Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je hezké, jak se pan Nevečeral chlubí cízím peřím, tedy majetkem, tedy nadhnodnoutou, kterou vytlloukl ze svých spoluobčanů. Ale obávám, že spíše plaít, kde nic není, ani čert nebere.

0 0
možnosti
ZK

Tohle musí Rusáky stát hodně peněz. Pan konfident je silně materiální člověk a osobní prospěch vidí až na prvním místě. Má však své limity a omezené schopnosti. Pro federaci ale pracuje naprosto oddaně.

4 1
možnosti
Foto

Vaše moudrost, Kladenský, hvězd se dotýká. Jak Vy dokážete vtipně a přitom účinně člověka charakterizovat, to je úžasné.

A ještě úžasnější, když si člověk uvědomí, že jste neabsolvoval jiné než základní vzdělání a to ještě s nedostatečným prospěchem.

1 1
možnosti
Foto

Takže už hned zítra nám pan Nevečeřal dokáže vysvětlit i ty Číňany.

0 0
možnosti
PN

Pan Nevečeřal ti nic vysvětlovat nebude ruský kolaborante, pan Nevečeřal to bude tobě a podobným ,,vysvětlovat", až zase potáhnete vy levičácká chátro ulicemi s puškami na zádech zabavovat majetky.

2 0
možnosti
JR

J91a29r70a 38R31a63n69k

31. 7. 2015 19:58

Okurkova sezona hlidace hotelu?:-)

2 2
možnosti
PN

Tento národ že by sestřelil civilní letadlo s nevinnými lidmi? To je nějaká blbost. Takový hrdý, mírumilovný a úspěšný národ jako jsou Rusové nic takového nedělají. Podívejte, jak milují svou vlast:

http://uapress.info/ru/news/show/88775

Kdo neumí parúski, tomu přeložím, že tu hymnu jim na pláži hrají každých 20 minut ;-D.

Ubozí idioti...

4 3
možnosti
PN

idioti ubozí Řezníku...

3 1
možnosti
Foto

Oceňuji že jste se už posunul od varianty ukrajinské stíhačky k tomu povstaleckému BUKu, což jste dříve tvrdošíjně odmítal. Nicméně bohužel vaše uvažování zůstává stále stejné. Když už tedy musím přiznat, že to fakt sestřelili povstalci, tak musím dodat, že si za to vlastně mohou ti Malajsijci sami, protože tam vůbec letěli. Zdůvodňujete to tím, že Ukrajinci zásobovali letadly vlastní vojska nebo napadali letecky povstalce. Nevím, jak by obě operace prováděli z výšky 10 000 metrů.  Fakt vám stále není trapně?

3 1
možnosti
RM

R57o88m71a16n 80M83á19c95a

31. 7. 2015 15:32

vecne nekoncici souboj s blbosti pokracuje na diskusi s kazdym novym clankem pana Hermanka... 

aneb jak rekl poslanec Marek Zenisek ohledne ruske angazovanosti na Ukrajine: "Nekteri tomu neuveri, ani kdyby okolo nich jeli v tanku..." a mudrcu z gauce, co maji jen tu svou pravdu, je mnoho...

Ale neco musim panu Hermankovi pripsat k dobremu... v prubehu casu, co ho sleduji, tak se vice kultivoval... narozdil od druhych soudruhu soukmenovcu, kde je to opravdu zumpa a kteri jsou o dost jednodussi...

takze diky za krok vpred...

3 2
možnosti
Foto

I já děkuji, ale já těm regulérním ruským jednotkám opravdu nevěřím.

Jiná věc ale je ovlivňování dění v zájmové zemi. 

V tom mají USA obrovské zkušenosti a Rusové zajisté vůbec nezůstávají zpět.

Normální lidé nechodí se svíčkou do skladu PHM. Riskéři ano a těch je na Ukrajině asi opravdu hodně.

1 1
možnosti
Foto

Katarakta odstraněna operativně.

0 0
možnosti
Foto

A mimochodem, na té fotce byly zcela kulaté, roztřepené díry.

0 0
možnosti
Foto

Medologickým problémem všech tří verzí je, že existují prozatím fakta,která  se nevlezou do žádné z ních (rozložení trosek na zemi, dva různé typy průstřelů, high energy objects, zbytky z daleko menší turbiny než má Boening  a ti Číňani  navíc).

0 3
možnosti
Foto

Tak dívám se, že Pavel Král v tom jasno má.

2 2
možnosti
FL

Ohledně varianty se sestřelením Ukrajinci - ten jejich propagandistický zisk  jsme nějak neviděli, muselo by to být připraveno tak, aby to ihned jasně ukazovalo, že to byli separatisté, nebo rusové "na dovolené" ale k tomu nedošlo doposud. A pokud by to byli Ukrajinci a zjistilo by se to vyšetřováním, tak tím by se diskvalifikovali před celým světem na mnoho let. Tahle varianta nemá logiku

0 1
možnosti
VV

Ovsem pak by museli Ukrajinci strilet z ruskeho uzemi. Ta raketa podle fotografii explodovala pred predni casti letadla.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.