Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Pejsek a kočička po upečení dortu se vrhly na blog Rv

0 0
možnosti
GG

Co je tohle za strašnej blábol? Nedá se to číst, vůbec se na to nedokážu soustředit, a tak vlastně ani pořádně nevím, o čem to je. Ale cítím z toho něco dost nechutnýho! Za mně absolutní antikarma!

2 0
možnosti
JK

Vedoucí politici v Evropě ztratili hlavu, vědí, že pochopení je systém na terorizování národa. Teroristi jsou tito vedoucí politici v Evropě, obyčejní lidé, kterým národ, tedy obyčejní lidé (sami sobě), nejsou lhostejní protože oni hájí pravdu.

Kruciš to je patlanice. Jestli to někomu dává smysl tak to se divím. Autor zřejmě při přebírání textu zkracoval a vynechal pasáže, které jsou pro nějaký smysl zásadní.

Nicméně máme jasno, máme být správnými národovci, možná národními socialisty, vědět kde je naše místo a být připravení na to, že ti lidé, kteří nevědí kde je jejich místo, budou námi na to místo umístěni. Počítám, že to bude v noci za svitu pochodní a s dlouhými noži.

Á, že jsem to trefil, pak už je taky jasné odkud kopírujete. Já vím, zatím se to nesmí říkat nahlas, je to trochu trestné, ale přijde ta doba, že jo. Taťka Putin se blíží, sice pomalu, plán "blitz" zhavaroval, tak je třeba umetat cestičku o to úporněji.

No a ten známý pozdrav na konec, no ten, co se nesmí, víte, že.

1 0
možnosti
ST

Proč se nedá dávat antikarma?

3 0
možnosti
Foto

V 15 století vznikla Moskevská Rus, poražením Tatarů- Zlaté Hordy. Ta vláda na území Ruska 250 let, 15 generací a ovlivnila myšlení Rusů. Tatarská feudalita v ruském prostředí splynula, ale zároveň mu zprostředkovala své tradice a způsob myšlení. Rusko je jiné než Evropa.

1 0
možnosti
Foto

Z Ruska opravdu přišla změna, která změnila svět. A Vám se to líbí?

3 0
možnosti
Foto

Pravda neexistuje a to je jediná pravda.

1 0
možnosti
Foto

Podle platí: "Všichni lžou! Taková je pravda!" :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 323
  • Celková karma 3,50
  • Průměrná čtenost 120x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik