Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J68o92z27e61f 30N42o57v68a43k

30. 9. 2014 13:17

V roce 1975 těžko pane Hermánku ;-D Kulomet PKP Pečeneg, který je na obrázku, je ve výzbroji od roku 2001, stejně jako další moderní součásti výstroje. Nicméně jsem čekal, že něco takového napíšete. Můžete si za domácí úkol najít obrázky těchto vojáků před budovami, které se Krymu nepochybně nachází. Soudný člověk si ovšem názor udělá sám.

0 0
možnosti
Foto

J93o35z38e42f 88N71o83v39a76k

30. 9. 2014 10:15

Tady máte pane Hermánku tu vaši ruskou domobranu, detailně popsanou finským vojenským expertem, včetně moderních komponent výstroje používaných pouze v RF.

http://www.suomensotilas.fi/en/artikkelit/crimea-invaded-high-readiness-forces-russian-federation

Konkrétně tihle zelení mužíčci jsou s největší pravděpodobností součástí 45. gardového zvláštního průzkumného pluku vzdušně výsadkových vojsk Ruské federace se základnou v Kubince u Moskvy. Doufám, že to stačí jednou provždy.

1 1
možnosti
Foto

Pokud něco vypadá, že je to s největší pravděpodobností, tak je se to ve skutečnosti nejméně blíží pravdě. Něco jako tutovka ve Sportce.

1 0
možnosti
Foto

Píšete: Je skutečně historickým štěstím této země, že si za prezidenta zvolila...  Souhlasím. Ano, historickým. Lidé této země, ačkoliv jindy na volby docela kašlou, pocítili jakési vnuknutí, jakoby už šlo o samotnou podstatu našeho národa, a k volbám šli. Představa toho druhého byla příliš šílená...

PS: Fandím panu Mitáčkovi, aby politické články už nečetl, a myslím to upřímně a s respektem k založení každého člověka. Někdo rád rozebírá politiku, někomu více sluší kočičky a srdíčka.

5 4
možnosti
BT

historickým štěstím ? ;-D no když někomu v cizině řeknete o tom štěstí jak náš president v den státního svátku místo uctění patrona země pohovořil devotně v cizí řeči k představitelům toho nejhoršího oligachrstva veliké Rusi,  tak jistě nám bude naše štěstí závidět

a když jsme u těch voleb naš pan president žádné drtivé vítězství neměl takže dle vás těch zhruba 45 procent voličů bylo šílených?

3 4
možnosti
ZK

Ráno vstanu, melu o Rusku. Celé dopoledne žvaním o Rusku. Po obědě neustále vykládám o Rusku. Odpoledne smolím blog a tam peru Rusko. I večer nemám co dělat a tak vyprávím o Rusku. Koneckonců i ze spaní přednáším o Rusku. A na mě kdysi volali Dvořáku.

2 1
možnosti
Foto

Domácí úkol: prostudovat v Archivu české literatury dobové výtisky Rudého práva, které referovalo o kubánské krizi. Snadno lze zjistit, že RP sice v redakčním úvodníku popřelo existenci raket, ale hned vedle zveřejněné prohlášení sovětské vlády ty rakety připustilo.

To tzv.popírání trvalo dvacet čtyři hodin.

Je to stejná legenda jako slova Zápotockého, že máme silné měnu, ta byla pronesena pět let před měnovou reformou.

2 1
možnosti
JD

Před nedávnem jste po mě chtěl odkaz na tvrzení o Zápotockém a jeho slovech o silné měně, takže doufám, že vy pro svoje slova o tom, že to řekl 5 let před měnovou reformou už máte relevantní odkaz. Jinak opět jen lžete.

0 0
možnosti
BT

nemáte nahodou problém s pochopením pojmů, jestliže řekneme že tato krize je největší od roku 1962 neznamená to že ji překonává ale že je od tohoto bodu ta největší,

no zbytek vašeho referátu se nese v naprosto stejném duchu, dá se shrnout do jednoho slova : nepochopil

1 1
možnosti
SN

:-)   Diskutéři, kteří ho statečně solíte, místo osobních invektiv napište, kde nemá pravdu!    Něco pro Vaše další přemýšlení! V tu dobu vládl USA JFK, před dvěma dny byl rozhovor na ČT 24 v pořadu Horizont rozhovor s milenkou Lee Osvalda, "jediného" zodpovědného střelce za smrt Kenedyho. Pokud jste pamětníci, než se dostal do rukou spravedlnosti, byl dalším střelcem zastřelen. Velmi zajímavé !  R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

I47v19a71n 30M95a19r76e80k

30. 9. 2014 7:32

100% souhlas a karma jako vyšitá ! R^

4 2
možnosti
JR

J76a91r64a 52R96a92n76k

30. 9. 2014 3:39

Ale jo, aspon zabavne8-o

3 2
možnosti
VK

John. A . Scali se jmenoval ten reporter.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.