Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)Sleduji, že pro vás jsou žně, na toto téma už druhý blog, ale jeden bídnější než druhý. Masaryk podle vás prostě MUSEL omilostnit vraha a tak mu tedy milost prostě dal.

Vy jste ochotný splácat cokoliv, jen aby byl napsán text - nejste grafoman? Přijmu-li váš přístup, tak jste - prostě musíte být. Z jiného úhlu také musíte být, protože takto vytrvale psát tak špatně nemůže nikdo pro radost. Ani pro svou.

1 3
možnosti
Foto

Jste dobrej, teda podle měR^ karma

2 5
možnosti
PP

P60e31t72r 67P15á90l81k56a

3. 1. 2013 11:32

tradičně zmatený blog - "usuzuji, fabuluji" je ale alespoň přiznaná nevědomost (za Masaryka samozřejmě nebyl vykonán jen jeden trest smrti, to snad není problém dohledat), zato věta "Růžička je vrah a když né vrah, tak aspoň lupič" je skutečná perla, naprosto hodná svého autora. R^

6 2
možnosti
Foto

Dobře, napsal jsem to nekultivovaně, tak ještě jeden pokus: "Odsouzený vrah Růžička, který podle spolku Šalamoun vrahem není, je ale v každém případě lupičem, který se toho loupežného přepadení zúčastnil".

Vyhovuje to takto? A ještě dodám že jako lupič neměl být amnestován zcela, když už tedy vůbec.

1 2
možnosti
Foto

Pane kolego, dal jsem karmu. Je to trochu od věci, ale nejvíc milostí vrahům udělil císař František Josef I. Trošku jsem jeho éru v této oblasti sledoval, R-U soudy udělovaly tresty tak, jak píšete. Nerozlišovaly, kdo držel tu lopatku a vraždil a kdo jen přihlížel. U jedné konkrétní vraždy se něco podobného v roce 1880 přihodilo, jednalo se o tři pachatele a všichni dostali trest smrti. Císař však použil milost, oběšen byl pouze ten, co vraždil, těm dalším dvěma změnil trest smrti na doživotí. Jinak soudy v době R-U probíhaly velice rychle, i v těch nejzávažnějších případech padl rozsudek do několika měsíců od spáchání činu. Ale to už by bylo na jinou debatu...

1 3
možnosti
Foto

Děkuji a zdravím. Ale F.J. Procházka nebyl prezidentem, že a také vládl velmi dlouho. A navíc těch trestů smrti padalo v celém R-U hodně, takže i velký prostor k milostem. Ale to nepolemizuji, to jen doplňuji.

0 3
možnosti
PM

Ovšem žádný z oněch pánů  prezidentů mimo Klause, neblábolil celou svou prezidentskou kariéru o amnestii jako o překonaném instrumentu nehodícím se do dnešní doby alternativních trestů a domácích vězení, stejně s tím jen otíral o Havla.A teď na konci prezidenství najednou popřel svou pracně budovanou pověst člověka s konzistentním názorem a rychle omilostňuje co se dá...Je mi z něj fyzicky zle....Rv

7 1
možnosti
Foto

Popravdě řečeno, nikdy jsme Klause při jeho prezidentském období o amnestii blábolit neslyšel. Vy ano?

3 6
možnosti
JS

No, u Havla mě to nepřekvapuje. Ten byl se zločinci vždy jedna parta.

3 5
možnosti
JK

Naopak Klaus si své přátele pečlivě vybírá. Mezi psychopaty a Koženými.

1 0
možnosti
HM

R^souhlasím ano máte pravdu včerejší Hyde Park byla jedna velká žumpa a Takáč její součástí ..

2 4
možnosti
PN

P55e35t52r 11N70ě94m95e73c

3. 1. 2013 10:04

Ten kdo zavrazdil je jasne vrahem, ten kdo zabil je ??? (zabijakem?)

1 0
možnosti
HM

nemohu si vzpomenou na jméno slovenského  herce (malý ,tlustý)..na zledovatělé dálnici D1 dostal smyk a svým vozem srazil dvě dívky ,na místě  usmrtil ..nedalo se tomu zabránit.. přesto myslíte ,že je zabiják??

1 1
možnosti