Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pro srovnání ...Husák 10%;-)

0 0
možnosti
VK

Mne zaujala veta " V Bruselu nam umazli dva cerne puntiky , to potesi ". Ja si na rozdil od autora myslim, ze k radosti neni duvod. Anebo uz je to tak spatne, ze radosti juchate kdyz EU vas podrbe za ouskem?

2 1
možnosti
Foto

Já, Václave, nejsem žádný fundamentalista a tak si z toho tak trochu dělám legraci. Také něco jako "koza se nažrala a vlk zůstal celý".

1 6
možnosti
MJ

Ať se to někomu líbí nebo ne , za exota Putnu má u mě Zeman větší než malé plus.

4 6
možnosti
JR

J39a17r13a 46R92a33n53k

12. 6. 2013 7:55

Ale proc, pane Jezek? Prezident representuje, prezident by se nemel chovat jako urazena, jesitna "celebrita".Rv

0 0
možnosti
Foto

Pan Hermanek je jen dobře"utužená"stará škola a jeho horlivá podpora Klause a Zemana je(hlavně pro nás,bývalé  "vnitřní a vnější nepřátele") velmi poučná!

4 3
možnosti
Foto

R^

Byť po "revoluci", stále nás vidí na opačné straně barikády.

1 0
možnosti
PK

Že dokázal naštvat už hodně lidí považujete za plus? Ústavní soudci mu prošli ne díky jeho šťastné ruce, ale protože je prostě senát oranžovej. Nevím jak Putnu umravnil. Pokud si chtěl zachovat tvář, měl to dotáhnout do konce. Ale říci, že na něj něco mám, neříci ale co (abych ho jako veřejně neponížil) a pak stáhnout ocas mi moc férové nepřipadá. A jeho neustálé jízlivé poznámky na novináře taky zrovna nevypovídají o jeho "státnickém" nadhledu.

10 1
možnosti
Foto

Vidíte, někomu se líbí.

Podle čtení tu i onde zjišťuji, že mnoho Zemanových nadšenců už vystřízlivělo, někdo však má virózu i tu mentální trvale jako symptom.

10 0
možnosti
Foto

Chlape, když tak čtu váš přípěvek, vy snad musíte být zaměstnán někde v hradní kanceláři!  Váš výčet bodů s plus nového prezidenta, je v mých očích spíše s body minusovými. U mne je těch prvních 100 dní tak na 10%.

13 1
možnosti
Foto

Vidíte, to jsou ty výhody demokracie. Za Husáka bychom ho takto hodnotit nemohli, i kdyby už byl zkolaudovaný Internet a HTML jazyk.

2 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.