Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M39i34l68a90n 25R98a30d76e25k

18. 2. 2014 17:46

jen poznamku, ta amnestie, at uz Havlova nebo Klausova, byl veliky omyl. Doufam ze na to napisete clanek, nikoliv jako obyvkle obhajujici tu Klausovo amnestii, kdyz tu Havlovo zatracujete (ja sice take, ale tu Klausovo take) naopak od vas.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že po čtvrtstoletí by se už neměly připomínat hříchy mládí panu Hermánkovi. Už dvě tisíciletí si lidé opakují " a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim viníkům" a jak je vidět, mají na mysli jen odpuštění svých vin a to druhé jen planě slibují.

1 1
možnosti
JF

Bezva, když pracovní a morální pochybení prezidenta Havla rozebírá a kritizuje třikrát registrovaný spolupracovník StB, fanoušek Gustáva Husáka a spokojený konzument reálného socialismu.Rv

4 1
možnosti
FT

Rudolfínský projev byl ve společnosti přijat převážně kladně a nekompromisně popisoval realitu, kritiku sklidil hlavně ze strany Václava Klause a ODS, to znamená dnes bezvýznamného vysloužilého politika, kterému dnes nemůžou přijít na jméno ani jeho bývalí obdivovatelé a téměř mrtvé strany. To je mimo jiné důkaz toho, že měl Havel pravdu.

5 2
možnosti
Foto

Sice máte právo se vyjadřovat ke všemu, ale o morálce Vy raději nemluvte. Nevypadá to věrohodně.

10 1
možnosti
AK

... a pořád kváká a kváká. Fuj.

6 1
možnosti
AK
AH

Poslední odstavec o Rudolfinském projevu nejlépe reprezentuje autorův styl psaní. Poslední dva prezidenty miluje natolik, že ani nevnímá co oni činí nebo činili. To se mu stává často nebo spíš neustále. Nenávist k Havlovi a pokřivené vidění všeho kolem vede k tomu, že jeho blogy jsou víc a víc nenávistné a pomatené, navíc plné dezinformací. Nikdy jsem v diskusích pod jeho blogy neviděl, že by mu někdo tvrdil něco o neomylnosti Havla. Přesto neváhá ze sebe dělat lítostivě mučedníka a obhájce spravedlnosti, když se na něj vrhnou všichni "havlisti". Rok 89 s autorem tak otřásl, že se z toho ještě neprobral.

10 0
možnosti
AK

Co můžete čekat od přičinlivého agenta StB, který v polistopadových 

dnech dělal dokonce šoféra V.Klausovi a vozil ho na akce.  :-)

6 0
možnosti
FT

U Hermánka jde o jedno jediné, o závist. Ta se prolíná všemi jeho blogy. U Havla je to nejvíc vidět. Měl lepší auta, měl lepší ženský, měl lepší žrádlo a chlast, měl víc peněz a byl slavnější. Hermánek, ačkoli šel bolševickému režimu více než na ruku, měl celej život prd a má ho i teď.:-P

7 1
možnosti
MM

Zlatá medailistka ZOH Samková řekla: ..přišla i gratulace z prezidentské kanceláře. I když bych ji radši od Havla..Ti mladí jsou nenapravitelní a to se Hermánek tolik snaží.

13 0
možnosti
Foto

Jsem podobně kritický vůči V.H.  Český národ však miluje mučedníky a teď bude vrčet, když jste poukázal na jeho nedostatky. Zkuste však pane Hermánek, se stejným přístupem zhodnotit jeho nástupce. Moc práce by to nedalo. Vyměnit pár datumů a jmen.:-)

3 1
možnosti
BT

ale nebude,  kopaní do těch co něco dokázali je zde oblíbená kratochvíle malých prďolů typu Hermánka

4 1
možnosti