty výdaje na reinkarnace starých kádrů v postsovětském prostoru nemůžou být malé. Nevěřím, že tolik lidí ztratilo soudnost jen tak.

0 0
možnosti
Foto

Článek je velmi logický. Kyjev sestřel naplánoval a zorganizoval, separatisté na to skočili a raketu odpálili. Ano, momentálně to vypadá jako nejpravděpodobnější verze.

2 4
možnosti
MP

V Kyjevě prý hned jak se ztratilo letadlo z radarů, tak věděli, že bylo sestřeleno. Jak je možné, že osobní letadlo letí nad válečným územím? Vypadá to, že to bylo naplánováno dávno předem. Mnoho věcí tu nehraje. Cui bono??

1 8
možnosti
JF

Prý?:-) ten den stejným koridorem prolétli desítky spojů.Tady si na žádné cui bono nehrajte, proruský separát to prostě podělal a odneslo to tři sta lidí, jaké cui bono?

Jestli něco nesnáším, tak hloupé konspirace....

7 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.