Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Putin nenastaví, neb je daleko. Ale někteří zdejší by nastavit mohli.

2 1
možnosti
JC

Měl byste jít příkladem. Jste ten nevhodnější adept.

3 3
možnosti
Foto

Pane Hermánku, ve svém dodatečně vloženém linku na váš další blábol mi zase vyhrožujete svým známým právníkem za větu v mém diskuzním příspěvku. Proboha, už nevyhrožujte a konejte!!!

7 0
možnosti
Foto

doporučoval bych kord, nebo šavli za východu slunce ve Stromovce.

Půjdu vám za sekundanta

5 0
možnosti
Foto

;-D  Dobré hlody! Ten s tím sirotkem u soudu si musím zapamatovat a dát ho dnes večer k dobru. A dobrých lidí, co nevstoupili do KSČ, jéjda, takových je! Já sama jsem byla velice dobrá, když jsem už v patnácti letech věděla, jak nedobrý byl SSM a nevstoupila! Přeji dobré odpoledne všem dobrákům a hlavně panu Hermánkovi, píše dobře!

3 5
možnosti
JC

To máte jedno, jestli jste vstoupila nebo ne. Tady určitě. Stejně Vás pár pomatenců, kádrováků a i rádobykouč zařadilo a onálepkovalo. Tady mi někteří připadají jako pilní a snaživí referenti z pomyslného ministerstva propagandy. V ČR nahrazeno ÚSTRKem.

Článek jsem také okarmoval, protože je dobře napsaný a vůbec mně nezajímá, co kdo kdy byl anebo nebyl. Tady je to o psaní a názorech. Oni někteří dobře věděli, proč se musí autor umlčet, aby nemohl do diskuzí.

2 4
možnosti
Foto

J73o68z97e91f 48N60o28v29a39k

12. 9. 2014 14:01

Jaké kraviny o Set Top Boxech ? ;-D

3 1
možnosti
Foto

To je pan Hermánek. Projevuje se u něj jak neschopnost udržet myšlenku, tak i neschopnost myšlenku (o Set Top Boxech) opustit.

6 1
možnosti
AH

".....a ne být tak upřímný jako já..." Hermánek prostě umí vždy pobavit. Upřímnost, pravdomluvnost, objektivita, to přímo čiší z každého slova tohoto baviče. No a ještě "esprit" jak pravil níže diskutující. Čili duchaplnost nebo chceme-li vtipnost. Tak to už je fór na druhou;-D.

4 2
možnosti
Foto

Když není o čem psát, pak je třeba zareagovat na téměř čtvrt roku starý text. Nicméně i z toho dnešního "článku" vyplynula velice zajímavá informace o způsobu páně Hermánkova způsobu myšlení: Nevstoupil do KSČ, přestože do ní byl lákán. Já tomu rozumím tak, že pokud by do ní vstoupil, vědělo by to o něm celé okolí a dávalo si pozor na, co před ním řekne, čímž by jako tajný agent byl nevyužitelný a bezcenný. Psaní pana kolegy velice zavání "olšerovštinou", proto jsou příznivci p. Olšera velice aktivní i zde. Oba autoři dokáží ohýbat fakta, jak se jim to hodí, aniž by jim nějak záleželo na historické přesnosti. I v tomhle dnešním textu je z tohoto hlediska jedna velká chyba, schválně, kdo ji najde. Tento kvíz bude zřejmě následně pan Hermánek omlouvat tím, že to byla záměrně nastaržená past, aby se do ní někdo chytil. Inu, starého psa novým kouskům nenaučíš a tajné složky se v pastech přímo vyžívaly...

14 1
možnosti
Foto

oprava: ...dávalo si pozor na to, co...

nastaržená= nastražená

0 0
možnosti
LC

pane jiří, máte čtenost, karmu, proč stále máte potřebu si nabíhat na smeč a komentovat co jste dělal za mlada a před 30 lety, podívejte, 1500 -2500 lidí si Vás přečte, 30-40 karma, good job, 99% čtenářů to to se dělo v 68  nezajímá, copak nevidíte , že k diskusím se přidává 30- 50 lidí , což je z těch čtenářů 1-3 % , naprosto zanedbatelné množství a vy si tu hrajete zbytečně na masochistu, píšete dobře, má to esprit, asi by jste nemohl dělat politiku , když si ty názory druhých tak berete ni, ? hezký den

3 3
možnosti
Foto

Na tom něco bude. Teda je. ;-)

1 3
možnosti
ZK

Hm, tak jo no, akorát, že jestli někdo násilně ohýbá situaci a to neustále, tak je to samozřejmě soudruh agent a nikoliv lidé, do kterých se pokouší neohrabaně navážet.

A mimochodem věta: Důležité samozřejmě je, umět se dodatečně hezky pochválit a ne být tak upřímný jako já... tak to je vtip roku ;-D

9 0
možnosti
TB

Tak v tomhle si rusáci a ukrajinci nemohou nic vyčítat. Lžou všichni, vždyť je to jedna banda ;-)

0 0
možnosti
Foto

Leninský způsob psaní článků má pan agent Dvořák-Hermánek vskutku v krvi.

9 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.