Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle jste napsal uvolněně hezky.

0 0
možnosti
FV

Úplně to vidím, Jirka Sirka sedí v knajpě, v třesoucí ruce třímá půllitr pivka, rozšafně vykládá svá moudra a vzpomínky, a místní dementi ho okouzleně poslouchají a objednávají mu kořalky. S pozdním večerem se Jirkovy ručky začínají třást víc a víc, dementi usnuli, protože i pro ně je to už neposlouchatelné. Jirka si utře hubu od pivka, vykrkne něco rumu a jde psát článek. Stýská se mu po starých časech, po jeho postavení. "To by v tom byl čert (rum, kontušovka, jeřabinka, ořechovka, višňovka a vanilková), aby mě neposlouchali. R^

5 0
možnosti
Foto

To je docela vtipné, ale já, Františku, v hospodě tvrďák prakticky nepiji. Mám úděsnou vzpomínku na jednu akci v Zátaví u Písku, kdy nás tam bylo asi šest chlapů a nějaký záškodník objednal rundu rumů pro všechny, kromě našich "samiček".

Výsledek byl ten, že každý měl povinnost tu rundu otočit a mně se po tom rumu neudělalo příliš volno. Od té doby se tvrdému alkoholu v hospodě vyhýbám a zpívám jen pivní píseň.

0 0
možnosti
JT

To je fakt interesantní, číst jak agent Hermánek kroutí volantem.

5 0
možnosti
Foto

Já, paní Jitko, se počítám mezi asi tak 15% nejlepších řidičů v této zemi. Přes 45 let jezdím a najel jsem přes 1M km s nulou závažnějších nehod .

0 2
možnosti
AH

A31l13e49s 23H53r60y13c

13. 8. 2016 19:34

Tak snad, abys nám na závěr vysvětlil, jak to vlastně myslíš, že jezdíš defenzívně....Jak ten útok vlastně odrážíš? Tím, že zajedeš do krajnice?

2 0
možnosti
Foto

Přečti si něco o defenzivní jízdě. Asi nerozumíš cizím slovům, tak alespoň: defenzivní jízda má být čitelná pro ostatní řidiče tak, aby nedocházelo k žádným "překvápkům".

0 0
možnosti
AH

A18l95e93s 40H69r60y87c

13. 8. 2016 16:10

Kristova noho, ty už mažeš i nepolitický....tak nám upřesni,co ti vadí na příspěvcích, kde je zmíněno a podloženo, že jsi do 50ti neměl ani řidičák a dnes nám tady kážeš o tom, jak se má správně jezdit.

6 0
možnosti
Foto

"Vždy si hledej únikový prostor" platí i pro cyklistu. Smím se Vás zeptat, jak předjíždíte cyklistu?

0 0
možnosti
Foto

S obavami. Vždy s obavami a s odstupem. A v Praze často čekám.

2 2
možnosti
SN

:-)......Zase trochu odlehčující blog, bez politiky. Pár diskutérů, kteří se v sobotním dopoledni nudí, jste pěkně nabudil, bude jim po tom vzrůšu chutnat oběd a budou Vám vděčni, že se zase mohli příjemně rozčilit.

Jezdím autem celý život a pokud víte co to byl náklaďák Tatra 111, tam žádné synchrony nebyly. Dobře přeřadit bylo umění. Také jsem s ní několik měsíců jezdil. Ale......to už je pravěk motorismu ! R^R^R^

1 7
možnosti
Foto

Děkuji. Já papíry na náklaďák nemám, já se učil řadit s meziplynem jen tak pro legraci.

A "stojedenáctka", to bylo legendární auto našeho dětství.

1 4
možnosti
Foto

Konec devadesátých let, manželka v devátém měsíci, rovinka plná aut mezi Šternberkem a Olomoucí, kolony aut v obou směrech a jeden idiot v BMW (odhaduji, že ve vašem věku) se jal v plné rychlosti bezohledně předjíždět. Když byl za mnou, tak pokračoval v nesmyslném předjíždění. Máte pravdu, na cestu jsme se vlezli tři a já měl co dělat, aby mě krajnice nestáhla do příkopy a tam mě nerozsekala jedna z jabloní. Na prvních světlech v Olmiku stál ten mamlas jen čtyři auta přede mnou. Já byl ještě zahlcený adrenalinem, tak jsem na něj vletěl. Otevřel dveře a zasypal mě těmi nejsprostšími nadávkami. Omluva? Ten neznal, co to je, protože on si připadal jako pán cest a všichni ostatní jej jen štvou a brzdí.Měl svoje pravidla. V tu chvíli jsem jej vytáhl ven a zasypal jej pravou i levou tak, že zůstal ležet na zemi. Samozřejmě, že jsme zastavili dopravu, přijela benga a vše se řešilo přes úřady. Dostal jsem mastnou pokutu, on nic, protože jeho přestupek nebyl nikde zdokumentován a žádný svědek se nenaše. A mohu být rád, že to neuhrál na ublížení na zdraví. Závěrem jen jedno. Nelituji. Seřezal bych takového bezohledného zmetka znovu.

2 0
možnosti
Foto

Zcela souhlasím, tu štreku velice dobře znám. Ale pokud správně chápu, tak to předjíždění se neudálo v protisměru.

Takže Vy jste vlastně dělal cestu tomu pirátovi? Neberte to prosím ve zlém, ale snažím si ten manévr představit.

0 0
možnosti
AH

A48l94e52s 73H34r37y13c

13. 8. 2016 11:25

Jiří Hermánek sám o sobě na týden.cz.: Cituji:

"V padesáti jsem vytyčil tři základní dovednosti kulturního muže: Řídit auto, milovat ženy a pít pivo. Takže, kdyby si ty dívky od liberecké pumpy vzaly do rukou pivo, symbolický profil autora by byl kompletní."

5 0
možnosti
Foto

Ta deset let stará fotka?

0 3
možnosti
MM

Nejdůležitější na vašem školení o řízení motorových vozidel je sdělení, že Havel nenapsal žádnou knihu.

Tak pokračujte v diskuzi, většinou sám se sebou, ať se lidstvo dozví něco podnětného. Já už se dále nemohu a nechci zúčastnit. :-/

11 1
možnosti