Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem se probudila dneska dřív, piju kafe v posteli a hledám něco k pobavení...Inu, dnes to padlo na Vás, pane Jiří. S článkem a Vašimi politickými názory nesouhlasím, Zeman je dle mého s přibývajícím stářím čím dál nerudnější a mstivější dědula, vůči Babišovu "hnutí" by se měli začít politické strany vymezovat jako dříve proti komunistům (já osobně budu volit pouze stranu, která s ANO spolupracovat nebude), nicméně po přečtení diskuse mi začíná být opět stydno za ty, co se tak srdnatě vymezují proti 30 - 70 let staré minulosti.

Skutečně nechápu proč do každé diskuse tahají dobu předlistopadovou a osobní, tisíckrát opakované útoky. Taky by mne zajímalo, kolik těchto "spravedlivých" nakonec volí Babiše....

A v neposlední řadě to zábavné tykání....Pokud tyká v pozdních večerních hodinách zřejmě pod vlivem alkoholu paní Kielbergerová (měla jsem několikrát tu čest), panu Ireinovi to nevadí. Možná mu to dokonce připadá roztomilé....Proto nechápu to pohoršení zde.

0 0
možnosti
Foto

Ten náš pp....napadla mne analogie se slony. Každé sloní stádo mívá svého přirozeného vůdce , který dovede všechny k vodě či zralému ovoci , které se v útrobách přemění v alkohol - a ten je tak lahodný.

Během let však vůdce zestárne , přestanou mu řádně sloužit nohy , již ani na samici nevyskočí , aby ji i sebe uspokojil. Postupně se z něj stává starý , mrzutý a mstivý jedinec , který již pro stádo není přínosem. Pouze všechny irituje , pomlouvá a rozděluje kdysi tak jednotné stádo.

No , a jednoho krásného dne se mladší sloni ( napříč sloním spektrem) domluví a svými choboty vystrkají starého nerudu ven ze stáda , někam do buše či na vysočinu.

Tož tak , jak končíval jeden výborný spisovatel své stati.

:-)

0 0
možnosti

Ta druha veta nadpisu je pravdiva.

4 0
možnosti
Foto

Obě. Jedna souvisí s druhou.

0 0
možnosti

No, Jirko, v jedné věci s tebou musím souhlasit. Píšeš, že jsi stejný jako Zeman. A to máš recht. Stárnoucí, senilnějící, arogantní a vypitý zoufalec. R^

7 0
možnosti
Foto

A proč ti to vadí, Franto?

0 0
možnosti
Foto

Je to jako ve filmu Limonádový Joe. Podle ČT Sobotka demisi nepodá, jenom tak mlžil.

Navrhne odvolání Babiše. Hurá, hurá, hurá.

0 10
možnosti
Foto

Tak, on to, mínusáři, nenavrhne? To tedy zajdu k Choloušovi, aby mi to vysvětlil, když to stále v TV běží.

Návrh na odvolání je na Hradě.

0 1
možnosti

Zeman dnes nekope za ČR, nekope za čistotu ústavy, nekope za právo za slušnost. Prezident dnes kope hlavně za sebe a své frustrace a samozřejmě za kolegu Babiše. Proč, je teď před volbami (prezidentskými) nad slunce jasné. Voliči Babišova hnutí jsou veliká síla a síla nakloněná druhé volbě Zemana.

Tady ovšem pomalu česká ústava ustupuje v pozadí a dopředu se dere otázka, zda bude v česku vládnout západoevropská kultura a nebo zda se zase vrátí mentalita ruského mužika.

13 1
možnosti
Foto

Dám k dobru jeden ilustrační vtip. Pán je jako slaměný vdovec sám doma a chce si udělat rizoto. Ale zjistí, že nemá rejži.

A tak se sebere, jde k sousedům do toho druhého patra, a po cestě přemýšlí, co řekne. Pak začne mít dojem, že mu tu rýži nepůjčí a když zazvoní u dveří, tak řekne jen:

"Víte co? Strčte si tu Vaši rejži do brusele.....".

A přesně tak přemýšlel Bohouš, že návrhu na odvolání Babiše prezident nevyhoví a proto vybudoval takovou ptákovinu.

Měl dát návrh na odvolání, na to má jako premiér plné právo, a kdyby Zeman odmítl, což vůbec nebylo jisté, tak by byl na koni.

Ale teď z toho koně prostě spadl a jako politik skončil. Už bude jen úředníkem někde v bance. Toho si už nikdo nikdy do party nevezme.

Ono se říká "don't change a winning team" a o Sobotkovi platí pravý opak.

0 10
možnosti
Foto

Vážně umíte zvojtit i ten nejjednodušší vtip, co existuje. Jak to děláte?

7 0
možnosti
Foto

Nepoužívejte prosím neetické hlášky typu:

Petr Ševčík 31575

"Kalašnikov? Úplně stačí stará, dobrá příroda a lékař čas..." nebo

"U Emana s hodně krátkým..."

Žádný odpůrce tehdejšího někdejšího nejvyššího zbožňovaného, na oltář umístěného v době karcinomu plic, který si sám přivodil nemírným užívání nikotinu nikdy nepoznamenal něco ve smyslu:

"To budeme rádi, až Pafkovi z té lopaty nevstane".

A proč? protože máme vychování, tedy tzv. Kinderstube.

0 9
možnosti

Aha, takže "kalašnikov" se může a "příroda" nesmí?

5 0
možnosti

Přiznávám, že jste zcela věrohodně ozřejmil váš a Zemanových příznivců vztah ke slušnosti, důstojnosti, férovosti a státnické odpovědnosti.

U vás je to pikantnější, od spolupráce s StB k adoraci Hradního pána.

Jen vy víte proč a netřeba to dále zkoumat.

2 0
možnosti
Foto

Jaká StB?

Už jste sehnal ten můj neexistující podpis?

Protože, jak jistě dobře víte, z případu našeho nejvyššího, milovaného, tak do evidence StB se bylo lze dostat i bez vědomí dotyčného.

Tak to prosím buď prezentujte nebo mlčte.

0 4
možnosti

Nesmrdí v tom blogu něco? Třeba samochvála?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.