Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZO

Josh.Hartnett

31. 8. 2012 19:00
Nemám rád pravičácké hafany typu Jiřího Hermánka

Autor Jiří Hernánek je typický pravičácký buran Topolánkovské nebo Kalouskovské provenience. Chudobu svých myšlenek zastírá výrazy jako "naprostý idiot" na adresu člověka, který se jako jeden z mála snažil řešit závažné kauzy v české politice, která je prolezlá rakovinou korupce.

Chápu, že takoví maloduchové jako Hermánek mají raději figurky, které se drží hesla "Maul halten un weiter dienen", ale takové nás jenom přiblíží ke zřejmě nevyhnutelnému krachu systému, který pravicová politika naprosto zdiskreditovala.

4 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

31. 8. 2012 19:18
Re: Nemám rád pravičácké hafany typu Jiřího Hermánka

Já jen podotknu, že jsem napsal, že Lessy se choval jako naprostý idiot, nikoli, že idotem je. Každý z nás se někdy zachová naprosto idiotsky, Vy ne?

A mohl byste mi prosím říci, jakým způsobem Lessy "řešil závažné kauzy v české politice"??? To přece policejnímu prezidentovi absolutně nepřísluší, aby řešil nějaké kauzy. Ty řeší jeho podřízení, on má dohlížet na to, aby policie řádně pracovala a ne se do nějakých kauz motat.

0 0
možnosti
JH

StB-hunter

31. 8. 2012 10:38
Nový policejní prezident Červíček PRVNÍ DEN (!)

při nástupu do funkce slíbí odborářům 700 mil. Kč navíc pro policii. Samozřejmě proto, aby moc nepovykovali a věc co nejrychleji před veřejností utichla... Slovy SEDM SET milionů první den ve funkci !? A premier tzv. úsporné vlády rozpočtové odpovědnosti, který nedávno vyhodil ministra spravedlnosti prý za slabou rozpočtovou kázeň (tedy totéž, co nyní hned ze startu předvedl Červíček) se neozve ani půlslovem?? Policejního prezidenta odvolat nemůže, ovšem v příští vteřině u něj měl být na koberci ministr Kubice, kohože rozhazovačného to k policii jmenoval ... Potažmo v důslednější variantě měl premier nést na Hrad rovnou návrh na odvolání ministra Kubiceho, neb selhal a jmenoval prezidenta zjevně rozpočtově neukázněného ... Ovšem to by musel být premierem opravdu premier, nikoliv bezzásadový, tvarohový mamlas, popírající sám sebe ve vleku epochálního správce kasy ..."

5 0
možnosti
ZK

SID09

31. 8. 2012 11:18
Re: Nový policejní prezident Červíček PRVNÍ DEN (!)

;-DR^!!

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

30. 8. 2012 19:30
Je smutné, když si strany dosazují na policejní posty

své estébáky? Nechápu proč? Prostě to jsou lidé, kteří od mlada pracovali v policii, mají kázeň i zkušenosti a jestli někdo pár měsíců sloužil pod nějakou Správou StB jako např. pan Kužel: "Kužel obsadil pozici náměstka - za Langera a nyní znova i za Kubiceho - navzdory tomu, že v roce 1989 působil několik měsíců na IV. správě Sboru národní bezpečnosti, která spadala pod StB a měla na starost sledování lidí." tak mi to opravdu připadá jen jako primitivní záminka zbavit se schopnějšího konkurenta.

Tyto "lovy na estébáky" jsou naprostá pitomost. Pokud někdo zjistí, že na něj někdo donášel a uškodil mu, tak ať to zveřejní, popřípadě dotyčného žaluje. Ale toto plácání do vody jen proto, aby byly nějaké vlny, je opravdu primitivní zábava. Lepší je hrát piškvorky nebo jít na Růžek na pár kousků.

http://www.lidovky.cz/kubice-dvakrat-o-estebactvi-a-pokazde-jinak-posudte-sami-p2l-/ln_nazory.asp?c=A120830_182817_ln_nazory_ape

0 0
možnosti
ZK

SID09

31. 8. 2012 11:20
Re: Je smutné, když si strany dosazují na policejní posty

Služebního postupu u státní správy se dociluje jen a pouze rektálním horolezectvím ! Kritika nadřízeného se trestá zrušením pracovního poměru !!;-)

1 0
možnosti
OU

30. 8. 2012 19:09
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PH

petrph

30. 8. 2012 19:08
já bych řekl

že Kubice Lessyho nemůže odvolat z toho důvodu že není jeho nadřízenej.  Prostě policejní prezident by měla být natolik nezávislá funkce že není přímo podřízená ani ministrovi vnitra a  neměl by se mu zodpovídat se mu za to jak policii řídí a co kdee řekl nebo napsal. Jediná možnost jak ho vyhodit zbyla ta vsuvka v zákoně pokud by se Lessy  skutečně něčeho zavrženíhodného dopustil. Což je dost podivná a právě že zneužitelná formulace.

1 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

30. 8. 2012 19:22
Re: já bych řekl

Ono to je trochu jinak, i když sám přesně nevím jak. Ale dnes jsem slyšel, že policejní prezident je jedním a možná dokonce prvním náměstkem MV. Takže Kubice nepochybně byl jeho nadřízeným. Kdo jiný? A měl na něj tzv. kázeňskou pravomoc a na základě zákona a této pravomoci ho z policie propustil a ani sám Lessy nic proti tomuto postupu nenamítal.

Jistěže namítá, ale nezpochybňuje tuto Kubiceho pravomoc.

0 0
možnosti
VK

kral

30. 8. 2012 18:27
Jestli ho odvolal

nebo vyhodil je uplne jedno, protoze ve vysledku se ho proste zbavil.

3 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

30. 8. 2012 19:18
Re: Jestli ho odvolal

To ale vůbec není pravda. Dám příklad. Jste majitelem dopravní firmy a je v ní řidič, odborový funkcionář a potížista. Zbavit se ho nemůžete, je to z mnoha důvodů problém. Ale ejhle, řidič se opije, spáchá nějaký trestný čin a policie mu sebere řidičák. Takže ho s klidem vyrazíte, že? Výsledek stejný, postup naprosto jiný.

0 0
možnosti
L

laduk

30. 8. 2012 18:18
hm..

Já to nesleduju a o Lessyho opakovaných kontroverzních rozhovorech nevím, můžete dát nějaký odkaz?

1 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

30. 8. 2012 19:31
Re: hm..

Je toho plný internet. Dva rozhovory pro Právo. Googlujte, budete moudřejší.

0 0
možnosti
L

Libertad

30. 8. 2012 18:14
Pane,

kde berete drzost konstatovat "Nechci nikoho napadnout ani urazit, ale musím říci, že Petr Lessy se často choval jako naprostý idiot nebo mírněji řečeno neřízená střela". nejste náhodou idiot Vy.

To ta slavná komise co vybírala policejního presidenta byla plná idiotů a nerozeznala, že pan Lessy neustoupí ve věcech/zaležitostech, o kterých je přesvědčen? K čemu je tedy ta komise a výběr.

6 0
možnosti
PK

repanak

30. 8. 2012 18:54
Re: Pane,

Abyste mohl něco změnit a dokázat, musíte být taktik - a to Lessy nebyl. A hlavně musíte mít část vlivných lidí na své straně.

1 0
možnosti
VC

veverka Chip

30. 8. 2012 17:43
2 0
možnosti
ZS

škovras

30. 8. 2012 23:33
Re: napsáno už 15. července

Móóć pěkné !! Jen mi tam chybí omluva diskutujících :-/.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.