Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Vážený pane Králi,

I já jsem příznivcem Václava Havla. Vy ale zde však napadáte vzdělaného a tolerantního blogera. Vy ho přirovnávate k Olšerovi ? . Děláte nám ostudu . Já s Jirkou Hermánkem

probléby nemám. Jako každý z nás i on má právo na svůj názor na věc. A že je jeho pohled na svět jiný než náš ? Co se dá dělat ? Rv:-(

0 2
možnosti
VK

Jestli jste to myslel jako zert a ironii tak je to dost dobre ale pokud jste sva slova myslel vazne tak vazne nevim kde jste k nim prisel. Jestli je pan Hermanek vzdelany nevim. Sice o svem vzdelani casto a rad hovori ale on casto a rad hovori o mnoha vecech, kterym nerozumi. .A pan Hermanek rozhodne neni slusnym clovekem, i kdyz byly doby, kdy jsem si to o nem myslel. Jako on i ja mam pravo n svuj nazor na vec. Tedy konkretne na nej. A ze je muj pohled jiny nez jeho? Co se da delat.

6 0
možnosti
LS

L43i54b55o29r 89S17y28n90e70k

17. 2. 2014 18:50

Připadá mi, že doufáte, že se v diskusi dozvíte něco víc o sobě (jsem, nejsem?). Jinak si vaše nevyčerpatelné téma nemohu vysvětlit.

5 0
možnosti
Foto

N37e53l49a 41P98a47l13o67v52á

17. 2. 2014 22:09

Kde jste byl, že jste se tu tak dlouho neukázal?:-)

(Jestli to teda není tajné:-))

0 0
možnosti
FV

U nás to bolševik nemusel hrát. Ti to brali z čisté vody. Postavili šibenice a vraždili vlastní národ. A vy jako evidovanej jste nikdy neprotestoval. Tak proč se staráte co se děje u sousedů.

5 0
možnosti
ZK

Nemocná mysl, nemocné tělo a žádné svědomí... Tím samozřejmě nemyslím pedofily.

7 0
možnosti
VK

Pan Hermánek se svým blábolením zvolna přibližuje panu Olšerovi. Samozřejmě i dnes se pan Hermánek nevyhnul svým oblíbeným klišé. Předně, vrah z Bulovky, Jaroslav Oplíštil byl pedofil což přiznál a hovoří o tom i policejní lékař. Pochopitelně pan Hermánek nemohl nezmínit amnestii jím nenáviděného presidenta Václava Havla. Ta ovšem s tou vraždou měla jen málo společného, protože to nebyl Václav Havel, kdo přijímal člověka s takovou minulostí na Bulovku.

10 0
možnosti
OF

Teď jste mi hnul žlučí. Jste úplně mimo. Koho to odsuzujete za to, že přijal pedofila

ba Bulovku?  Lékaře, perzonalistu ? Kde to žijete ? Za totality nejméně vydělávaly prodavačky a pak střední a nižší zdravotnický perzonál. Lékař vydělával / i¨se službam i/ o 400 Kčs méně než dělník. Na Bulovce byli rádi, že mohli přijat zřízence.

Nikdo to nechtěl dělat !!!!!!!!!!!;-€;-€;-€;-€;-€;-€;-€;-€;-€

0 3
možnosti
FT

Do jakých temných zákoutí Hermánkovi mysli jsme se to dostali? :-PJo, zapoměl jsi se tam, jak mluvíš o amnestii otřít o Havla...

(moc dlouho to zavřené hledí nevydrželo)

9 0
možnosti
AN

Ať taky natočí  dokumentaristé pořad o pozůstalých těchto vrahů, vrah  je popraven za vraždu, za svůj čin, jak ale trpěly jejich oběti a jak musí trpět do konce života rodiče a další  pozůstalí těchto činů. Co asi musel prožívat 6ti letý chlapeček, který se musel dívat, jak pedofilní vrah brutálně zabil a vykuchal,  jeho devitíletého kamaráda a tušit  přitom, že ho  čeká stejný osud (rok 1963 - Pardubice) . Ne, takových vrahů mi líto není ať je mladý, nebo starý, ať se pokálí, nebo ne.

4 0
možnosti
JH

J52a11n 61H20a83n91á62k

17. 2. 2014 17:05

Tu poslední větu nějak nechápu. Myslím, že těžko naleznete člověka, kterému by bylo pokálenýho sadistickýho vraha líto.

0 0
možnosti
EH

Lepší by bylo, kdyby ty různé psychopatie a sociopatie šly léčit, jenže nejdou, a tak je přirozené, že se chce společnost takto nemocných jedinců střepat. Už kdysi měli lidé odpor k trestu smrti, a tak zločince jednoduše vyhnali do divoké přírody. 

Myslím, že společnost jako taková má právo se chránit bez ohledu na práva jedince. Lva si taky držíme v kleci a nepouštíme ho do ulic.

3 0
možnosti
MR

M52i20l36a23n 16R18a57d30e56k

17. 2. 2014 17:24

dve pripominky. Jednak to nejde lecit, jak psychopatie tak sociopatie, to byste mela vedet. A nejde to ani kdyby dotycny chtel, jakozto ze prave ta jeho nemoc mu nedovoluje ani chtit, nevidi v jeho chovani nic spatneho.

A vyhnat do prirody uz davno nejde. Dozivoti by stacilo. Jenze to v EU byvavalo, uz jsem psal co EU udelala vybornemu spanelskemu Zakonu Parot.

1 0
možnosti
JH

J29a56n 51H55a11n77á19k

17. 2. 2014 16:11

Tentokrát zajímavý, čtivý článek, a díky za filmovej tip. KarmaR^

0 2
možnosti