Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kauza H-Systém je především ostudná vizitka celého systému, nejen soudnictví!!

3 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Něco takového se může stát jen v Klausově mafiánském kapitalismu. Tak třeba v USA nebo ve Francii by se něco takového stát nikdy nemohlo.

1 2
možnosti
AK

Smetka a jeho kumpani meli uzke vazby na byvalou nomenklaturu, na byvale estebaky, jejich agenty a dalsi spodinu. Stary Santa Pruzinsky vsechny ty smejdy omilostnil. Podobny smejd, s KGB a StB byl jedna ruka.

1 0
možnosti
Foto

A jakou to má souvislost s počínáním soudů?

0 2
možnosti
MM

Odporna Hermakova nadprodukce...Rv

2 0
možnosti
Foto

Odpor, kolik Ohmů? Ale musím opravit, že jsem zcela v předepsané normě a opravdu není ničí povinnost jakýkoli článek otvírat.

0 2
možnosti
ZK

A proti Havlovi nic? A nějaké pikantní historky, třeba jak alfa samec Jiří klátil dorostenky i s učitelkou na chmelu, nebudou? 8-o

4 0
možnosti
Foto

Dejte si studenou sprchu, jděte na pivo nebo obšťasťněte manželku svou pozorností. Já bych ale ve Vašem případě volil tu sprchu.

0 4
možnosti
VH

No, vidíte že s vámi mohu i souhlasit! Ba - i karmovat.

0 2
možnosti
Foto

Za účast na miliardovém podvodu dostali bývalí vrcholní představitelé vytunelované společnosti H-System podmínečné tresty. Jaroslav Vítek a Jaroslav Eliáš dostali tříletý trest se zkušebním odkladem na pět let, Ladislav Tůma dva a půl roku s odkladem na čtyři roky.“ A věc projednával vrchní soud který svůj verdikt odůvodnil tím, že vina trojice mužů na miliardovém podvodu je podstatně menší než provinění Petra Smetky, jakkoli jako vrcholní manažeři nepochybně selhali. Dále také tím, že řada aktérů kauzy, kteří mohli mít na podvodech větší podíl než trojice odsouzených, nebyla obviněna ani souzena. Odsouzeným také pomohl nový trestní zákoník, který snížil sazby za podvod o dva roky. Odvolací soud také zkritizoval soudce pražského městského soudu za zbytečné průtahy. "Odhadem se kvůli nim řízení prodloužilo o pět až šest let," řekl předseda senátu Pavel Zelenka. Soudům trvalo deset let, než o vině tří mužů pravomocně rozhodly. Nikdo se o této věc nezjistí nic a jenom čvaňhá

0 0
možnosti
Foto

Já ale píši o tom, jak to dnes prezentovala ČT24.

0 3
možnosti
PV

P51e37t75r 56V30o21k28á53č

25. 9. 2013 14:52

V době SSSR rusové zakládali ve všech lido.demo. zemích Prognostické ústavy, kde byl mino jiných také Václav Klaus. Tím si tehdejší SSSR zajišťoval informace o tom co se v té které zemi právě děje. Že někteří členové Prognostického ústavu jsou do dnešních dnů členy KGB i když se to dnes jmenuje jinak, tak to je nad slunce jasnější. To, že Klausové knihy vydává ruské nakladatelství nejen v češtině ale hlavně v ruštině, tak to má jistě také své opodstatnění. Dobří a dlouholetí agenti se museji dobře platit. Klaus svou amnestií osvobodil H-systém, Smetku a celou jeho partu. Klaus musel  dobře vědět, že tím připraví o peníze všechny, co naletěli na H- systém. Dnes nejvyšší soud potvrdil platnost amnestie. Není bez zajímavosti, že se Česká republika stále propadá ve všech tabulkách hodnocení států, jako Banánová republika nebo také Kašparystán.!![>-]

3 0
možnosti
Foto

Tak KGB, jo? A jinak tlak a všechno ostatní dobrý?

1 4
možnosti
EN

Pomalu se blíží chvíle ,kdy lidé okradení o své úspory státem a soudy již nebudou mít co ztratit a vezmou spravedlnost do vlastních rukou...

3 0
možnosti
JF

J13a94n 73F24r95o26l32í44k

25. 9. 2013 14:18

To je minulost, ale podívejme se na současnost. 8. srpna 2008 shodili pracovníci firmy Dopravní stavby Ostrava a jejich odporný dodavatel Bogl - Krýsl most na cestující ve vlaku a 6 jich zabili, 67 zranili. Máme září 2013 a soud intenzivně  probíhá.;-D Doufám, že v roce 2030 jim někdo udělí amnestii.

3 0
možnosti
Foto

Tak tohle se mi zdá o dost složitější rozplést než pohyb nějakých peněz a zodpovědnost za ten pohyb, resp. rozkradení.

O tom jsou doklady. Ale přesné záznamy, za nějakou delší dobu, kde kdo byl, co dělal a co říkal, nejsou.

Normálně, v obchodním styku, má zodpovědnost vždy generální dodavatel a ten si musí své subdodavatele hlídat.  Ale v trestním řízení?

0 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.