Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

B29o86r92e49k 21T74o66m45i74s

18. 12. 2016 8:10

Že EET nikde vo svete nefunguje, alebo že by nebolo nikde poriadne vyskúšané ? Ale,.ale, stačí sa trošku rozhliadnuť.

0 0
možnosti
VV

Ja zasnu, s clankem se da i souhlasit a neudrzel jsem se a pridal Viessmann.

0 0
možnosti
RK

Víte, Vaše tvrzení, že daně se musí (mají) platit je správné ale přesto mám dojem, že Váše úvaha nesahá ani na špičku nosu. Babiš prakticky všechny živnostníky nazval zloději a tak na ně musí být přísný metr. Toto by nevadilo, jako živnostníkovi, ani mě ale obrovsky mě vytáčí prakticky každý týden odhalené rozkrádání právě těchto daní, kdy se jedná o mnohem větší peníze, než ty "drobáky", které MOŽNÁ Babiš z těch živnostníků vytluče. Další věcí je "oficiální a anonymní bonzácký web", který je zřízen u MF, tokové svinstvo nesvedli ani proklínaní komunisti. Osobně si myslím, že až bude pořádek a hospodárné nakládání včetně bezvýhradné odpovědnosti s vybranými prostředky tam "nahoře", pak se nebude lidem tolik zajídat placení daní. Babiš zatím dokázal obrovsky rozeštvat lidi a 200 miliard o kterých vykřikoval před léty, že je stačí sebrat, smrskl na vytoužených 18. Začal u těch, kteří nejsou schopni ukládat ty "nakradené daně" někde v daňových rájích.

4 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu. Ale nemyslím, že to je důvod nedělat nic.

1 0
možnosti
MD

V soucasne dobe je EET smetani smitka z ramene fraku pri pohledu na zablacene lakyrky. Vec nesystemova. Nekdo spise kalkuluje se zcela jinym prinosem nez par mld. Problem bude, aby se 'neprepocital'.

2 0
možnosti
Foto

Kindermanagement z ČSSD je nedůvěrychodný, ale po gangstrech z TOP09 je dobré cokoli. Buďme rádi za Babiše, že je ve vládě alespoň někdo dospělý.

1 5
možnosti
JL

Ano Babišovy akcie stoupají poté, co se ČSSD rozhodla, že se pohřbí - čekal jsem, že kauza RATH jim stačí, ale ne, oni potřebovali HOUSKU a teď 12 miliard pro ROP. Existují v Čecháčkovsku nějací politici, co nejsou v mafiích?

2 0
možnosti
Foto

EET byla před lety vyzkoušena v Chorvatsku.

A bez valného výsledku.

7 1
možnosti
Foto

A proč? Různé prúmyslové metody ze Západu se u nás taky neuchytily.

Protože "nejsou lidi".

1 7
možnosti
JF

J26a59r17d63a 35F24i93š96e60r

17. 12. 2016 15:00

Je vám sympatický? Svůj k svému, že? Myslím tím StB, jak jinak...:-)

4 2
možnosti
Foto

Mysleti znamená nic nevěděti. Ale na druhou stranu, nebyla to bárka zakřiknutých a neschopných.

2 5
možnosti