Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Pane, vaše myšlenky jsou přímo kacířské a měl byste být za ně patřičně potrestán. Sice dnes už můžeme trestat za projevy, které nejsou dostatečně proevropské a prounijní, ale určitě brzy bude moci ministerstvo vnitra trestat i takové opovážlivé myšlení, jaké máte vy.

:-/

1 0
možnosti
JK

Někdy se povede opravdu vtipný blog. Třeba tento.

V lidech dříme moc, ovšem musí ji od někoho dostat na základě selekce schopností. Dárcem bude Bůh, vůdce, nebo ten koho zmocní tady pan autor.

Nacházíme se v neopomenutelném (ale prázdném) stavu a proto nám chybí vize aby se tento stav naplnil. Obávám se zeptat čím přesně.

Všechna pohlaví se postavíme jako jeden muž a budeme si vládnout referendy o všem. Tak pojďme odsouhlasíme si vhodné raketové palivo pro další evropskou družici, jak snadné. Určitě ušetříme fůru peněz, vědátoři beztak jen rozhazují.

Jsme toho povinni, pod našimi kroky kráčí Země, divné, ale asi je to kuli té pravomoci co ji nikdo jiný nemá, těžko říci kdo to je, když ji mají všichni a dělají to rádi.

Tak a v téhle fázi jsem v koncích, to je situace, nikdo nic neví, ať už vedou "lidí" (asi něco nehmotného) a neřeknou lidem co by měli chtít protože to neví, to je ostuda. Rozhodně by se lidem mělo říci jasně, co by měli chtít, nejlépe pod pokutou.

Rozhodně musí rozhodovat "spodní většina", spodina se totiž vyzná ve všem, všechno ví, všude byla, 2x a od všeho má klíče. A vůbec na co nějaké referendum, když víme. že ve spodu je většina a tak to může rozhodovat rovnou a referendum je pak zbytečnější než senát.

Ovšem jak se někomu imaginárnímu podařilo dosadit hrstkou podporované persony do vlády po svobodných volbách je skutečně záhada. Navíc není naše vláda česká, jako například byla ta minulá, Babišova, podporovaná Zemanem, vlastně Nejedlým.

A to je vše, teda až na to, že autor požaduje svůj podíl. Souhlasím, měl by dostat svůj díl, co se do něj vejde. ;-)

0 0
možnosti
JK

V Sovětském Svazu kdysi dávno zkoušeli symfonické orchestry bez dirigenta - hráči během zkoušky o jednotlivých místech hlasovali, jak se to zahraje. Mělo to určitou nevýhodu - nedalo se to poslouchat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 327
  • Celková karma 3,14
  • Průměrná čtenost 119x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik