Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Pseudopravice a antizemanovci štěkají o sto šest, prezident jede dál a já jsem v pohodě;-D

0 0
možnosti
JD

Obavam se, ze jsem Vasi myslenku nepochopil. Ale k Vasi pohode Vam urcite musim blahoprat. Kdo je opravdu v pohode, ten nema potrebu byt agresivni, ironicky ani destruktivni. Kez by v pohode byla podstatna mas lidi R^ !

0 0
možnosti
Foto

Je to marny, je to marny! Kdo neni s nami, je proti nam! Volici pana Zemana ho budou milovat, at dela, co dela a demokracie pomalu upada.

8 0
možnosti
Foto

V jedné z diskusí jsem četl, že když rektor urazí prezidenta, tak ctí akademické svobody,

když prezident urazí rektora, tak se zachoval jako primitiv...

4 8
možnosti
PK

Ono je otázkou, co je urážkou. Zeman je starej urážlivec, ten tu hranici má jindeRv

7 0
možnosti
Foto

Já úplně přesně nerozumím tomu, jak je možné, že pan prezident potlačuje rozvoj demokracie tím, že proti zvyklostem nepozve konkrétního rektora, který PROTI ZVYKLOSTEM neumožnil jemu přednášku. Ano, skutečně je zvyklostí zvát rektory na tuto akci. A ano, skutečně je zvyklostí, aby prezident (zvláště, když je ekonom) přednášel na universitách. Rektor se žádným slibem nezavázal k tomu, že něco takového neumožní.Ona Vámi zmíněná urážka, pokud jsem správně poslouchala prezidentova i rektorova slova, spočívala v tom, že jej pan rektor apriori podezíral z toho, že hodlá provádět předvolební kampaň. Nevím jak Vy, já bych se také urazila ;-)

11 9
možnosti
KB

Podívejte, všude v civilizovaném světě je prostě nemyslitelné, že by se prezident nebo jiná hlava státu sám nabídl, že na nějaké univerzitě něco přednese. Všude musí být pozván (třeba jen formálně). Je prostě nemyslitelné, aby se sám Obama rozhodl, že něco přednese na nějaké univerzitě. Právě proto, že je to prezident a mohlo by vzniknout podezření, že se tam vnutil.

12 2
možnosti
ZB

Karma.Jsem zvědav jak celá akce nakonec proběhne.Bohužel mnoho příznivců MZ stále vůbec nechápe o co jde....Miloš je stále jejich hrdina který bojuje proti hnusné inteligenci a teploušům:-/

4 2
možnosti
DD

Jak jste na takovou nebetyčnou hloupost přišel, že Zeman "bojuje proti hnusné inteligenci a teploušům"?  Nemáte nějaké blouznivé vidiny? Myslím si, že ano. Co je podle vás "hnusná inteligence"?

3 1
možnosti
Foto

Významný krok ? Opravdu významný??? ;-D ;-D;-D

OMG! 

Na to jste přišel jak?

3 0
možnosti
JD

J30i63ř82í 77D45o18h69n27a35l

25. 10. 2013 19:43

Přišel jsem na to tak, že opět posunul hranice toho co veřejně komunikuje. V minulosti už několikrát prokázal že po posunutí hranice se nové území stane normou. Vzhledem k tomu, že bohužel slouží jako "role model" mnoha dalším lidem, osobně to pokládám za významné. ;-(

1 1
možnosti

Možná by se mohl pan autor zamyslet nad tím, zda má president povinnost zvát rektory univerzit na slavnostní shormáždění na Hrad. A pokud tu povinnost prezident má, tak který zákon mu tu povinnost ukládá. Pokud prezident ale tuto povinnost nemá, tak by měl autor vážit slova o údajné demontáži demokracie. Pokud se nepletu, tak pozvánky pro rektory jsou jen jistou tradicí a nikoli zákonnou povinností. Tradice se budto dodržují, nebo nikoli. Zeman tradici porušil, když nepozval dva rektory. Ovšem první, kdo porušil tradici, byli šéfové školských zařízení včetně univerzit, když zrušili tradici vyvěsit v učebnách obraz prezidenta.

7 4
možnosti
JD

J41i82ř72í 58D17o23h54n24a93l

25. 10. 2013 19:38

Děkuji Vám za reakci.

1) autor se nad tím zamyslel, a proto napsal tento článek

2) autor nehovoří o tom, že zákon ukládá zvát rektory na hradní seance

3) autor nehovoří o demontáži demokracie, ale o potlačení jejího rozvoje. V tomto se opírá o vlastní názor i o názor několika politologů a politických komentátorů z různých zemí.

4) vyvěšování obrazu prezidenta v učebnách není v žádném vztahu k tomu, co autor v článku řeší ;-O

2 3
možnosti