Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je absurdní, aby zde takový neověřený hoax - ať již z hlouposti nebo ve snaze hrát si na aktivistu nebo si léčit mindráky z vlastních selhání - šířil pravomocně odsouzený a zákeřný křivý udavač Jiří Fábik.

0 1
možnosti
Foto

Je zajímavé, že Vaše sebeinteligentnější blboviny berete za bernou minci! Jste mně k smíchu nebo možná k pláči! Měl byste se již konečně léčit;-D:-P;-O!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Žádná obřízková strategie neexistuje a rodiče mohli klidně zvolit jiného lékaře. Sám píšete že před chirurgickým zákrokem proběhlo léčení mastí. Obřízka je dnes standartní zákrok, který se neprovádí už řadu let jen na základě náboženství ale na základě lékařských zvyklostí. Rodiče mají ovšem možnost tento zákrok odmítnout. A jsem si jistý, že i v Belgii. Prostě to zanedbali a nyní naříkají.

1 3
možnosti
JF

J22i85ř44í 26F78á51b25i88k

13. 4. 2019 22:00

Jak vidno jednooký mezi slepými králem, ve Vašem případě platí obzvláště. Rodiče s chlapcem nebyli. Je tam i popsán postup. Řekl bych, že ani nevíte co pojem obřízka znamená. Natož, že existují různé rozsahy obřízky. Toto s běžným zákrokem nemělo nic společného. Pokud by jste četl pozorně. Je z článku jasné, že informace jsou s ohledem na citlivost zveřejněny až po úplné kompletaci podkladů.

Pokud by to bylo tak jak píšete nikdo ze státních orgánů by věci nevěnoval pozornost. Děkuji za moudro jež jste do případu vnesl. Typicky Český přístup.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik