Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J97a71r61a 85R21a16n47k

11. 2. 2017 17:51

Nadpis dobry, ale zapomel jste na hlavniho loutkare, toho, ktery je vodi:-)

0 0
možnosti
Foto

A který to je? Putin?

2 0
možnosti
MM

Mně už vaše blogy a diskuzní příspěvky připomínají: "bude kaše?" ;-D

8 0
možnosti
Foto

I45v33a34n 92M90a61r28e50k

11. 2. 2017 11:05

Karma R^. . . . . . . A poslední věta R^[>-]

1 8
možnosti

ruka na stehně? Poslouchaj Hermánek, že voni byli kanec, co?

5 0
možnosti
MD

Ze si nejaky pan tu a tam zavda dobreho piti a blazeneho sexu je spatne povest ? Jeden myslel, ze nejvetsi blaho z budovani socialismu a z neho plynoucich svetlych zitrku uz mame za sebou. A ono ne.

0 3
možnosti

Že Zemana neuplatíš? ;-D Hovoří se o tom, že když spolu s Babišem privatizovali, tak k němu doputovala částka o devíti nulách. A jeho chování a omlouvání Babišových podvodů, hovory o tom, že 52 mil. na Čapí hnízdo je pod jeho rozlišovací schopnosti apod., tomu se vším všudy nasvědčuje.

6 2
možnosti
Foto

Devět nul je miliarda. Kam se poděla?

1 1
možnosti
Foto

špatná pověst... spíš má Nemilouš... spíš je to vykutálená pomstychtivá kuna a Trump se ještě ukáže, uvidíme jak obyčejným lidem bude utahovat kohoutky (pro jejich dobro), to se ještě pomějeme...

3 1
možnosti

Víte jak se liší Trump a Merklová? Je to jako s výchovou dětí. Dnes je takový trend - "netrestat". Nikoho. Tedy ani děti. A když se v nějaké rozhlasové debatě ptali nějaké "mooc chytré" paní JAK dítě ovlivňovat a přitom "netrestat" vyšel z ní tento "hlod" : "Např ho přiviňte na prsa a sevřete tak pevně až ztratí dech." Mno... nezdá se vám, že obyčejný naplácání na zadek , místo k tomu jako stvořené, je jednodušší a dokonce "zdravější" než takovéto "netresty". No a tak je to i v politice. Někdo "odepne pásek" (trump) a je klid a někdo vás "přivine tak pevně až ztratíte dech" (merklová). Ale pro "pseudohumanistu" je prostě "pásek" zlo a "přivíjení na prsa" dobro.

1 3
možnosti
JV

Dobrá reklama pro "podsvětlené osoby" .Pro normální lidi je to neotesaný buranismus, což známe i z hradu !

5 1
možnosti
Foto

Hlavně, že Vy jste "řádně otesán". Do jakého tvaru, prosím?

0 0
možnosti
Foto

"Špatná pověst je tou nejlepší reklamou..." reklamou ano, vizitkou ne :-/:-)

9 1
možnosti
MM

Já myslím, že ani tou nejlepší reklamou není. Kupuje někdo nějaké zboží nebo služby na základě špatné pověsti? Spíš to některým nevadí.

2 0
možnosti

Víte, nechci se přít, ale ono to bude možná i tím, že díky tomu co dotyční říkají se tak liší od ostatní nabídky na politickém "trhu" že jim lidi ta "fópá" prostě prominou. DJ to přece sám řekl - kdybych teď někoho zastřelil na 5 avenue, nepřišel bych ani o jednoho voliče. Tedy pokud by jiní, třeba merklová či sobotka chtěli být znovu zvoleni mají to velmi jednoduché. Stačí říkat pravý opak toho co dosud. Špatná pověst jim , obávám se, sama o sobě nepomůže :)

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.