Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Buď zticha, 17537.

0 0
možnosti
JR

J74a39r37a 10R90a81n60k

29. 8. 2014 19:53

News for Satellite pictures of Russian army troops in ...

Satellite images showing Russian forces engaged in military ...

The Independent ‎- 2 hours ago

Nato claimed the latest satellite pictures clearly showed Russian forces were ... Russian military troops 'have been brought into Ukraine', warns ...

Russia has 'well over 1000 troops' in Ukraine, Nato warns

Financial Times‎ - 8 hours ago

More news for Satellite pictures of Russian army troops in Ukraine

NATO Satellite Photo Evidence Russia Lying About Ukraine ...

http://www.businessinsider.com/nato-satellite-photo-evidence-russia-lying-abo... 1 day ago - NATO released a series of satellite images on Thursday showing what a top general described as "Russian combat soldiers, equipped with ... NATO Satellites Show Russian Troops, Armored Vehicles ... http://www.newsweek.com/nato-satellites-show-russian-troops-armored-vehicle... 1 day ago - Pictures of Russian military activity contradicts Putin's denial that he ... NATO Satellites Show Russian Troops, Armored Vehicles Inside Ukraine.

0 0
možnosti
MR

M40i11l54a35n 64R32a39d30e88k

29. 8. 2014 19:51

jenze ti rusti vojaci tam nebojuji, oni jsou tam na dovolene, soudruhu

1 0
možnosti
DH

D93a50v91i29d 79H39r96b68e19k

29. 8. 2014 19:18

Mám to opravdu chápat tak, že válka na východní frontě byla vlastně občanská válka? Že konečně nevidíte rozdíl mezi nacismem a komunismem? Pokrok? A nechci vypadat jako hnidopich, ale Picasso a Miró byli Španělé, takže proč by působili v interbrigádě?

0 0
možnosti

Když píšete blog, tak si zjistěte pane Heřmánku alespoň nějaké fakta. Nebo použijte mozek. Za posledních 24 hodin stačí trochu googlit, už i Putinova poradkyně řekla, že jde o agresi, jsou k dispozici satelitní snímky ruské techniky a je zajato nejméně 10 ruských vojáků (výsadkářů;-D) hluboko na ukrajinském území a vy tu do toho motáte i interbrigadisty.

"Házet bombičky z letadel, střílet na kilometry daleko z děl, raketometů a podobně, to dokáže každý i bez srdce. Ale jít do pěchotního souboje muže proti muži, to už vyžaduje značnou dávku odhodlání a motivace." : vypadá to, že naopak separatistům dochází odhodlání a motivace, když jim tam musí pomáhat ruští vojclové "na dovolené":-(

Voják Ruské armády si může jít na opušťáku jít zabojovat do sousední země? Opravdu si nedovedu představit, že já bych si na vojně vzal dovolenou, strhnul z maskáčů pecky a vlaječku, půjčil si samopal a odjel do Izraele pomoct jim proti Arabům v JomKipurské válce;-D

5 3
možnosti

Myslíte ta "poradkyně", která ještě minulý týden byla "členkou nevládní neziskové organizace Matky ruských vojáků", která jezdí do Německa prosit o dotace pro svou neziskovku a kritizuje Putina za cokoliv? A přes noc se podle iDnes stala Putinovou nejbližší důvěrnicí a poradkyní, to je kariéra!

3 4
možnosti
PL

P42e59t30r 26L13u86k29e94š

29. 8. 2014 13:46

Vaše "španělské souvislosti" jsou plné věcných chyb. Jmenujete tam například umělce, kteří nikdy nebyli příslušníky mezinárodních brigád. Další souvislosti chybí - například působení sovětských "výletníků" z řad nechvalně proslulé GRU, NKVD, armády, nebo letectva. Dnes už mají téměř všichni jméno. Zajímavě byly organizovány tajné dodávky zbraní, které na počátku maskovala humanitární pomoc... Třeba to někdy rozvedu. Po těch letech jsou kontury informační války o dost jasnější.

4 0
možnosti
JR

J98a40r41a 81R78a80n20k

29. 8. 2014 20:06

SATELITNI SNIMKY VAM NESTACI???????

Satellite images showing Russian forces engaged in military ...

The Independent ‎- 3 hours ago

Russian military troops 'have been brought into Ukraine', warns Poroshenko ... Images of activity along the border were also released, showing ...

NATO warns of 'significant escalation' in Ukraine 29.08.2014

Deutsche Welle‎ - 4 hours ago

Canada Vs Russia War Erupts Via Twitter on Russia-Not ...

International Business Times AU‎ - 13 hours ago

More news for satellite images of russian army in ukraine bord

0 0
možnosti
PV

Asi jsem něco zaspal. Ona ta lapálie na Ukrajině není občanská válka? Co by to mělo být?

4 5
možnosti
PR

Napadení Ukrajiny Ruskem lze těžko považovat za občanskou válku.

5 2
možnosti

Škoda že neexistuje způsob, jakým dokázat přítomnost těch desítek tanků... Třeba nějaký přístroj, který by dokázal zachytit a zprostředkovat obraz reality a přenést jej na papír nebo do elektronické podoby... Chápete, jako obraz, ale ne od malíře, nýbrž okamžité zachycení reality... No snad se takových skvělých vynálezů někdy dožijeme... V jedenadvacátém století se ale musíme spolehnout na nevyvratitelné zprávy novodobých bratří Grymů (Porošenka a Jaceňuka).

6 1
možnosti
JZ

Pouze pro upresneni: Jakob a Wilhelm byli prijmenim Grimm!

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.