Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Propaganda kandidáta Horáčka již masivně podporuje. Zdá se, že to postupně dojde až k šílenství, stejně jako minule. Bude to infarktový souboj, pokud to Kavárna ale opět projede, budeme se muset připravit na dalších permanentních 5 let jejich občanského neklidu Rv

3 4
možnosti
AH

A50l66e62s 25H69r85y72c

4. 11. 2016 16:11

Jiří, dovol mi jednu OT. Děláš velkou chybu s těmi svými fake nicky. Vždycky je to zdrobnělina - Dvořáček, Ševeček, Karásek .....(samozřejmě Hermánek). Takhle tě hned každý odhalí.

1 0
možnosti

Lee Harvey Oswald, Sirhan Bishara Sirhan, ... i když jste paranoidní, neznamená to, že vás nesledují.

0 3
možnosti
RH

Jak sleduji úroveň českých prezidentů, tak by byl logickým nástupcem Zemana Škromach po lehčí lobotomii...

3 3
možnosti

Máte vzácnou schopnost každého vulgárně urazit, dnes pana Václava Fischera. Zřejmě si tim zvyšujete své ušlápnuté ego. Stejně tak svými oplzlými vtipy a narážkami.

1 3
možnosti
Foto

Vulgárně? A co jsem o něm proboha napsal? Nevím, v čem by urážka měla spočívat, když ta skutečnost tehdy byla daleko horší?

A oplzlé vtipy? To s tou ozónovou dírou je oplzlé?

Tak mám pravdu, když říkám, že společnost je dnes sešněrovanější, než za Husáka, že?

2 2
možnosti
PT

P91e34t69r 67T82o36m94e15k

4. 11. 2016 12:21

Hermánek: "Rusové nás nikdy nepřepadli." Rok 68 asi nebyl nebo podle stbáckého Hermánka to byla přátelská pomoc. Možná ano, takovým ................. jako je Hermánek. Je mi z tebe zle Hermánku.

6 2
možnosti
Foto

No, tak to nějak řešte a neskuhrejte tady.

1 2
možnosti
RH

Horáček není žádný zázrak, ale několikanásobné zlepšení proti současnému stavu. Nakonec je jedno, kdo Zemana porazí, ale je důležité, aby to nebyl hulvát a mopslík východních despotů...

3 2
možnosti
Foto

Váš smysl pro přehánění, pane Horáčku, je fenomenální. Zkuste toto:

News

Politics

Football

Sport

Celebs

TV & Film

Weird News

TRENDINGSYRIA BOMBINGREFUGEE CRISISCLOWNSWEATHERNETFLIX

Technology

Money Travel Fashion Mums Home News UK News Prince Philip quotes Prince Philip quotes: Relive 65 classic gaffes as Duke of Edinburgh celebrates 65th wedding anniversary 16:40, 20 FEB 2013 UPDATED 16:46, 20 FEB 2013 BY ANDY RUDD The prince has an uncanny ability to put his foot in his mouth... we relive some classic clangers. 1 After being told that Madonna was singing the Die Another Day theme in 2002: “Are we going to need ear plugs?” 2 To a car park attendant who didn’t recognise him in 1997, he snapped: “You bloody silly fool!” 3 To Simon Kelner, republican editor of The Independent, at Windsor Castle reception: “What are you doing here?” “I was invited, sir.” Philip: “Well, you didn’t have to come.” 4 To female sea cadet last year: “Do you work in a strip club?” 5 To expats in Abu Dhabi last year: “Are you running away from something?” 6 After accepting a conservation award in Thailand in 1991: “Your country is one of the most notorious centres of trading in endangered species.” 7 At a project to protect turtle doves in Anguilla in 1965, he said: “Cats kill far more birds than men. Why don’t you have a slogan: ‘Kill a cat and save a bird?’” 8 To multi-ethnic Britain’s Got Talent 2009 winners Diversity: “Are you all one family?” 9 To President of Nigeria, who was in national dress, 2003: “You look like you’re ready for bed!”

2 1
možnosti
MD

Ano, nas mily Horacek. Jeden amaroun zvany Sobotka uz tu mame. Takze dva?

Toz to radeji jeste jednou toho ceskeho Trumpa. Amaroun servirovany na taliri Hillary by nam mohl rychle zaskocit.

2 7
možnosti
Foto

Myslím si, že Kocáb má stejné šance jako Horáček, tzn. nulové.

Vzhledem k tomu, že Pražská kavárna "anektovala" naše média, tak se zatím objevují pouze její kandidáti a kavárníci nikoho jiného do ČT nepustí.

To už bych v případě krajní nouze raději volil Zdeňka Škromacha, protože první počin kavárníků Horáčka či Kocába bude povolání amerických vojsk na naše území.

A já zde žádná cizí vojska nechci.

A takto si myslím, že by se rozhodovali i naši mimopražští voliči. Určitě zde nechtějí dalšího Kisku. Ale na druhé straně při posledních volbách neprohlédli, že za STAN se skrývá TOP09.

4 10
možnosti
AH

A41l73e13s 60H48r47y90c

4. 11. 2016 9:52

Śkromach? To mi přesně odpovídá.

6 1
možnosti
NM

...vrána vráně oči nevyklove...

0 0
možnosti
Foto

Recept je jednoduchý. V druhém kole prezidentské volby vhodit hlas komukoliv jen ne Zemanovi.

6 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.