Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S p. Hermánkem lze souhlasit asi ve 3% blogů. Tento patří nesporně k těm 97 % ostatních.

I když - je tam i krásná žena , bohužel -:-)- chybí silné auto....

1 0
možnosti

Evidovaný "šprýmaři" H., toto jsem vám psal 9.1. / ještě jsem se nedíval, zda-li jste vůbec odpověděl, a opět něco moudrého ;-D/, ale vzhledem k tomu že stále píšete své rudé nehoráznosti, tak rozhodně neodpověděl. Tedy dne 9.1. jsem psal :

Ne-vážený evidovaný H. již léta tvrdí naprosténehoráznosti. Proč vlastně nezmění bydliště za Rusko, i spolu s emigranty zdaleké Asie a Střed. východu ? Vždyť i Zemanovi jsme přáli, aby tam již zůstal ;-D. Takznovu /viz. oblíbená věta gestapa a STB-áků, kteří zničili život tisíců rodin/,takže znovu, co dělá nyní ten Váš FRAJER a "soukmenovec" ;-D v Gruzii, na Krymu a východní Ukrajině ? Okupuje svrchované státy !Řekněte 1 zem kam dnes USAvstoupili, a již tam zůstaly, tak jak to mělo být i při ruské okupaci ČSSR ?Nechte si to své jemné škádlení pro soudružku Semelovou, ad. sobě rovnéinteligent-i ;-D.Zkusím to tedy podruhé, omluvte se všem na kterých jste "pracoval", alaskavě zmizte. ... Jak měl říci Karel Kryl, STB-áci a veksláci byli po r. 89malinko zvýhodněni ;-D.

Toto je můj doufám poslední pokus o dotaz, příště se již obrátím na vlastní portál iDnes, jelikož toto je hodné jasné odpovědi, ale nikoli té vaší ;-D.

4 0
možnosti
Foto

A kdy, prosím, bude další kabaret?

1 1
možnosti

Asi takhle Jyřiku, nebude to tak dlouho trvat a Rusák bude žadonit o to, aby mohl ukradený Krym vrátit a zaplatit válečné reparace za Donbas....:-P:-P

2 0
možnosti
Foto

A myslíte, že bychom se měli radovat z takové perspektivy? Je to v našem národním zájmu?

0 1
možnosti

P41a80v34e78l 44K70r47á11l

15. 1. 2016 14:14

Takže milý pane agente,když Vy mě budete mazat pravdu,tak já požaduji smazání celé této hnusné lži,nebo veřejné přiznání spolupráce s kolaborantským režimem,který tu neustále vychvalujete!!!

5 1
možnosti
Foto

Já jenom nevím, proč ti dnešní "hlásiči", abych vyhnul slovu udavači, neustále hlásí, jakou ekonomickou katastrofou byl převod Krymu zpět do Ruska.

Ti, kdyby žili před sto lety, tak budou jajkat, ať TGM a Beneš proboha nepřičleňují k nově vzniklé republice chudé Slovensko.

A byli by bývali měli pravdu. Na Slovensko se, kromě války doplácelo furt.

1 1
možnosti

Jedine ale vďaka chudobnému Slovensku ale mohla vzniknúť ČSR. Bolo treba vytvoriť " československý národ", ktorý by mal potrebnú väčšinu v štáte, kde milióny príslušníkov iných národných menšín - Nemci, Maďari a Rusíni.

Holt - každý špás niečo stojí.

0 0
možnosti
Foto

Pane bloggere, mám jistý problém s Vašim vyhlášením o problematičnosti převodu Krymu. Kdybyste měl pravdu, nemohl by být považován za legální jakýkoliv sňatek. Namítnete-li mi, že se tu jedná o veřejné, nikoliv soukromé právo, tak pak ovšem by nepatřila kolchozům ani píď půdy, protože se jednalo o převod státního majetku do skupinového vlastnictví.

Tentýž problém by pak byl s legalitou mezinárodních smluv, který SSSR, ba i s odtržením svazových republik, které proběhlo dle Ústavy SSSR.

0 0
možnosti
Foto

Pane kolego, právo se dá vždy ohnout. A kolchozy? Ty se přece převáděly jindy a za platnosti jiných zákonů.

Prostě, jak všichni víme, právo je ohebné, a můj "ohyb" spočívá v tom, že zpochybňuji ten převod.

Možná nemám pravdu, ale takových dnes je a vesele svá moudra hlásí. Takže, já dělám totéž

1 2
možnosti
Foto

Tak já se musím omluvit za pozdní příchod. Byl jsem s maminkou u lékaře.

A nejdříve, než krátce zdůvodním, proč jsem smazal jeden z nesmyslných příspěvků pana Krále, krátký totalitní studentský vtip.

Pět studentů přijde na zkoušku z fyziky a stojí v pracovně profesora. Profesor řekne "běhejte" a čtyři z nich zmateně běhají a jen jeden stojí.

Profesor se ptá: Proč stojíte studente? A student odpoví: Neudal jste směr a rychlost. A ten dostane výbornou a ony čtyři profesor od zkoušky vyhodí.

Takže, jinými slovy. Pokud si někdo chce pohrávat se slovíčkem "udavač", tak ať také dobře ví, kdo, kdy, kde, koho a za co měl někdo udat.

Jinak se tím tvrzením jen zesměšňuje a bude smazán.

4 4
možnosti

S vámi ještě chodí maminka k lékaři ? :-)

8 1
možnosti
Foto

Jenom na okraj jednou z nejdražších oblastí Ruské federace se podle ministerstva financí stal Krym. Celkem 76 % rozpočtu Krymu kryjí převody z federálního účtu státní pokladny – podle odhadu ministerstva financí se jedná o 50,7 miliardy rublů (16,575 miliardy Kč).

6 0
možnosti

Tak to je dobře. Donedávna museli tuto nejdražší oblast financovat Ukrajinci. Teď to dělají Rusové, takže Ukrajincům vlastně pomohli s financemi.;-)

2 5
možnosti
Foto

Je vidět, kdo to psal a co dělal v době komunismu. Jinak Chruščov nebyl ženatý. Byl ženatý dvakrát a dvakrát rozvedený a potřetí se neoženil.

Krym nebyl z Ruské do Ukrajinské SSR převeden osobním rozhodnutím Chruščova. O připojení Krymu rozhodli tři parlamenty, změnou tří ústav. Bylo to proces trvající několik měsíců. Důvod byl ten, že po odsunu původních obyvatel Krymu Tatarů v roce 1945 byl Krym téměř bez obyvatelstva. Došlo k rozpadu zemědělství na Krymu. Rusku se zdálo vhodnější připojit jej k Ukrajině, protože bylo zřejmé, že Ukrajinci umí lépe hospodařit v zemědělství a bylo výhonější napojit infrastruktur na Ukrajinu.

8 0
možnosti

Legálnost připojení Krymu k Ukrajinské SSR nikdo nezpochybňuje.

0 0
možnosti
Foto

Nakonec i Československo bylo před r. 1989 také sovětské, jakož i Polsko, Maďarsko, NDR atd.

Jenže ta anexe se nejen nepovedla (protože se nepodařilo ukrást cestu po souši), ale navíc bude Kremlu čím dál víc působit jako nestravitelný knedlík v krku. Anexe = eufemismus pro sprostou krádež. FUJ! Rv

7 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.