Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jste měl dnešní dávku léků?

0 0
možnosti
Foto

J58i23r75i 64B24i62l63i65n10a

3. 11. 2014 15:38

Nazev te skupiny je dvousmyslny a rusofilni pan president si pochopitelne vybral to nevulgarnejsi slovo ktere mohl pouzit. A radostne ho opakoval. Stejne jako slovo h**** a zk*****. Celkem bylo tech vulgarismu tusim 7. To neni zadne informovani verejnosti ale prasactvi, ktere je u presidenta zeme naprosto neomluvitelne. Rv

3 0
možnosti
ZK

Křupana nepředěláte. Horší je, že Hermánek a jemu podobní hýkají blahem. Ale není divu, chlapci ze čtvrté cenové drží pospolu. Rv

3 0
možnosti
ZK

Nemáte někdo nějakou šťavnatou čuňačinku pro pana donášku, aby se mohl ještě více tetelit? Jo, byly to krásně časy, když to ještě fungovalo...

2 0
možnosti
ZM

Zajímavý názor blogera, že případ Pussy R. měl jediný účel, poškodit Rusko, Putina před operací(?) Ukrajina!? Vypadá to jako připravená operace vyprovokování Ruska, aby uzmul Krym Ukrajincům. I tak lze uvažovat.

1 0
možnosti
MM

Ano, informoval. O tom, že je buran, který jako první prezident v historii  Československa dal veřejně ve známost, že tím buranem opravdu je.

4 1
možnosti
AH

"Takže i já jsem zabředl do lascivit, což je u mně neobvyklé....." Hermánku, to takovému chlípníkovi jako jste vy vůbec, ale opravdu vůbec nevěřím. Vždyť vy si v debatách o tom co název skupiny znamená či neznamená rochníte a je to vaše oblíbené téma:-).

6 0
možnosti
JC

Nemohu s Vámi souhlasit. To slovo s němčinou nijak nesouvisí, je ryze slovanská. Vzniklo ze slova kuna, neboť za nevěstu se u předkřesťanských Slovanů platilo zejména kuními kožešinami. Ostatně kuna jako název měny se u jižních Slovanů vyskytuje dodnes.

Jiné námitky k Vašemu textu nemám a v ostatních věcech s Vámi souhlasím.

2 1
možnosti
ZB

Přečetla jsem si váš blog a dost dobře nerozumím, proč jste zvolil takový nadpis k tomu, co tam píšete. MZ nesděloval žádné nové informace. Chtěl svým argumentům dodat váhu použitím dost tvrdých vulgarismů. Kdybyste je ve svém blogu použil o stejných věcech vy, zarazilo by mě to, ale až tak nepohoršilo. MZ je ale prezident!! Zachovávat dekorum je součástí jeho funkce. Není pohůnek od krav (omlouvám se pohůnkům).

7 0
možnosti
PS

P41e51t10r 26S31k66á77l90a

3. 11. 2014 9:12

Mimochodem tím " Prezident musí v zájmu svého lidu učinit to nejlepší k jeho prospěchu." chcete opravdu říct, že požívání vulgarizmů prezidentem v oficiálních projevech je ku prospěchu všeho lidu?

5 0
možnosti
KB

K23a30r40e39l 31B79o91k

3. 11. 2014 9:11

Vrána k vráně sedá, že pane Hermánek.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.