Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J85a24n 71R53á78ž

9. 10. 2015 18:09

Připadlo mi hodně divné, zprvu, přirovnávát mamku Merkel k Hitlerovi, ala pak jsem si přečetl o tom, jak to chodilo na "Utopii,"jak tontam dopadlo a pochopil, co jste chtěl vyjádřit.

Karma!

0 0
možnosti
Foto

U A.H a A. M nešlo o ctnosti s opačnou polaritou, ale o mimořádně intenzivní ješitnou touhu dokázat světu, jak jsou mimořádní. Hitler chtěl být světovládce a Merkelová touží po nobelovce za mír.

0 0
možnosti
Foto

Jistě, ale mně se líbilo srovnání s tou knihou pane Bicero.

A hlavně srovnání zaťatosti obou při prosazování svých myšlenek.

Řekl bych, že jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou.

A, samozřejmě, děkuji za reakci.

3 0
možnosti
Foto

Já jen malou poznámku k tomu A. Hitlerovi. 

Jde mi jen o německý způsob umanutosti a precisnosti, s jakými oba tito Němci své cíle prosazovali či prosazují, ale neříká to nic o tom, že by ty cíle měly být podobné či snad identické.

Například Karel Gott a Jaromír Jágr, oba jsou aktivní v jiných oborech, ale mají také velmi podobný, ba až identický přístup.

3 0
možnosti
ZH

Nevím jestli to rozdejchám, ale dneska je to karma.:-)

To o těch tornádech přehlédnu.;-)

1 0
možnosti
MP

Ten nápad s imigrančním úředníkem na hranici Shengenu není špatný. Jenže AM jako premiantka přece nemůže opisovat;-) třeba od Kanaďanů, kteří si svůj stoleček postavili hned na Ruzyni, všech Čechům napařili vízovou povinnost, pár cikánů vrátili a bylo po kšeftech speciálních "cestovek". A ta migrační vlna? Jaksi tenkrát postupně opadla.

6 0
možnosti
JC

Skvěle napsáno.

Ale protože jste to napsal Vy, budou zde určitě mnozí dosavadní merklkritici jí nasazovat Merkelové svatozář.

2 0
možnosti
VV

Dnes bych to hodnotil na segedynsky gulas s krupicovym nakypem.

0 2
možnosti
Foto

Pokud se vše zapije pivem, tak to nemá chybu.

0 0
možnosti
OF

AM je bedná

Doktorát fyziky získala 1986 u prof. Lutze Zülickeho prací o rychlostních konstantách při reakcích jednoduchých uhlovodíků.

CaC2+2H20= Ca/OH/2+ C2H2

Tak vniká jednoduchý uhlovodík acetylén.

Na karbid CaC2 kapneme vodu a vznikne hydroxid vapenáty a acetylén, a ten se snad vznítí / prinicip lampy karbidky/,která se používala v dolech, nesmí však být koncetrace metanu  větší než 4% /jinak to udělá bum/

Proč to píši ? Poněvadž mě už z těch uprchlíku kape na karbid /tak se u nás říká, když někomu hrabe/ a možná kape na karbid i Merkelové...

Jirko, příště jen o holkách, pokud možno lehkých.:-P

0 0
možnosti
DB

Vážený pane, jak s vámi obvykle nesouhlasím v ničem, zde musím přiznat, že máte správný POCIT. Tedy že Angela dělá věci dokonce nepříjemné pro vlastní lidi, ale i pro EU a pro Evropu a pro Evropany.. Ale vše ostatní, co píšete,  je jen snůška velikých nesmyslů a nedokonalostí.

Co se týká atomových elektráren, skutečně nehrozí v Německu tsunami, ale hrozí katastrofa s vypáleným jaderným materiálem. Nevím, jestli víte, jak se s ním dnes zachází. a především kolik to stojí. A tak je vlastně atomová elektřina jen to nejdražší, co máme. 

Přirovnávat Angelu k Hitlerovi je také poněkud od tématu. Angela slouží USA a to myslím, Hitler nedělal. I když...pánbů ví, Nikdy se o tom nemluvilo. Ale teoreticky by to bylo možné, ale nemám pro to ani ty nejmenší indicie, Vy snad ano?

A ještě něco, Merkelová myslí hlavou víc než si dovedete představit, jen její cíle jsou odlišné od těch, které bychom rádi sledovali my a spousty jiných tzv. obyčejných lidí. A protože neuvažujete o tom, jaké cíle ona sleduje, zdá se vám, že nemyslí. Ale to je veliký omyl, pane.

Krizi s uprchlíky nejspíše nevyvolala Merkelová, ale někdo, kdo se snaží podrýt evropské snahy o sjednocení Evropy. Někdo,, komu by to velmi vadilo. A Merkelová tyto lidi jen poslouchá na slovo. Tak jak je poslouchal jistý superprofesor Klaus, který zde hlásal ekonomické, politické, filozofické a jiné nesmysly bezmála 25 let a lidé mu věřili na slovo. To byla veliká škoda pro tento lid. Ale když si porovnáte chování Klause a Merkelové, dostanete skutečného pachatele. Musíte si najít odpověď na otázku CUI BONO?

3 0
možnosti
SN

:-).....Dalibore, s posledním odstavcem bezvýhradný souhlas! Hlavně se mi líbí ten " superprofesor" , jak se dřív psalo o vládcích....z milosti Boží !    !!R^

1 1
možnosti
ZK

Je to dobrý Rus a tak si odměnu zaslouží. Musí totiž žít mezi nepřátelskými Čechy, chudák.

2 1
možnosti
Foto

Dobrý rus dal by si piva kus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.