Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A86n27n29a 91Č50e97r79n21á

14. 6. 2014 2:26

"předloni zesnulého disidenta Jirky Vaňka, který po emigraci žil až do své smrti v Sydney"...

Vaněk žije, soudruhu... A zdá se, že bude žt dlouho! ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Nevím, pane Hermánku, co Vás tak neustále nutí rozpitvávat, co kdo a jak kdo z CH77, případně s kým a za co. Fakt mi to uniká. Jsou věci, které si Vy můžete jen domýšlet, stavět konstrukce a ohýbat slova do oblouku, ale světlo do toho nevnesete, protože jste u toho nebyl. Opravdu žijete ve velkém omylu, když si myslíte, že to někdo dělal pro něco, pro peníze, pro slávu apod., protože riziko, že Vám ten život něčí zásluhou nevyjde, bylo veliké. To nic z toho, co neustále omíláte, nenahradilo. To, že někdo z bývalých komunistů myslel tak nebo onak, je možné. Na druhé straně tam byli lidé, kteří mysleli, dalo by se říci, hodně pravicově a nechtěli zůstat jen u dokumentů. 

Že StB mělo leccos pod kontrolou, je pochopitelné, tak neschopná by nebyla policie žádného státu. I o tom se vědělo. I o konkrétních lidech. Často se to ani ti konkrétní lidé nedověděli, že se to o nich ví. Takže ani já jsem se nedivil, když jsem měl možnost si leccos po 89. ověřit.

Tak už toho nechte, začíná mi to Vaše psaní připadat jako cílené.

0 0
možnosti
Foto

Chomský je jen jeden z dlouhatánské řady intelektuálů, kteří zjistili, že (s prominutím) srá.t do vlatního hníza jim nese víc, než vlastní vědecká práce a chová se podle toho.

Blog je jen jeden z dlouhatánské řady normálních sprosťáren, které jsou publikována na Internetu.

Ani v jednom případě není co cupovat. Tuctovitost se necupuje. Jen se lze podivit, proč autorovi stálo za to to napsat.

2 0
možnosti
Foto

o tomhle slavném remcalovi jsem slyšel až nedávno....chvilku mi trvalo něco zjistit a závěr.....ani vysoké IQ negarantuje, že se člověk nestane totálním magoren a nezačne zvěstovat světu moudra v oborech, o kterých ví totálně kulový. Takové pozdně květinové dítě sólista se zálibou v masových vrazích typu Kim čomg ila/una...a zálibou okopávat svou zemi, kde mu za ty kydy na rozdíl od diktatur nic nehrozí......inu narcistní exhibující zmeťourek;-)

2 0
možnosti
RF

R51o66m28a10n 41F31i44š40e45r

13. 6. 2014 19:58

no ty si teda volko.

0 1
možnosti
VK

Pane Hermánku, jste sprostý pomlouvač a bezcharakterní lhář a já tímto vyzývám administrátora, pokud má mezi pojídáním meruněk čas aby zasáhl. Je sprostou lží, že Jiří Vaněk zemřel.  Těší se, k zlosi bolševiků vašeho typu dobrému zdraví. Je mi opravdu záhadou proč administrace trpí tyto estebácké manýry, které tu zavádíte.

8 0
možnosti
ZK

Až na to soudruhu konfidente, že to není Naom, ale Noam Chomsky. Pak kdo je tady blbec, že? Rv

6 0
možnosti
VS

Disidenti odporují oficiálním, převážně totalitním a nedemokratickým režimům. Za své postoje jsou pronásledováni, vezněni, někdy popravováni. Netuším, proč by nemohli "pařit", studovat, brát peníze ze Západu..... pokud v danou chvíli můžou. 

Disident je človek jako každý jiný. Jen si (jako málokdo) stojí za svými hodnotami

I díky těm "rozmazleným disidentům" si může svůj blog psát kdejaký..... důchodce.

10 0
možnosti
OK

To je příliš složité, aby to někteří pochopili. Zejména lidé se zmrzačeným morálním cítěním.

8 0
možnosti
MJ

A proč bych Vás měl cupovat? Já totiž s tímto Vaším dnešním příspěvkem naprosto souhlasím.(dodávám s tímto příspěvkem)

0 0
možnosti
Foto

dneska večer bude Chomsky v Hydeparku na ČT24

1 0
možnosti
JR

J13a28r75a 88R51a22n33k

13. 6. 2014 17:39

To ze jste ani nevedel, kdo Chomsky je...zna ho cely svet, sice jako skveleho linguistu, spisovatele a take milionare, ktery si presto muze zit ve Statech a kritizovat, co se mu zalibi, v Rusku uz by neexistoval, byl by zastrelen, nebo "zmizen"Rv

1 0
možnosti
Foto

Zřejmě jste dospěl k názoru, že zatímco v profesním životě jste "nucen být exaktní", tak v paralelním blogovém múžete "povolit uzdy". Nejsem proti, vždycky jsem měl pochopení pro tvrdě puritánsky makající manažéry, již jsou puzeni své tenze z práce neutralizovat domininým karabáčem, či snad jinými pomůckami. Nu, což, stačí jen více googlit aby se z N. Chomskyho stal z doyena lingvistických teorií (ach tak, humanitní bahno....) stal demagog pokud jde o jeho konkurenci. Jak vděčný materiál pro jiné humanitní pavědce, sociology s psychology např.....;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.