Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Zrovna včera v podvečer jsme šli se psem a v parčíku nad barákem jsme potkali babičku s vnoučátkem. Malej se psa bál a babička mu vysvětlovala, že my ho k němu nepustíme. Aniž bychom je znali, tak jsme se usmáli a kývli si vzájemně na pozdrav. Po tomto setkání mi žena řekla "Tihle taky vypadali na slušné" a teprve pak mi došlo, že to byli také Cikáni a to jsme se chvilku předtím zdravili se známým slušným Cikánem ze sousedství. U té neznámé dvojice mi díky jejich chování vůbec nedošlo, že se také jedná o toto etnikum. A tak by to podle mne mělo být. Byl to obrovský rozdíl proti procházce se psem o jeden jediný den předtím, kterou jsme spojili s nákupem vína na večer v centru města a velké množství neslušných Cikánů tam jako obvykle dělalo brajgl ;-€

0 0
možnosti
Foto

V dnešní moderní vyspělé společnosti, není pro cikány téměř žádné pracovní uplatnění. (i kdyby pracovat chtěli) Jsou hudebně talentovaní, takže vzdělávejme jejich dar. Další, a asi jedinné řešení je splynout s pracovitou rasou biologicky.

Za sterilizaci obdrží cikán sto tisíc, a pracovití muži národa českého vzhůru do "boje". 

Za tři generace "je vymalováno". Jinak bude hůř.;-);-)

1 1
možnosti
FV

Proč jejich dar máme vzdělávat my? Navíc evidentně proti jejich vůli? Nejdříve musí chtít oni sami! A toho zcela jistě nedosáhneme tím, že budeme tolerovat a platit jejich agresivitu a kriminalitu.

3 0
možnosti
JD

řešení je ... tvrdá represe a do puntíku využívat možnosti zákonů ...

1 0
možnosti
Foto

obávám se, pane Jiří, že máte pravdu

2 0
možnosti
MK

Ano, jak by se dalo parafrázovat z matematiky, cigánská otázka v oboru pseudohumanismu nemá řešení.

1 0
možnosti
MP

Na řešení cikánské otázky nemá žádná strana, ani sociální, žádný zájem. je to vzorný důkaz, jak jde politikům o lidi. Vlastně dvě strany mají řešení- nějaká Dělnická a Svobodní. Ti mají komplexní řešení, ale tuto stranu chce volit minimum lidí, proto se cikánský problém  n i k d y  nevyřeší. Tato strana chce zrušit i 600 /slovy šestset!!!/ zbytečných charitativních organizací, zabývajících se touto problematikou.

1 0
možnosti
SB

A je též problematické, zda by to udělala, kdyby se k moci skutečně dostala. Určité věci jsou totiž těžko realizovatelné. Dokud někdo tu moc nemá, tak může vynášet výroky ad libidum. Já klidně mohu slibovat, že když mě někdo zvolí prezidentem, tak vyjednám s Ruskem, aby nám dávalo ropu a zemní plyn zadarmo. Vím, že stejně tím prezidentem nikdy zvolen nebudu, takže nebudu nikdy v situaci, že bych musel skládat účty z toho, že jsem nesplnil to, co jsem sliboval. Ve stejné situaci jsou tyto dvě strany. Nikdy v dohledné době volby nevyhrají, a tak mohou slibovat, co chtějí.

Pokud jde o povahu romského problému, tak souhlas s autorem článku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.