Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Celé je to čistě o perspektivě dotyčného v jeho hlavě, s kterou se navíc nenarodil a možná ani nezemře, ale získal v určitém prostředí a je veden určitým programem tak aby byla zajištěna lidská generační a mezigenerační integrita, tedy měli jsme stejný slovník, pohled, řeč ... .

Je to vlastně jen životní fáze, a pokud by se dotyčný se narodil a vyzrál, třeba v arabském světě, tak by to nebyl socialismus, ale kmenová hierarchie a reforma islámu, pokud někde v Indii a v kastovním systému ... , pokud třeba v Rusku a v nějaké aristokratické rodině, tak návrat k carskému systému, k čemuž inklinuje Putin, v Turecku by pak směřoval podobně jako Erdogan, v Bělorusku by byl zase typ Lukašenka ... .

Zkrátka každá generace, bude mít určité procento lidí, jež dojdou do této fáze a k těmto sklonům ... .

Pak je zde i tzv. efekt císaře Karla IV. či efekt lidí jež se vypracovali z nuly, tak jejich potomci to vlastně jen zkonzumují a rozvrátí, neboť k tomu sami nepřišli a tím pádem nemají cit. Rozkvět Českého státu nakonec pohltila Husitská revolta.

0 0
možnosti
Foto

To muselo dát ohromou práci. A přitom taková blbost.

2 0
možnosti
Foto

Poměrně dlouhý blábol.

Doufám, že to bude mít další pokračování. Máte talent.

1 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 3,43
  • Průměrná čtenost 121x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik