Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vocmrndávají = osírají :) mě se to slovo moc libí!

0 0
možnosti
IN

Mě tedy je to putna a po návštěvě místní hospody kde bydlím jsem zjistil,že nejsem sám,kterému to putna je!

0 1
možnosti
Foto

Ono to ej putna skoro každému. Ale na blogu to je takový spolek, který rýpe do věcí a pak se o ně hádá.

1 1
možnosti
VV

Uz jsem si myslel, ze za s.a.Hermanka nekdo napsal clanek co ma aspon patu.

Ale ve tretim odstavci uz je to ten Hermankuv setrvaly stav.

1 0
možnosti
MK

R^R^ Souhlas, já osobně jsem se k tomu  "cimrmanovsky" vyjádřil

"Nemáme těch profesorů málo, Antone  Pavloviči??" Problém je  dnes asi v to, že dnešní mladí asi nevědí, kdo to byl A.P.Č., natož aby znali jeho dílo. Na za mého mládí byl na VŠ jednoduše stanoveny "kvóty" profesorů a přes to vlak nejel. A dnes máme profesorku politologie Dvořákovou, proboha, co je to za vědní obor ta politologie ? Já bych řekl, že je to spíše plácalologie.

Taky máme nadměrné množství profesorů   v humanitních (pa)vědách i v těch tzv. společenských (práva, ekonomika). Tedy profesor je dnes inflační zboží a je mi opravdu líto těch zkušených odborníků a pedagogů v přírodních technických vědách, že jsou na lodi s těmi "putny" a spol.

5 0
možnosti

teď jste mi připomněl, Halík je profesorem? Netušíte?

0 0
možnosti
Foto

Tento Zemanův truc je docela marginální , tedy pro mne. Ty jeho virózy ,krtečci v Číně , občanská válka na Ukrajině atd atd...........to jsou větší průšvihy. To je holt Miloš ........:-/

0 2
možnosti
PS

P56e38t17r 73S18k80á47l10a

7. 5. 2015 12:09

A je podle Vašeho názoru spolupráce s StB dostatečný důvod k tomu, aby docent Ošťádal nebyl jmenován profesorem? Doposud jste tu hlásal, že spolupráce sama nebyla selháním, pokud dotyčný nikomu vědomě neuškodil.

1 0
možnosti
Foto

Si pletete pojmy s dojmy. Já sám jsem několikrát řekl, že cítím zodpovědnost, že jsem se "vezl" a proti komunistickému režimu nic nepodnikal.

Ale také jsem říkal, že plně akceptuji omezení, která pozitivně lustrovaní mají. Nikdy jsem neříkal že by na ně nemělo být takto nahlíženo.

A je věcí prezidenta, zda chce či nechce jmenovat profesorem pozitivně lustrovaného člověka.

2 0
možnosti
VH

Profesor je vědecký titul vysokoškolského pedagoga, nejvyšší   v ě d e c k o p e d a g o g i c k á   hodnost. (Wikipedie).  Všimněte si: v ě d e c k o p e d a g o g i c k á!!!!.   Nikoliv hodnost o schopnosti řídit.   Takže katedru plnou profesorů může řídit nižší vědeckopedagogická hodnot. A naopak - na jedné katedře (zejména, je-li "široká") může být profesorů plno (Vaše slovo Zemanovkého ražení použít nemíním).

   Nejdřív znát, pak kecat.  (Možná lépe: když znáte, nelžete.)

2 1
možnosti
Foto

A je to dobře? 

Plná katedra profesorů? 

Já myslím, že ne. 

Že se roznožili, jako ti trpaslíci v té pohádce.

1 1
možnosti
SN

:-)   KDyž si pamatuji, jak s potížemi prosazený "profesor" Putna exhibuje na srazu teplých, navíc s odporným plakátem, jak se předvádí na Lidovkách, tak tenhle exponát svojí úrovní nemá právo si ani k řádnému profesorovi, lehnout. Úroveň hluboce klesá, elita národa tomu tleská ! R^

3 5
možnosti

A co je Vám po tom, zda je Putna "teplej" nebo ne? Proč mu lezete do ledví? Dělá Vám nemravné návrhy nebo se před Vámi obnažuje? Žít a nechat žít...

Jste horší drbna než pavlačové báby na návsi. Rv

4 1
možnosti
Foto

Pokud admini dovolí...Tímto Vás jmenuju za generálmajora blogu, sice žádné prebendy nepoberete, ale významně se Vám zvýší počet podřízených;-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.