Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Jsem naprosto konsternován. Karma. R^:-)

0 0
možnosti
FV

Jirko, další článek bys mohl napsat o anketě Zlatý slavík. V hudbě jsi jistě též kovaný odborník. A že se jich tu sešlo. Také by ses měl vyjádřit k zřícení letadla v Kolumbii a závadné čokoládě Milka s oříšky.

3 0
možnosti
Foto

Já myslím, Františku, že NSDAP je lepší námět, co říkáš?

0 0
možnosti
AH

A44l46e80s 41H41r19y89c

29. 11. 2016 16:49

Jiří, musím tě ale závěrem potěšit, protože dnes jsem ti dal poprvé karmu a to za první část nadpisu. Ano, EET je v principu jako tento blog - hloupý, zmatečný, nepřínosný a zbytečný.R^

2 0
možnosti
Foto

Chápeš význam slova zmatečný?

0 0
možnosti
Foto

Ale stejně jsme se v diskuzích o EET posunuli o pořádný kupředu levá. Nejpodstatnější původní námitka, že Babiš bude mít pod kontrolou všechny platby, a tedy i informace o konkurenci pod palcem tak nějak sama se vypařila.

1 1
možnosti

EET nemá s ekonomií, s ekonomikou, účetnictvím, podnikáním jako disciplinou, ziskem/ztrátou, s daněmi vůbec NIC společného - je to jenom metoda, jak vtutochvíli ohlásit Babišovi, že na TRHU se uskutečnila hotovostní transakce (tržba) ve výši aspoň jedné koruny.

Co si s těmi "daty" počnou, Bůh suď.

3 0
možnosti
Foto

Kdejaký vůl...í vlastní nazvaný sám sebe znalcem, oblažuje ostatní svými dojmologismy a ideologismy a je mu zcela jedno, jestli vůbec chápe byť jen bazální prvky problematiky.

2 1
možnosti
Foto

A Vy jste schopen je srozumitelně popsat nebo alespoň vést smysluplnou polemiku?

Myslím, že ne.

1 4
možnosti
AH

A74l78e67s 80H46r20y23c

29. 11. 2016 11:58

Rozmohl se nám tady takový nešvar. K EET se vyjadřují (v horším případě dokonce píší blogy) zejména lidé, kteří o té problematice neví ani zbla. Např. takový Jiří Hermánek, který nám v minulém blogu o EET sdělil, že "neví přesně, co to je, ale že se domnívá, že je to nadstavba rezervačního systému". Dnes se nám zase rozhodl sdělit, že je to jako "bodový systém pro řidiče". Co k tomu dodatRv

4 0
možnosti
Foto

Milý příteli Hryci, Vaše schopnost zkomolit napsané je neskutečná. Takže si zahraji na tu Saturninovu opravovnu.

1. Samozřejmě, firmy provozující rezervační systémy navázaly na svůj základ, tedy shromažďování rezervací od všech možných provozovatelů rezervačních portálů (meistens Booking.com) tak aby zvýšili pohodlí pracovníků hotelů.

Dnes tedy již nepíšeme rezervace ručně podle emailů, ale ony "samy skáčí do naší stránky"

A protože o peníze jde vždy až v první řadě, navázali na ten rezervační systém i systém účtování, pokladnu nebo jak to nazvete. A protože jsme nebyli jejich zákazníkem před EET, tak nevím, jestli již třeba před rokem či dvěma ten pokladní systém fungoval. Teď ale funguje a vesele posílá všechny naše tržby do EET.

2. A bodový systém pro řidiče? Nebo taky písemka pro žáky nebo vizita pana profesora pro studenty medicíny.

1 5
možnosti

pan Hermánek je zde aktivní ve více vláknech a pod mnoha blogy a proto své připomínky k jeho větě Podstatou problému, neboli Problematis natura je v tom, že mnozí zde budou nespokojeni s čímkoli, kromě svých vlastních myšlenek píši (mimo jiné) zde :

Mýlíte se Jiří, napište skutečně kvalitní blog, nebuďte arogantní, namyšlený, přesvědčený jen o své pravdě, neponižujte apriori v blogu verbálně ty, kteří s vámi nesouhlasí a neřiďte se heslem kvantita je vždy nad kvalitou a máte karmu. Upřímně, bývaly časy, kdy vaše blogy byly v dobrém slova smyslu pro pobavení a daly se i chvílemi číst, i když ne se vším se dalo souhlasit. Ale jak jde čas, je to více a více o zaťatosti až umíněnosti a autoritativnosti, viz vaše směšné mazání příspěvků. O vašem chybném přístupu svědčí i dokola se opakující témata made in Ukrajina a súčko, Zeman, Havel + Charta 77, normalizace, ruská okupace, Putin a podobně. Chápu, máte své vidění světa, poplatné vaší genezi a dokonce si i myslím, že vám ho i s ohledem na váš požehnaný věk nikdo nechce příliš brát, ale zkuste se zamyslet, jestli to své vídění neventilujete až příliš a jestli vaše blogy nejsou spíš mucholapkou doslova pro pobavení. A někdy jste s tím svým přístupem až směšný (komický), upřímně. A to samé platí i o vašich komentech, no offense. Zkuste začít tím, že příště místo jednoho blogu půjdete na procházku. je to rozhodně zdravější, pro vás i pro čtenáře. Přeji hezký den.

7 0
možnosti
Foto

Vy máte s pane Flaškou soutěž v opisování?

1 3
možnosti
Foto

Pan Chuchma je zde aktivní ve více vláknech a proto své připomínky píši zde:

1. Pan Chuchma na mě dělá dojem manželky, která si naplánovala schůzky s milencem a manžel ji najednou nutí, aby s ním jela na dovolenou. A tak si manželka vymýšlí spoustu důvodů, proč na tu dovolenou nemůže jet.

2. A pan Chuchma (citát je níže) si myslím, že je jeho věcí, co o tom kterém člověku vykládá a když nic jiného, tak je to alespoň nezdvořilé.

Cituji:

"Píšu si co uznám za vhodné a vy si klidně taky dělejte co uznáte za vhodné a co odpovídá vašemu charakteru.Pokud se stydíte za svoji příslušnost či náklonnost k nějaké ideologii, není to můj problém."

0 3
možnosti
Foto

1. Pan Chuchma je diskutované problematice odborník a na rozdíl od vás ví o čem píše.

2. Pan Chuchma nevidí důvod, proč být zdvořilý k nezdvořákům, za které považuje všechny, kdo mají sklony šlapat nebo i souhlasit s bezdůvodným šlapáním po svobodách jiných.

4 0
možnosti
Foto

Dotaz: A když si babka prodávající jabka pořídí systém, který umožní placení kartou, tak si nemusí zavádět EET? Platím kartou i v restauracích i pivo. Nevidím důvod, proč bych to tak nemohl dělat i na tržišti.

0 0
možnosti
Foto

Ale plateb kartou se to samozřejmě týká též. Nebo si to alespoň myslím.

0 0
možnosti