Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Konečne som pochopil, ako Rusi presúvajú svoju techniku na Ukrajinu a po Ukrajine. Používajú metódu, ktorá bola prvýkrát predstavená v českom sci-fi seriáli Návštevníci natočenom pred 30 rokmi. Tá metóda sa volá krtkovanie.

2 0
možnosti
JD

Zpráva z tisku:

"Na rusko ukrajinské hranici došlo ke konfliktu, 4 ukrajinské stíhačky zaútočily na pokojně orající ruský traktor. Traktor s pomocí kombajnu palbu opětoval a nepřátelské cíle zničil. Poté mírumilovně dokončil orbu, vznesl se a odletěl na mateřskou základnu, letiště kolchozu."

3 1
možnosti
MM

Nevím, jestli to byl létající tankový prapor, možná to byli pravoslavní popové, nebo politruci, kteří mírumilovně přesvědčili obránce aby to vzdali.

2 1
možnosti

Koukám, že soudruh agent státní bezpečnosti hrdě pozvedl poněkud upadající prapor "pravdy, russismu a Putinissmu" po takových bývalých veličinách jako je, nebo spíše byl Olšer a Fojtík. Jenže na rozdíl od nich, to nedělá z přesvědčení , ale pouze pro karmu...:-)

5 3
možnosti
VH

Hmmm.

  Bouračka.  Tři auta na mraky.

  A pak už se o těch autech (co jsou vraky) nepíše.

  Podle pana Hermanka bouračka nebyla. Vraky zmizely (opravdu, pan Hermanek tam byl?).  

  Obdobně s čímkoliv jiným, včetně bojové techniky.

  PS: Netvrdím, že dostáváme pravdivé informace.  Jen ta 'logika' Hermánkova mně drásá.

3 3
možnosti
Foto

Logické by bylo, kdyby někdo ten tankový prapor natočil. Nestalo se, čili úvaha, že tento prapor neexistoval, je logická. Leda že by nebyl pozemní ani nadzemní, ale podzemní, plížil by se podzemními tunely ;-D

4 4
možnosti
Foto

R^Přesně totéž o velikosti tankové jednotky popsal včera náš příbuzný, vojenský expert. Ruská invaze, to jsou ty císařovy nové šaty, jak jste nedávno trefně psal, nikdo je neviděl, ale všichni o nich mluví jako o skutečnosti - stačilo si včera na chvíli pustit televizi i našeho ministra obrany, nemohu si vzpomenout na jméno ;-D

8 5
možnosti
MM

Vojenský expert? Já spíš myslím, že to včera popisoval v hospodě Lojza od vedlejšího stolu.

3 2
možnosti
Foto

Ano, kdo je za vola většina lidí ví…

6 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.