Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Rudí kolaboranti vedou stále svůj marný boj....a tak dále zamotávají, komplikují, relativizují....snaží se dezinformovat, možná jsou za to i placeni. Věc je ale naprosto jasná, letadlo sestřelili  o m y l e m Vaši oblíbení separatističtí burani, ještě se s tím chlubili v domnění, že sestřelili ukrajinské vojenské letadlo jako předtím zbraní dodanou z Ruska. Ale nějak se vytratila další vypuštěná dezinformační teorie o atentátu na Putina, když se ukázalo, že měl mezipřistání ve Varšavě. Ale Vy si s tím určitě dobře poradíte, takže námět na příští výtvor, už se těším.

0 0
možnosti
MR

zivot neni detektivka (mam je rad, ale nejsem schizofrenik abych si myslel ze to tak presne chodi) a Pani Nahoda a Pan Omyl nam furt hazeji klacky pod nohy a rehtaji se. Proste ti vasi hrdinove to zvorali.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Každým dalším blogem nám dokazujete, jak zbytečný jste člověk. Děkuji :-)

6 3
možnosti
Foto

Musím pana Hermánka opět pochválit. Místo aby věnoval víkend rodině, opět usedl ke kompu a oblažil nás, věrné čtenáře, svými originálními myšlenkami. Je to skutečně renesanční člověk, jeho duševní obzor se neustále rozšiřuje. Zatímco dříve to byly vzpomínky na údajné sexuální úspěchy v mládí + StB + stařičký bavorák + silniční piráti, nyní se z něho stal expert i na Ukrajinu. Jen je škoda, že se nevyjadřuje k počasí, určitě by ho dokázal předpovědět na dva roky dopředu (možná i dozadu).

8 1
možnosti
FS

Já bych potřeboval předpověď, jak, kdy, jaké a kde porostou houby v regionu Českobudějovicko. Myslíš, že by to jirka sirka zvládl?

4 0
možnosti
Foto

Podrobné informace z letu poskytlo pouze Rusko. USA ani Ukrajina nic takového neposkytly. Je tedy nutno vycházet z toho, co je k dispozici. Dle těchto informací byl SU-25 i Boeing ve stejné letové hladině - to znamená, že se jejich výška mohla lišit maximálně o 1000 stop (cca 300 metrů). Vzdálenost mezi letadly byla od 3 do 5 kilometrů. Mohla to tedy být jak raketa SU-25 (zcela bez problému) nebo kanón letounu (250 nábojů ráže 30mm) který je účinný až do 4 kilometrů. Zajímavé je, že severoatlantická propaganda nezpochybnila údaj o stejné letové výšce - oni jen tvrdí, že SU-čko nemůže vystoupat na 10 kilometrů. Bylo by tedy dobré zjistit, v jaké skutečné výšce letadlo letělo - a to je právě v černých skříňkách.

1 5
možnosti
Foto

Však tam taky letěl Su-27.

0 1
možnosti
DM

Ja se celkem tesim na moment, az se vami velmi neinvazivne nastineny (a celkem realny) scenar ukaze jako pravdivy. To bude muset hoooodne lidi zalezt do kanalu a dlouho se v diskusich neukazovat, aby nebyli za sve skalopevne presvedceni o vine Ruska ostatnim k smichu.

0 3
možnosti

Ještě je tu možnost, že vy z toho kanálu ani nevylezete:-)

3 1
možnosti
PH

P26a63v51e56l 57H63e38k

3. 8. 2014 17:17

Čím dál bláznivější, tuning SU25 8-o. Nevytunil vám někdo mozek?

5 0
možnosti
FS

Jemu? Spíš downsizing se tomu dnes myslím říká. :-)

3 0
možnosti
MS

Dovolím si malou parafrázi na Haškova Švejka:

 

 "Nížepodepsaní soudní lékaři bazírují na úplné duševní otupělosti a vrozeném kretenismu představeného komisi výše uvedené Josefa Švejka, vyjádřujícího se slovy jako "Motiv měla jedině Ukrajina a samozřejmě i Západ", kterýžto výrok úplně stačí, aby osvětlil duševní stav Josefa Švejka jako notorického blba. Níže podepsaná komise proto navrhuje odpraviti Josefa Švejka na psychiatrickou kliniku ku zjištění, jak dalece jest jeho duševní stav nebezpečný jeho okolí."

6 1
možnosti
FS

:-) Však Haška na ty entity, hermánka, fojtíka a spol používám pořád. Za prvé - na ně je škoda plýtvat vlastními slovy a za druhé - Hašek je prostě jednička ve výsměchu hlupcům. R^

7 1
možnosti
VR

Hermánku, ani ruský šéfkonstruktér SU-25 nevěří, že by tento letoun mohl sestřelit Boeing letící v běžné letové hladině nad 10 000 m!

Tento článek můžete najít na webu, který je pro vás důvěryhodný, na blicích listech!

http://www.blisty.cz/art/74083.html

4 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.