Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J32a86r34a 66R14a60n94k

21. 11. 2014 20:40

ejhle, jsem tisici ctenar:-/

1 0
možnosti
JV

J41i97ř36í 62V28a31c34a

21. 11. 2014 18:33

Taky už jsem se několikrát vyjádřil, že v poslední době je demokratické jen to co je proti Rusku.... takže i řezači hlav z Čečny v řadách ISIL jsou demokraté .... (že jsou demokraté to se fakt na diskusích oběvuje ... a jak je Putin obral o tu demokracii, kterou teda aspoň šíří v Iráků a Sýrii)

2 0
možnosti
BT

vyjádřil jste ptákovinu což je vaše plné právo

2 1
možnosti
VP

mistr "bávo" dnes perlí ... jo, jo ... jakže to říkal ten pan Werich?  jsou lidé, kteří by tady mohli být 350 let a pořád by měli světu co dát ... a jsou lidé, kteří by tady neměli už být před 350 léty a nikdo by to ani nepoznal ...  omlouvám se že ta slova asi nebudou přesně napsána, nechce se mi ta "forbína" pánů Wericha a Horníčka hledat ... do které skupiny myslíte mistře že patříte;-)

4 4
možnosti

P20a28v63e64l 76Č84e59r53n69ý

21. 11. 2014 12:05

..omluva, mělo být plus...

2 1
možnosti
JP

Dobře napsáno. Jenom dodám, že současný konflikt na Ukrajině nevrátí životy tisícům mrtvých obětí civilistů, maminek s děmi. Ukrajinská armáda nálety a kanonádou rozbořila města takovým způsobem, že zaplaťpánbů Hitler nechal Prahu a další česká města, (co se týče bombardování) na pokoji. Až americké nálety zničily fabriky a několik činžáků v Praze i jiných městech. Dům, jenž nechal vystavět předek V. Havla jen těsně minula bomba, shozená z amerického letadla. Na místě kráteru v sousedství je dnes "tančící dům".(Dnes Rašínovo nábřeží, Praha 2 ).

    Kdyby obyvatelé Donbasu útočili na Kyjev, dělali atentáty a prováděli destrukci a sabotáže za účelem poškození hospodářství, zabíjeli ze zálohy civilní občany, vyvstala by nutnost se takové destrukci bránit. Ale nic takového se nestalo. Ruská hranice s Ukrajinou byla do doby konfliktu hranicí otevřenou, kde se nanějaký ten (vytýčený) metr vůbec nehledělo. Denně se přes ni přelévaly spousty lidí, především za prací. Bohatší Rusko zaměstnávalo až 4:000:000 Ukrajinců. Když se vypravili Ukrajinci za zábavou do Ruska a po půlnoci šněrovali zpět přes hranici, nikdo si toho nevšímal. Idylka. Ta však skončila náhle. Násilí na Majdanu a kriminální živly, které ho vyprovokovaly, bylo předzvěstí hrůz a šoku, co čekal místní obyvatelstvo. Viník za naprosté rozkradení Ukrajiny i vyrabování miliard dlužné částky Rusku za plyn se našel. Byl to přece Rus, kdo jiný? Rusko je Ukrajině největším věřirelem. Má u ní dluh 25. mil. dolarů. Že by tuto částku Ukrajině půjčilo, kdyby dopředu počítalo s vojenským konfliktem? Absurdní! Přece nebude nikdo své peníze vkládat někam, o čem vím, že je to na odpis. Největší věřitel Ukrajiny se stal úhlavním nepřítelem. Žádný dlužník nechce splácet své dluhy. S tím zjevně pomohli "poradci" ze zahraničí s radou "Nesplácejte dluhy, bojujte vůči věřiteli, hodí se to" A tak bojují hlava nehlava. Okradení nemají co ztratit. Tisíce mrtvých a zničená města...To je jejich vizitka. Vrchol podlosti a lži!

7 7
možnosti
JP

Oprava: Dluh Ukrajiny u Ruska je 25. miliard dolarů.

2 1
možnosti
AH

Pan Polanecký na svém blogu přesně odhalil ruské báchorky Vyvadila jako lži. Proruský šváb Hermánek ve svém posledním blábolu uráží, lže a co je nejhorší, myslí... Jako vždy špatně a křivě.

8 3
možnosti
PK

P98a15v78e75l 49K57r96á74l

21. 11. 2014 10:11

Tady je jasně vidět,ajký je pan Hermánek demagog,on ví,jak by někteří otáčely,pokud by Japonsko zabíralo nějaké Ruské ostrovy,ale proč když tolik fandí separatistům na východě Ukrajini,kde jak tvrdí jsou masakrováni civilisté způsobem označovaným jako genocida(za rok cca 4000 mrtvých)a neřekne k tomu,proč se chystal útok na Sýrii,kde již 4 rokem probíhá občanská válka o cca 300000 obětech mezi civilisty.Já vím,pan Hermánek bude namítat jak tam byly z USA dodávané zbraně,ale není to pravda.Na "důsledné varování" z Ruska nikdy k žádné dodávce zbraní nedošlo.Teď mi bude vyčítán islámský stát,ale proč ten vzniknul?Asi to bude tím,že civilnímu obyvatelstvu nikdo nepomohl proti tyranovi,který za potlesku ruska likviduje civilisty,nebudu říkat nic o biologických zbraních,důkaz prostě chybí.Dále by mě zajímalo,kde pan Hermánek stále bere přesvědčení,že západ,nějakým způsobem zasahoval do dění na Ukrajině?Důkaz také chybí,a těch 5 miliard USD je obehraná a vyvrácená teorie a tato veřejně dostupná informace je jasný propagandistický nesmysl.A ještě zcela nechápu,proč pan Hermánek říká něco o vypakování černomořské flotily ze Sevastopolu.NATO již základny u černého moře má,jestli pan Hermánek přehlédl Turecko,tak potěš pánbůh,jen pro info:Turecké námořnictvo je asi 3x větší a silnější než námořnictvo RF,o tom že je o dost modernější nemá cenu mluvit.Navíc v zájmu Ukrajiny rozhodně bylo zachovat stávající smlouvu o pronájmu Sevastopolského přístavu RF,výměnou za slevu na plyn,krom jiného v Sevastopolu kotvila i Ukrajinská flotila,která byla defakto vypráskána a lodě zabaveny,původně s tím že budou vráceny,což se nestalo.Nevím pane Hermánku co Vás vede k tomu,šířit tady lži a demagogii,ale důležité je,že co řeknete je lež,možná krom Vašich článků o BMW a honění se za německými děvčaty,to jediné nelze potvrdit ani vyvrátit,vše ostatní lze vyvrátit dost snadno.A pan vše v článku pana Polaneckého lze potvrdit z několika nezávislých zdrojů také,takže lžete i něm.Došli mi znaky:-(

8 3
možnosti
JP

Proboha! Když už píšete blábol, tak alespoň bez stovek gramatických chyb!. Začněte znova od první třídy základní školy!

5 9
možnosti
MD

poslouchaj, Hermanek, ze voni maj zase pravdu. Neni jim to uz hloupe?

5 7
možnosti
BT

samozřejmě je naprostou pravdou že USA vymysleli homosexualismus proto aby oslabili SSSR potažmo Rusko, jak píše náš veliký sdělovatel pravd Hermánek ;-D

no a pak jsou někteří kteří tomu i věří,  když už nám náš velikán sděluje forbíny tak taky pan Werich říkal na jedné tohle: " blbej neví že je blbej, totiž kdyby blbej věděl že je blbej už nebude blbej" on Werich takové Hermánky dobře znal ;-D

8 1
možnosti
BT

poslouchaj Hermánek voni jsou stratég jak noha ;-D pro matičku velikou přírodu co by US Navy dělala na Krymu, bezbraný terč č.1?  nehledě na to že žádná velká loď US Navy do Černého moře nesmí, vymysleli Hermánek ptákovinu a úspěšně ji rozvinuli do absurdity, držej se raději něčemu co rozumí, no jo ale to by Hermánek nenapsal ni řádky

12 3
možnosti
JD

V clanku pana Polaneckeho Vyvadilovi jdou rozporovany Vyvadilovi tri zcela jasna temata. Mohl byste konkretne napsat v cem se pan Polanecky myli a proc?

11 0
možnosti
PS

P42e71t76r 77S41k19á81l56a

21. 11. 2014 9:25

Werich, Horníček a Vyvadil ;-D to je opravdu vyrovnaná sestava.

3 0
možnosti
Foto

Přiřadit Vyvadila k velikánům, jako jsou Werich a Horníček dokáže jen skutečný "myslitel".

3 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.