Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře jste si s tím patolízalství naběhl.

Jsem zvědav co budete hlásat teď. když se provalilo, že žádný takový judikát EU ani směrnice s limitní hranicí 8 let neexistuje. Vy budete opravdu obhajovat cokoliv.

2 0
možnosti
JP

To, že neumíte počítat, by nevadilo tolik, jako výše uvedené zhovadilosti. Perlou je pak výrok "zlatý Sovětský svaz". A snaha svádět každou naši blbost na směrnici EU je už skoro klasika.

1 0
možnosti
JR

J52i68ř12í 16R98o32d

4. 1. 2013 16:24

Já si myslím, že takovýto přístup pana prezidenta k napravování spravedlnosti není vhodný. Nemám nic proti amnestii drobných přestupků a podobně. Nelíbí se mi však promíjení viny tunelářům a zlodějům miliardových hodnot, jejichž dokazování je obtížné. Vhodnější postup by byl, kdyby pan prezident poukazoval na nutnost odvolání neschopných vyšetřovatelů policie (a posílení této složky policie) a nutnost výměny pomalu soudících soudců. Je třeba v ČR rychleji zavést "právní stát". Tato amnestie posloužila k pravému opaku.

2 0
možnosti
PV

Těžko se na takovou slátaninu vůbec reaguje. Kvůli tomu, že si ti kumpáni pořídí drahé právníky, poněvadž na ně mají, však si nakradli, by se měli posílat ven z věznic a rušit trestní řízení? Co tohle je za pitomost?

3 0
možnosti
VR

V94á97c87l36a41v 67R28o36d

4. 1. 2013 5:44

Jste snad jediný, který se nebál postavit té odporné mediální mystifikaci a hysterii. R^R^R^

1 2
možnosti
PV

Co je na tom mystifikačního a hysterického, že Tuneldědek pustil lumpy na svobodu? Ono to opravdu vypadá jako vtip. Ale pane, je to PRAVDA.

2 1
možnosti
Foto

Plácáte blbosti a víte kulový.

Vy si opravdu myslíte, že by Klaus, který bojuje proti EU, skutečně vzal v potaz nějaké její doporučení a tím se řídil ve svém DOBROVOLNÉM rozhodování?

Používejte hlavu, tohle co jste napsal, je opravdu blbost na druhou.

Klaus by to nikdy neudělal - pokud by to nemělo překrýt něco závažnějšího.

Ale to na ubohosti vašeho textu nic neubírá.

5 0
možnosti
Foto

Vy ho tak dobře znáte? Vy si myslíte, že je malý kluk? Že by dělal nějaké naschvály tohoto typu? Já ho znám jen málo, osobně asi půlhodinku. Ale domnívat se, že by, jen kvůli tomu, že kritizuje směřování a byrokracii EU vyváděl takovéto voloviny? Jste, prostě, pane Macháčku, ve své nenávistí ke Kalusovi, jako ostatně mnozí jiní, zaslepen a nevíte, co v rozčilení píšete.

0 6
možnosti
ZB

Karma. Klaus končí, jsem celkem zvědav na koho se bude plivat příště, ono se vždy něco najde, tím spíš, že mnoho lidí nemá dostatečné informace. Chybaje pouze v tm, že mnohé procesy se táhnou hodně dlouho...

0 3
možnosti
Foto

Na Klause se bude plivat dál, dokud ho k sobě velký Manitou nevezme. Ono se určitě zase něco najde. Nikdo není tak velkou osobností, aby na sebe přitáhla tolik negativní pozornosti okopávačů kotníků.

0 4
možnosti
AK

Už aby ten kašpárek z hradu vypadl.

Začínám mít dojem, že můžem zvolit prezidentem už kohokoliv ze stávajících kandidátů a horší to asi nebude. Snad jedině u té kandidátky na cokoliv a za kohokoliv by to mohlo být horší.

7 1
možnosti
Foto

Abych řekl pravdu, tak je mi pozice Evropského soudu pro lidská práva vzhledem k EU zcela lhostejná. Použil jsem prostě novinářskou zkratku.

0 5
možnosti
PP

P77e65t76r 66P76á64l58k53a

3. 1. 2013 13:31

narozdíl od vás nejsem žádný Klausův obdivovatel, ale pokud píšete stále dokola blogy na téma obrana velkého Václava před jeho odpůrci, tak si zkuste nastudovat elementární fakta, ať svému milci neděláte medvědí službu - "poslechnutí EU" v titulku je naprostý nesmysl, protože doporučení (žádné nařízení, protože k tomu nemá pravomoci)  Evropského soudu pro lidká práva se netýká EU, ale států, které se připojily k Úmluvě o ochraně práv a svobod, což samozřejmě není omezeno, nařízeno ani doporučeno žádnou EU. Československo se k této úmluvě přidalo v roce 1992, víc než 12 let před vstupem do EU. Za domácí úkol se můžete doučit, kdopak že to byl od roku 1992 českým premiérem...

9 0
možnosti
Foto

Tvrzení, že Evropský soud pro lidská práva nemá nic společného s EU je asi tak pravdivé, jako že dorost Sparty nemá nic společného se jejím ligovým mužstvem.

1 8
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.