Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je základem lidské existence levné pivo

1 0
možnosti
MS

No vidíte, a já si naopak říkám - jak to, že se v našem městě všechny ty restaurace uživí, když je jich více, než za totáče a přitom jsme jeden z nejchudších regionů, turisticky nijak atraktivní ? Jen na náměstí jich máme šest místo původních tří a mnohem luxusnějších. Jestli to nebude tím cinkáním klíči. :-)

1 0
možnosti
Foto

To si nemyslím. Hospody byly vždy plné, ale díky turistickým cenám v centru Prahy jsou teď někde poloprázdné.

P.S. Městečko, kde bydlí moji tcháni není příliš velké, ale prosperuje tam 13 hospod. Město totiž vůbec nezná nezaměstnanost, blízko je dost pracovních příležitostí.

Jak říká Václav Klaus: O peníze jde vždy až v první řadě. A o peníze šlo za totáče, protože pivo bylo levné a jde o ně i dnes. Kdo nevydělává, do hospody obvykle neleze.

0 0
možnosti
OF

No za komančů jsem se vždy těšil v Praze do hospody. Člověk pokecal s našimi lidmi, ale někdy třeba i s Němcem..... dnes už to není.

0 0
možnosti
Foto

To je fakt. A jeden asák od nás z ČVUT mi U Bubeníčků říkal "Aby se Vám, pane Hermánku nezauzlovaly ruce".

1 0
možnosti

dobře, shrnu to : včera jste byl s kamarádem u Bonaparta, cirka o půl šesté tam nikdo nebyl, jen jedna dívka, asi cizinka, co si dala jídlo a nedala si pití. Sprásknul jste všechno, zapil to čtyřma žejdlíkama a nic si nenechal, tentokrát, zabalit domů, tak jako před lety.

ALE jak to proboha souvisí s listopadem 1989? Nebo vy jste snad tehdy cinkal proto, aby u Bonaparta měli vysoké tržby? Nebo to má být povzdech, že za vaší milované normalizace bylo pivo levnější? Pak zase ale je mimo pochopení ta krádež knedlíků. O EET už vůbec radši nemluvím.

8 0
možnosti
Foto

Mě pokaždé pobaví, když pan Agent vzpomíná na to, jak "cinkal klíči."

6 0
možnosti
MB

Hospoda je odvěkým kurtem, kde se dají sehrát různé zápasy ! Model anonymity - Ideální pro Prahu, turistická - frekventovaná místa, neorientovaný host - podobně pak horská chata s polovičním hrncem fazolové polévky - HLE, z mlhy vystupuje hladová výprava - nejlépe školní - Hravě se uhostí všichni ! Model zavedenosti - Menší město - Jde o jméno ... Rád jsem poslouchal pamětníky - za 1 Republiky šidili taky ! Výčepní nalákal hosty na skvělé pivo ! Bylo vynikající - říz ! Šidil, holomek jeden - Účtoval desítku a čepoval jedenáctku ! Ani s Vašimi knedlíky za socialismu nebyl žádný problém ! Byly přece všelidové - pak jako hmota, jsou nezničitelné - mění pouze svoji formu a místo výskytu. Místo talíře ad a) , se pak objeví ad b), případně i ad c) . Dočkáme se šizení, jako z doby našich předků !? ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, nevím, jestli to je záměr nebo chyba. Točit 11°a účtovat 10°?

0 0
možnosti
MM

Tak psát Malá Strana jste se už konečně naučil, teď ještě Staré Město!;-D

4 0
možnosti
Foto

Chci Vám, jako vždy, udělat radost.

0 0
možnosti
Foto

povídka jak od Nerudy:-), jen o něco kratší. Podle utracené částky(slova odvozeného od Zaster) bych to šacoval :-( (opět ryze české) tak na čtyři plzničky. Není divu, že před 50 lety to tam,( když byla všude za jednotnou čtyřku) hučelo a dnes si P.Q. (podotýkám, že už zdaleka ne tak dobrý) kdekdo raději dá flaškovou:-), kterou v akci koupí za třetinu. Cukruji blog karmou.;-)

2 3
možnosti
OF

Já také:-P. I jsem se podíval, kde ta hospoda je.

0 0
možnosti
OF

maškrtný devatenáctiletý koloušek..........;-DR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.