Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

s timhle clankem nemam problem cisi z nej mj i nadhled a pro pany, damy kritiky .. nez neco napisete zkuste si polozit otazku, jak by to dopadlo, kdyby tim kdo by zakrocoval byly USA, co by se delo, kdyby jim nekdo odmitl platit za jejich dodavane suroviny? Co by se delo, kdyby nekdo perzekuoval jejich obcany ...odpoved - Ohrozeni narodni bezpecnosti USA - US Army do akce! Navic by mel nekdo kdo ma dojem ze tim zloduchem je Rusko a ostatni jsou hodni .. sdelte prosim ktera ze Zapadnich zemi prinesla jakykoli namet na reseni situace na Ukrajine, ktera z tech zemi pronesla vetu o tom, ze na Ukrajine je treba usporadat nove volby, protoze vlada neni demokraticky zvolena a parlament je neustale pod taktovkou lidi z majdanu. Ktera vlada ci zeme neco podpobneho udelala - krome navrhu pujcek pro ktere si rychle prisel samozvany premier Jac .. a krome kritiky a sankci Rusku...

4 5
možnosti
Foto

„Rossije věrnulas“ (Russia is back)

Samozrejme, ze preklad do anglictyny pro Cese cteare je dulezity. Bez nej by nebyl clanek dost srozumitelny.

0 1
možnosti
MR

M29i82l30a37n 10R96a87d20e57k

17. 4. 2014 16:38

a vy, kdybyste byli  Nemci, tak byste se tenkrat neradovali?

2 0
možnosti
TH

R^slusni Rusove se neraduji.

1 0
možnosti
Foto

O89t78a74k92a88r 70S20e10k94l

17. 4. 2014 15:31

Autor zjevně a zřetelně obdivuje Putina a jeho konání. Já mám názor naprosto odlišný a soudím , že Putinovo srovnávání s Adolfem Hitlerem je čím dále tím případnější. Dnešní výroky VVP jsou plně srovnatelné s řečněním AH na norimberských srazech nacistů. Volně cituji - duma mně povolila zasáhnout silou na Ukrajině silou dle mého vlastního uvážení. Doufám , že toho nebude zapotřebí.

Probůh , co si ten malý rozvědčík v.v. myslí? Vždyť na mapě je mezi RF a Ua taková fialová čára. V civilizovaných poměrech se to zove hranice a slouží třeba i k tomu , aby žádný , třeba i Bohem pověřený státník věděl , kde končí jeho pravomoci.

To je prosím meritum věci , základ , přes to tzv. nejede vlak. Jakmile začneme zpochybňovat státní suverenitu, můžeme zpět na stromy a mlátit se holemi.

Popřejme si příjemné Velikonoce a doufejme , žýe budou i nadále pokojné.

Tak tak.

8 3
možnosti
Foto

Mám takový pocit, že se nám pan Hermánek v posledních článcích začíná vybarvovat. Vždycky mě překvapí, že jde jít ještě dále

3 0
možnosti
DH

D27a64v93i68d 74H73r30b52e91k

17. 4. 2014 15:03

Zrovna Sýrie je dokonalá ukázka Putinova rozmyslu. Než nějaké řešení, tak žádné, však ona jim občanská válka jen prospěje. A srovnávat Krym s Falklandami... Nevím, nevím... Ukrajina snad zčistajasna Krym vojensky obsadila se slovy 200 let je náš?

2 4
možnosti
JJ

J95a52n 27J20o28š23t

17. 4. 2014 14:48

Proč bipolární model ? Rusko je ve stejném civilizačním okruhu jako my i (muslimské) nepřátele máme stejné . Však ho nemusíme milovat, ale je to zásobárna nerostů, odbytiště produktů a rozhodně je mi milejší Putin, který je sice drží u huby (oni nikdy demokracii nepoznali), ale i tak jsou dnes obyvatelé Ruska nejsvobodnější v historii. Copak EU a USA tam chce rozpoutat stejný krvavý konflikt jako v YU nebo se teď schyluje v UA ? Vždyť by se to Rusko mohlo rozpadnout na 150 nevyzpytatelných státečků s jadernými zbraněmi ! A myslíte si páni Fišerové a podobní, že by pak v Evropě bylo bezpečněji ???

4 5
možnosti
ZK

Je to koneckonců chudák...

2 0
možnosti
Foto

Výborně vystižena podstata věci.

Karma R^

Srovnání Ukrajiny s Falklandami je výstižné.

4 11
možnosti
MP

Putin ted v přímém přenosu mluvil k Ukrajincům. Samozřejmě na slovenské TV TA3. Česká TV je cenzurovaná, tam se to nesmí dávat. Řekl, že od dubna budou důchodci dostávat důchod o 25% /!!!/ vyšší. Takže logicky-1/ Ukrajinské důchody musely být velmi nízké. 2/Rusko na tom není tam špatně, jak tu mnozí píší, když si mlže dovolit o celou čtvrtinu zvýšit důchody. Tož tak.!!

5 6
možnosti
Foto

Řekl bych, že to dávala čt-24, tož tak. :-) Alespoň kvůli tomu jsem ji přepnul.

3 0
možnosti
Foto

Ať si mně nadává kdo chce do čeho chce, ale z Putina dýchá sebevědomý, rozmyslný a úspěšný státník, který má důvěru svého lidu. Neznám průzkumy, ale něco mezi 60%-80% to bude...

Tak to jí má asi menší než Brežněv po okupaci Československa?:-/

8 0
možnosti
JC

Uklikl jsem se dřív, než jsem dočetl do konce.

Vaše srovnání je velice hloupé.

Jakou měl důvěru Břežněv, to nikdo neví. Okupací Československa však jeho obliba prudce poklesla i v SSSR.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.