Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Placený propagátor Kremlu dostal evidentně za ty slátaniny přidáno.

2 0
možnosti
Foto

Pozvu tě na pivo, ale nevím, jestli smíš.

0 2
možnosti
MK

Takové lidi, co odsuzují fašismus, či nacismus aniž by znali definici těchto pojmů, mám opravdu "rád". Teď se k nim  připojuje další, co si myslí, že je křesťan. Pane Mlčochu, vy a křesťan;-D, kdyby naši předci, křesťané,  neodrazili Džingischána a Musulmany, tenkrát prezentované Turky a to vše ve jménu křesťanství, tak nevím, co by bylo dnes v Evropě. bylo. Evropu nám naši předci zachránili vlastní krví a my ji dnes bez boje v rámci jakéhosi humanismu ji bez boje předáváme barbarům a stáváme se jejich otrokyRv

0 1
možnosti
MK

Tak to se mi povedl, to mělo úplně někam jinám:-(Rv

0 0
možnosti
VV

Pan Hermanek zavedl debatu na MODEMy, ktere nechaval certifikovat.

Samozrejme tomu musel rozumet. Tedy znat vysilaci a prijimaci frekvence, a jak vlastne fungovaly.

A take vedet, jak se ty americke Modemy jmenovaly.

Zu se tesim na reakci.

2 0
možnosti
Foto

Jaké přijímací a vysílací frekvence? Asi nemáte Ahnung, jak modemy fungují.

1 0
možnosti
MK

Jó "Áda" byl pro mne v dětství těžká šedá můra, po srpnu se k němu přidal bolševik, toho jsem však, na rozdíl od "Ády", jenom nenáviděl. Dnes k Němcům už nemám panickou hrůzu a když jsem zjistil podrobnosti k 68 od jedné "bolševičky", tak se ani moc "Leonidkovi" nedivím. Navíc "Západ" byl o celé akci informován do předu a proto zůstal v srpnu tenkrát v klidu a bolševik své slovo dodržel a zůstal stát u západních hranic. Dnes však nevím, kdo ten Hitlerův "Drang nach Osten" přebral, zda Merkleová za fýrera, či Holland za Napoleona;-D, nebo Obama,  ale myslím si, že je to politika Bilderbergu, který mocensky ovládá jak USA tak i EU, takže všichni dělají to jak hoši z Bilderberku skáčou.

1 1
možnosti
VH

Nenaplňuje současně sen Jirův??? (Mám na mysli Jirku z Poděbrad.)

2 0
možnosti
Foto

To není špatný nápad.

Otázkou však je, zda si JzP představoval takového bruselského molocha nebo jen jakousi Smlouvu o neútočení a spolupráci.

0 0
možnosti
PK

Na Němcích oceňuji, že si postavení vydobyli především vlastními schopnostmi, pílí, smyslem pro pořádek a nikoli drancováním kolonií. Ona i ta část Namibie byla na úrovni. Němce rozumím včetně Rakušanů, Horních Tyroláků, převážné části Švýcarska, Sudet. Nevím, zda s přílivem migrantů a malé německé porodnosti si své postavení udrží. Dnes už mají problém vyprodukovat vlastní lékaře, ale nakupovat kvalitní síly a la USA určitě mohou.

1 0
možnosti
Foto

Jeden můj kamarád, o deset let starší a vzdělaný člověk, mi opakovaně říkal, že v dějinách měla německá marka dvojnásobnou hodnotu proti české koruně.

Němci jsou zkrátka pilnější a teď když tam mají spoustu nové krve...

0 0
možnosti
Foto

Dvě věci:

1. Ono to s tím "proruským" postojem vypadá asi tak, že banda teroristů se v Kyjevě zmocní vlády, málem zavraždí prezidenta a USA-EU k tomu nadšeně tleskají.

A pak někdo napíše, že se mu to nelíbí a má ihned přídomek proruského alpinisty.

2. S těmi homologacemi se to má tak, že v podstatě postačí dohoda zkušebních ústavů, že si své homologace budou navzájem uznávat. K tomu nikdo žádný Brusel nepotřebuje a pokud by ta centralizace pomohla, tak naprosto postačí integrace typu EHS.

Politická nadstavba typu EU je přitom zcela zbytečná.

0 1
možnosti
BT

1 překrucujete, zveličujete

2. nestačí,  pokud jste před našim vstupem do EU přijel třeba do té Francie s certifikátem našim tak vás poslali do háje, proč by neposlali šlo o jejich peníze

1 0
možnosti
BT

pane Hermánek Německo je už dlouho od dob Svatá říše římské národa německého přes sjednocení Německa Bismarckem až po dnešek regionální velmocí a proto jako takovému mu připadá i příslušný vliv, tak už to na světě chodí

1 0
možnosti
Foto

Já se nehádám. Já děkuji za doplnění.

0 0
možnosti
VV

V teto stastne dobe evropske integrace musel kazdy vyrobce nechat kazdy dovazeny vyrobek nechat vyrobek homologovat ve vlastni zemi.

Dnes ho homologuje Bruselska byrokracie jednou v jedne zemi a vyrobekse muze prodavat v kterekoliv zemi EU. A nejen to, uz i asijske zeme tuto EU homologaci uznavaji. 

To jsme to s tou byrokracii dopracovali.

5 0
možnosti
BT
JK

Nějak jste opomněl ideologickou stránku, která byla podstatou uchopení moci. Tou byla nadřazenost Německa světu z rasových důvodů, vytvoření jednotného prostoru ovládaného Němci "áryjského typu" a podřízení a následná likvidace jiných podřadných národů. Tak tuhle ideu paní Merkelová opravdu nenaplňuje.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to byl konečný cíl. ale tím prvotním bylo to Evropu nejprve ovládnout a pak ty"nepohodlné národy" vystěhovat.

Nás třeba do Patagonie, myslím.

A nebo je, v horším případě, nechat proletět komínem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.