Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Je vůbec možné, aby dospělý člověk mohl napsat něco tak stupidního v záležitosti, která je na první pohled zcela průhledna. Nad Východní Ukrajinou padají letadla jak mouchy sestřelením, ke kterému se s radostí hlasí žoldáci organizovaní ruským plukovníkem GRU Strelkovem. A najednou vznikne chyba, žoldáci sestřelí nesprávné letadlo a už se hledají argumewnty, jak před 10 lety také spadlo na Ukrajině letadlo, Strelkov tvrdí, že přepravovalo mrtvoly, málem by tvrdil, že po smrti byli předem již poiloti.Atd Putin má jedinou možnost, jakl nepřijít totálně o důvěru. Přiznat omyl ruské strany, omluvit se, odškodnit pozůstalé a chovat se kajícně a nikoliv jako nabubřelý imperialista. Asi jak pokorně Němci přiznali svoji vinu a stali se vzornými demokraty.

0 0
možnosti
ZK

Až zase ulehnete s psychologem, požádejte ho o pomoc...

1 0
možnosti
Foto

Vás nepotěším, paní Hermánková. Stále kvoká, stále kvoká.

3 0
možnosti
PV

Karma vysoká.R^ Protože, i když je to směska, má to hlavu a patu, navíc, jak je u autora dobrým zvykem, i vtipné.;-) (To pro stalkera Fišera)

0 2
možnosti
Foto

ano, ano, velmi vtipné.

Ale samá lež

3 0
možnosti
Foto

Tak tohle napsala osoba chvástající se svými znalostmi a schopnostmi. K tomu mohu jedině citovat:

"Mně tehdy bylo přesně dvacet a byl jsem takové to mladé telátko, které ještě neví, jak to v tom stádě chodí, jakou úlohu mají kravička a jakou býci. Prostě neznal jsem ani život a ani politiku." - evidentně se u vás od té doby nic k lepšímu nezměnilo.

Konkrétní argument k doložení mého tvrzení (opět cituji):

"Co chci dokázat? Že to letadlo nesestřelili Ukrajinci. A proč ho nemohli sestřelit? Protože tam tyto protiletadlové prostředky nemohli mít. A proč je tam nemohli mít? Protože protivník, separatisté, nemají letectvo."

S logikou vskutku železnou autor systematicky vrší "nevyvratitelné" argumenty, aby sám své čtenáře utvrdil v jistotě, že některé osoby rodu mužského se k stáru nezadržitelně vrací do dětství.... až dětinskosti.

Dnes je zde na místních blozích celkem dost legrace. ;-D

4 0
možnosti
AM

V.V.Putin neměl vojáky "na Krymu" -- myšlena zřejmě autonomní republika -- ale na námořní základně Sevastopol.

Ale detaily autora netrápí...

1 0
možnosti
PZ

Jinak lžete Hermánku, ani anglická ani česká Wikipedie nic o "špionážní misi" nepřiznávají, protože ani nemohou: to jen sověti mleli tuto báchorku neustále, žádné vyšetřování ani obsah černých skříněk uvolněný Jelcinem ani náznakem tu fantasmagorii nepotvrzují. Kromě toho ve skutečnosti v té době měli Američané v oblasti dvě skutečná výzvědná letadla (protože sověti se chystali na zkušební odpal Topolu, což odporovalo dohodnuté SALT-II).

4 0
možnosti
PZ

Koukám, že naše rusofilní pátá kolona už dokonce otevřeně přiznává, že vlastně invaze v roce 1968 byla v pořádku, protože ji provedl SSSR a že "to byla tehdejší realita" (to je velmi oblíbené slovo, kterým bolševici všech odstínů obhajují nejrůznější zvěrstva).

Fakt je ten, že ač jsme byli fakticky nesvéprávnými vazaly SSSR (Hermánek and company by to jistě nazvali jinak), z formálního státoprávního hlediska jsme stále byli protiprávně napadeni cizími státy za účelem dosadit zde jim poslušnou vládu (to, že vláda i "reformní" KSČ byla nelegitimní ze své vlastní podstaty a tato nelegitimita se táhla již od února respektive května 1948, je pro tuto otázku zcela vedlejší). Hermánek ale má zjevně jediný kompas, podle kterého se v této otázce orientuje: co dělá Rusko/dělal SSSR, to bylo dobré a v pořádku.

A k tomu Miloušovi, já mám jeho nesestříhaný projev už několik let a rád jsem si ho pouštěl na pozadí při práci stejně jako třeba Werichem předčítaného Švejka. A to hlavní, co z toho vychází, když si odmyslíme Zagorky, je: systém na západě je lepší, pružnější a inovativnější, plná socializace, ta mantra marxismu, nefunguje, stranické vedení je ochromené a vnitrostranická komunikace a celá struktura se rozpadá. Strana proti disidentům už prakticky nemá žádné jiné páky než mocenské. Jinými slovy: ten projev je projevem kapitulace, přiznání si (nechtěného), že skončili. A Hermánkovi bych doporučil sehnat ještě jeden poklad, a to knihu "Poslední hurá", kde jsou stenozáznamy zasedání ÚV z 24. a 26. listopadu 1989, to by teprve valil oči :)

5 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.