Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P23e48t97r 64T41o19m30e31k

6. 5. 2017 22:18

Lidi pochopte, že pan Hermánek má za sebou veskrze neúspěšný život. Je už starý ale musí chodit do práce aby měl co jíst a to zoufalství si vybíjí tady aby aspoň dvakrát denně na tu bídu zapomněl. Nenávidí Havla ale ani to mu k naplnění života nestačí. Ze zoufalství už lže i když nemusí. A Miluje Rusko a jeho KGBšéfa Putina, ale nemá na to aby se tam mohl podívat. Měli bychom se složit, zaplatit mu letenku tam, hotel na dva dny a pak by se mohlo stát, že už o něm neuslyšíme. Na zpáteční letenku mít nebude a to rozčarování z ruské skutečnosti bude tak obrovské, že v záchvatu zoufalství skončí někde na Sibiři. A bude klid. Tedy doufám.

4 0
možnosti
Foto

Kam na to, pane Tomku chodíte? Tak bych to ani já nevymyslel. A já furt doufám, že skončím v Gulagu.

1 0
možnosti

Ještě že lze psát jen dva blogy za den.

7 0
možnosti
Foto

Víc už byste nezvlád?

0 0
možnosti

Hned v prvních větách a odstavcích je vidět váš typický styl, autore. Lži, výmysly, takhle si to pamatuji, tak je to pravda...

"Zatímco Václav Havel byl širší veřejnosti znám, alespoň podle jména, ještě před Listopadem 1989, tak druhý Václav, Klaus byl ve veřejnosti naprosto neznámý. Jakýsi zrádce ho přivedl na zasedání OF a tím celá ta věc začala.

Václav Havel velmi rychle vycítil, že má v mladším, vzdělanějším a také daleko pružnějším Klausovi velkého soupeře. Snažil se ho uklidit do Státní, možná už Národní banky, ale Klaus svodům skvěle placeného zaměstnání odolal."

Všechno to bylo samozřejmě zcela jinak, než nám Hermánek předkládá. Do OF ho nepřivedl "nějaký zrádce", ale disidentka a ekonomka Rita Klímová, která se s ním znala. Václav Havel to přivítal a komentoval: „Konečně tady máme odborníka, který ví, jak na to! My jsme tady jenom divadelníci a umělci.“

A už vůbec není pravda, že by ho chtěl uklidit někam do banky. Právě naopak!! To byla totiž ze začátku Klausova představa o práci, kterou by měl dělat, to on sám se se viděl na postu guvernéra ČNB, nebo jako vysokoškolský profesor někde před tabulí a svými žáky... Havel a ostatní ho naopak přemlouvali a Občanské fórum ho navrhlo jako ministra financí do Čalfovy vlády.

Byl to tedy Václav Havel, který odstartoval kariéru Václava Klause. To on jej přijal do vedení OF, on jej nominoval do vyjednávacího týmu s delegací KSČ, on jej posadil do první (i druhé) Čalfovy vlády a s jeho souhlasem se stal Klaus jedním z lídrů OF pro volby v červu 1990. A protože to pro Klause bylo výhodné, tak prvních pár měsíců fungoval jako loajální součást revoluční formace. Pro jeho budoucí dráhu bylo klíčové triumfální vítězství OF na severní Moravě, kde kandidoval jako lídr. Stal se součástí velmi dobré kampaně, která jej katapultovala až na samotný vrchol....

15 0
možnosti
Foto

Já vím, že to byla matka někdejšího ministra Mlynáře.

0 0
možnosti
Foto

Už zase článek tohoto génia? Proč?

5 0
možnosti
MB

Václava Klause je možno oprávněně a správně kritizovat. Nicméně, on jako první pochopil, že je třeba založit demokratickou stranu. (Co vyváděla je věcí další). Na M.Zemana nezbylo místo, tedy si sedl vlevo. Oposmlouvu chápu přesně naopak - Pobídka k porcování kořisti. Nic ve zlém - potom Hnutí ANO - z pohledu Stanov je sekta ! Žádné demokratické tradice - levé - pravé, nerozvíji ... Mj., bude dobré sledovat, jak A.Babiš naplní svůj závazek, tedy, že se napíše na poslední místo kandidátky ! ... :-)

3 0
možnosti
OK

O14t94a 91K95i57n81c

6. 5. 2017 20:56

Samozřejmě nesplní.

1 0
možnosti
OZ

Takže vy, jako Zemanův příznivec máte z jeho jednání "bžundu"? To o vás poměrně dost vypovídá, Ten člověk na Hradě je těžce postižený a generuje obrovskou negaci, tím pádem je nesmírně nebezpečný nejen sobě, ale i občanům téhle země.

K tomuto "slavnému výročí" lze říci jediné... je dobře že je to už 20 let a že tehdejší hlavní aktéři už skončili, nebo brzy skončí své angažmá ve veřejném životě. To platí nejen pro Klause, ale hlavně pro Zemana.

10 0
možnosti
Foto

Zeman, pokud bude naživu, bude prezidentem i nadále.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.