Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po týdnu "vlády" není možno relevantně hodnotit DT. Docela jsem mu fandil proti trochu bezbarvé a vyčichlé HC . Nyní se mně zdá Donald Trump poněkud hr , takový kovboj . Rychlík na dvaceti metrech nezastavíš , tanker na dvoustech metrech neotočíš o 180 stupňů ( jak nám správně pan bloger vysvětlil , tak , že větší polovina ;-D to pochopila) a velmoc typu USA se nezmění během týdne , ani měsíce.

Připadá mně ale až komické ,když DT se zastává práv dělníků v Pensylvánii či zemědělců v Jižní Dakotě. Borec , nabob ,který se chlubí zlatými kohoutky ve vaně ve svém letadle.

Mno , přes to všechno , uvidíme.

0 0
možnosti
Foto

Panu Hlubkovi: Teď jsem se dostal v práci zase chvíli k PC a koukám, že vám nějak ležím v žaludku. Taky koukám, že vám byl odstraněn nějaký příspěvek na mou adresu a zjevně máte dojem, že mou vinou. Asi je zbytečné vám tvrdit, že o ničem nevím. Jsou prostě lidé přesvědčeni o své neomylnosti, to jste již uvedl, a za své prohřešky viní vše ve svém okolí. Co dodat? Soucit?

6 0
možnosti
JH

Žádný soucit, ale Jirka říkal, že je smazat nenechal a já mu věřím, protože by to bylo poznat. Ty příspěvky zmizely vždy když byly pod Vámi nebo zmínily Vaše jméno. takže se nedivte, že moje podezření padlo na Vás. Pokud jsem se mýlil, omlouvám se. Tak potom kdo? Nemám v nejmenším úmyslu se Vás dotknout, jen vyjadřuji své názory, za kterými si stojím.

1 2
možnosti
Foto

Příspěvek se mi ztratil, ale ne vlivem adminů. Takže ještě jednou a stručněji.

Globální oteplování jej podvod vymyšlený a politickými a finančními motivy.

Postačí se podívat na vyúčtování a každý vidíme, co platíme podvodníkům s "čistou energií", protože ta je čistá jen účetně.

Jinak ne, protože stejně musí běžet, jako záloha, klasické zdroje.

5 1
možnosti
VK

Děkuji klimatologovi Hermánkovi za prezentaci výsledků jeho longitudiálního výzkumu globálního oteplování, který prováděl za pomoci dalších spolupracovníků.;-D

3 2
možnosti
JH

Toto nemá cenu. Já nejsem autor a nemohu se ohradit. Přesto prosím administraci, aby nereagovala na údajná porušení diskusního kodexu ze stran stěžovatelů. Pokud to tak budete praktikovat jsem schopen zrušit celou diskusi u jakéhokoliv článku, jen proto, že se mi ten, který příspěvek nebude líbit nebo čistě z principu.. Zamyslete se!

0 2
možnosti
PS

P37e28t66r 76S58k63á27l95a

31. 1. 2017 12:43

A neměl byste se zamyslet spíš Vy? Vulgární napadání jiného diskutujícího je skutečné a nikoliv "údajné" porušení diskusního kodexu. A vyhrožování administraci je směšné.

6 0
možnosti
EH

Tak to já se těším, že Trump zatočí s globální ekonomikou, která prý podporuje rozvojové země, ale ve skutečnosti jenom plní kapsy novodobým Rothschildům a plundruje přírodní bohatství.

Tím se vyřeší i změna klimatu, kterou nemožno hodit za hlavu, když důsledky pociťujeme i v ČR. U nás se to "vyřeší" zdražením vody a letními zákazy bazénů, zalévání. Ale co mají dělat tam, kde se jím potápějí ostrovy? ;-)

3 1
možnosti
VV

Take si myslim, ze Donald zastavi globalni oteplovani.

2 1
možnosti
MM

Je pozoruhodné jak odpůrci levice a zarytí pravičáci, jako vy a pan Standa, jsou nadšeni z Trumpa.

2 1
možnosti
JH

On je jediná naděje, jinak spadneme do stoupy, ze které není cesty zpět. Levicový extremismus nabral takové obrátky, že jeho zastavení, bez fatálních následků, bude velmi těžká práce.

4 4
možnosti
SN

:-).........Výborně napsáno ! A kupodivu není v diskusi ani moc protestů! Známí oponenti buĎ spí, nebo se jim to také líbí ! R^R^R^

1 5
možnosti
VR

...to víš, "absolvente", někdo ti musí vydělávat na důchod...všichni nemůžeme od rána do večera viset na Netu a blábolit jako ty..:-).

3 1
možnosti
BM

Tyto Trumpovo "akce" mají ukázat každému kde je jeho místo (to by snad měl vědět každý). A pokud tam někdo žije, (myslím tím cizince bez povolení) jen jako požírač dávek tak ať jde domů budovat. něco podobného se přece stalo v Kanadě a Anglii když nám poslali zpět naše přítulné (hlavně k dávkám) spoluobčany. Příliš demokracie, vlastně už ani demokracií být nemusí.

3 1
možnosti
MM

Znáte někoho, kdo někde žije bez povolení a požírá dávky? Jak to dokázal?

3 0
možnosti
MD

Neco z Jary C. Hermanka to ma.

Moderni, pokrokova a chytra levice ZATIM velmi pohodlne zije z prace a principu pravice. Takze aby nepodrezavala vetev tomuto ziti, musela najit nove zastupne nepratele, kteri kteri budou kousek od jadra pravice. Budou JE primerene dehonestovat, vystavovat SE na odiv, uzurpovat si nektera prava nad ni, ale samotne jadro nikdy neznici. Jeden Nemec byl v podobnych pristupech jednicka.

1 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.