Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste věřící? ;-D

1 0
možnosti
PZ

A neni asi tak ze Politika vsude je svinstvo?

0 0
možnosti
RM

R20o79m15a72n 26M31á12c54a

12. 10. 2015 0:33

"A pouze uvedu, že bystička jako opička v kongresu USA se získává právě za lokajství. Ovšem, za lokajství v tom správném smyslu. Tedy k USA."

opravdu hnusne, stvave a v afektu psane vyjadreni... stejne tak i zbytek clanku... tot muj nazor na clanek RvRvRv

2 1
možnosti
ZU

Ten Váš článek přesně popisuje můj myšlenkový vývoj.Děkuji,trochu jsem pochyboval,jestli nejsem moc pochybovačný............USA je skutečně zlo,odkopává se před pádem.

0 2
možnosti
VV

Diky, ze jste priznal vas myslenkovy vyvoj.  Definitivne vim, s kym bych pripadne mel tu cest.

Takze klidne minusujte az k umdleni, :-(

1 0
možnosti
JR

J93a37r81a 19R16a58n14k

11. 10. 2015 19:08

U vsech zdejsich blogeru, kteri zacinaji:  byvaly doby, kdy jsem USA obdivoval....to vzdavam, lzete vsichni sami sobe, nic jineho jste nepoznali a nepoznate, tak si klidne odejdete do vecnych lovist znalostmi nepolibeni.

USA se to nedozvi a i kdyby - brecet po Vas nebude:-/

3 2
možnosti
LB

Já vidím kolem sebe, že takovým přerodem jako autor blogu si prošel dnes kdekdo včetně mě. Jedinou otázkou je, kdo je statečný, aby se k tomu přihlásil, a kdo je zbabělec, aby dále hrál roli sluníčkářů, pravdoláskařů a provládních kolaborantů.

Ono totiž kritizovat USA je skutečně o hubu. Nazvou vás bolševikem, komunistou a já nevím, čím ještě, ostrakizují vás, ale přitom těmi bolševiky jsou oni sami. Protože v Rusku se provádí pravicová a konzervativní vnitřní politika, zatímco v USA a EU nastupuje socialistická a neomarxistická totalita. Však to vidíme na zmanipulované propagandě ve státem kontrolovaných médiích i u nás.

7 9
možnosti
RH

Jaký je to problém? Autor tady vychvaluje Husáka, Stalina, s nostalgií vzpomíná na časy u Stb. Samozřejmě vychvaluje i Putina a nadává na USA a jediné, co mu hrozí je, že mu někdo napíše názor. Nedělejte ze sebe disidenta, pište si co chcete. Tady vládne možná "neomarxistická totalita", ale nezabíjíme novináře ani opoziční politiky, politická elita neovládá veškerá média a na rozdíl od Ruska tady nikdo nevelebí Stalina a zlaté časy SSSR. :-/

6 3
možnosti
MR

M47i53l75a49n 88R66a71d92e36k

11. 10. 2015 17:15

vite jaky je rozdil mezi USA a RF? Obrovsky. V USA se politici ve WH stridaji, a taktez zahranicni politika.  V te domaci do toho muzou kecat jen malo.

A tak pristi president - jsem si skoro jist, jelikoz 100% jistota je jen smrt, - ze to bude republikan a zase bude jinak.

Zato v RF se chytnou trunu a nepusti dokud je nekdo neodkrouhne, malokdo odejde zivy. V tom je ta tragedie.

Bohuzel ani Nemci nemaji nejaky zakon aby se nekdo drzel u vesla moc dlouho. V USA ano, 8 let maximum a slus.

3 0
možnosti
Foto

Jenomže kruhy v USA, které stojí za nimi, jsou stále ty samé.

3 0
možnosti
RH

Správný bolševik se pozná podle toho, že za vším vidí vrahy z volstrýtu. Když Rusko anektuje část území souseda a poté u něj rozpoutá a živí občanskou válku, tak je to samozřejmě vina strýčka Sama. Dokonce jsou schopni tvrdit, že dříve USA a Západ podporovali, i když byli v KSČ nebo i horších organizacích a vědomě a odhodlaně se stavěli za SSSR a vedoucí úlohu leninské strany. :-/ Ono to spíš vypadá, že dřív chodili kanálem, ale teď nabrali sebevědomí v krizi Západu a jsou drzí jak opice.

6 2
možnosti
Foto

Máte to nějak zmatené. I kdybych byl v KSČ nebo v StB, tak by mi stejně mohly být USA sympatické. Jakože jsem nebyl.

A pokud jste si nevšiml, tak RF a UA sousedí více než dvacet let a RF NIKDY žádné územní požadavky vůči UA nevzneslo, i když by tereoticky mohla (je to federace).

A na "vrazích z volstrítu" je bohužel velká část pravdy. Většina mrtvých totiž pochází buď z přímých akcí USA (Irák) nebo nepřímo z podpory teroristů v Sýrii.

A marno tvrdit, že to jsou "umírnění teroristé". Zabíjejí stejně, jako ti "neúměrní".

3 3
možnosti
DR

S USA je to u mě stejné. Zklamáním bylo pro mě už Kosovo. Ovšem Rusko jsem si opravdu nezamiloval. Můj nátzor je, že "jeden je za 18 a druhý bez 2 za 20. Jsou to velmoci, které hájí pouze své vlastní zájmy bez ohledu a často i na úkor jiných zemí.

4 1
možnosti
Foto

Jistě, není žádný důvod Rusko adorovat. Pouze nenadělalo tolik bot jako USA.

2 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.